Afla toate detaliile despre job-ul care iti aduce venituri mari si un program flexibil!

Eugenia Dinescu, redactor

Castiga sume considerabile, au un program flexibil, primesc in fiecare zi o avalansa de complimente si obtin independenta financiara pe care si-au dorit-o dintotdeauna intr-un timp scurt. Toate aceste beneficii au atras o anumita stigma modelelor de videochat, desi, in realitate, stereotipurile se bazeaza pe niste supozitii nefondate.

Danyel Studio isi propune sa schimbe perceptia asupra videochat-ului: “Mentalitatea societatii romanesti a ramas ancorata in trecut, oamenii se feresc sa discute despre orice, se tem sa se exteriorizeze, sa spuna ce gandesc sau sa faca tot ce-si doresc.

In strainatate videochat-ul nu mai este un subict tabu, dar romanii sunt destul de pudici, chiar daca nu realizeaza intotdeauna acest lucru. Se grabesc sa traga concluzii gresite, desi nu stiu exact ce presupune activitatea de videochat. Insa cei mai deschisi dintre ei stiu ca aceasta activitate este o sursa sigura de venit pentru doamne si domnisoare lipsite de inhibitii, pline de personalitate, cu o mentalitate occidentala, care nu renunta la visele si pasiunile lor din pricina "gurilor rele".

Majoritatea site-urilor de videochat au evoluat catre sectiunea entertainment, unde femeile ofera prietenie, iluzia unei relatii sau companie in orele de singuratate.

Danyel Studio incurajeaza modelele sale sa-si foloseasca toate cunostintele, calitatile, inteligenta, inventivitatea, pentru a-si vinde cat mai bine imaginea.

Echipa noastra isi alege cu mare grija colaboratoarele, care trebuie sa fie in primul rand sociabile si sa poata conversa cu usurinta in limba engleza sau intr-o alta limba straina de circulatie internationala. Apreciem aspectul fizic placut si ingrijit, feminitatea, creativitatea si nu in ultimul rand receptivitatea si ambitia.

Consecventa, promptitudinea si seriozitatea sunt reguli de la care nu ne abatem, iar parteneriatul pe care il dezvoltam cu fiecare dintre modelele noastre este unul durabil si sigur, bazat pe suport moral, material si incredere reciproca.

Ne mandrim cu studioul nostru, special amenajat si decorat pentru a crea un mediu de lucru intim, placut, confortabil, in care te simti ca intr-o familie fericita, mereu cu zambetul pe buze.”

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre DanyelStudio, viziteaza website-ul si afla raspunsul intrebarilor tale!

Articolul urmator Cele mai mari 10 greșeli pe care le fac bărbații în relații

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.