Alege-l pe cel care să-ți fie întâi cel mai bun prieten, și abia apoi iubit

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Găsește pe cineva de la care să învățați reciproc lucruri interesante. Care va auzi, chiar și atunci când vorbești în șoaptă. Care poate citi printre rânduri, să te simtă, chiar dacă tu te afli la distanță mare. Relațiile prosperă cu adevărat atunci când există o prietenie adevărată și o apropiere emoțională. Prin urmare, alege pe cineva care este în primul rând prietenul tău cel mai bun și în al doilea rând un iubit.

Prietenia este nucleul oricărei relații. În primul rând, trebuie să fiți prieteni adevărați, apoi va urma firesc și dragostea puternică și sănătoasă. Când începi să te întâlnești cu cineva, trebuie să deveniți mai întâi cei mai buni prieteni. Să fie pentru tine prima persoană în care ai încredere și alături de care petreci cel mai mult timp. Fără îndoială, atracția fizică și dorința de apropiere sunt foarte importante, dar acestea sunt aspecte care nu au prea mare valoare. 

Alege un bărbat nu pentru că arată foarte bine, ci pentru că vă completați și pentru că simți că ești mai bună atunci când ești cu el.

Sursa foto: Unsplash

Și nu e vorba despre fericire. Nu, nu este vorba deloc despre asta. Este vorba despre o persoană care te va influența în așa fel încât să devii cea mai bună versiune a ta. El ar trebui să fie cel care te va susține mereu și în toate, toate ideile și visele cele mai nebunești. Care va fi acolo chiar dacă lumea întreagă se va îndepărta de tine. Un bărbat care va crede în tine chiar mai mult decât în el. Găsește pe cineva alături de care vei simți că formați o echipă imbatabilă, cel mai bun susținător al tău și omul alături de care simți că poți mișca munții din loc. 

Găsește pe cineva care te înțelege chiar și fără cuvinte. Găsește pe cineva care este suficient de apropiat de tine încât să-și dea seama imediat ce simți. Cineva cu care vei petrece zile întregi, dar totuși nu va fi suficient.

Pe cineva pe care să îl iubești atât de mult, încât să deveniți treptat asemănători. Vei începe să observi că zâmbiți la fel, fredonați aceleași melodii, spuneți aceleași fraze. Găsește pe cineva care îți va ierta greșelile. Și nu îți va face reproșuri. 

Un bărbat care nu va pleca niciodată. Și chiar dacă ți se pare că va pleca și, poate, există motive pentru aceast lucru, el va zâmbi călduros și va spune că totul este în ordine. Pentru că te va iubi mai mult decât orice altceva. 

Găsește pe cineva care nu va fi niciodată dezamăgit de tine. Care dacă la un moment dat se întâmplă să nu fii cea mai bună versiune a ta, va fi totuși mândru de tine. O persoană care va rămâne cu tine, indiferent de ce ai spune și indiferent de modul în care acționezi. Alege un bărbat care să-ți topească inima și care să înțeleagă cât de înfricoșător este să fii vulnerabil, dar care te va convinge totuși că poți avea în continuare încredere. Găsește un bărbat care va fi întotdeauna sincer și va vorbi deschis despre absolut tot ce îl preocupă. Bărbatul care nu se teme să-și deschidă inima și sufletul către tine. Care va vorbi despre sentimente, frici și îndoieli.

Cineva care îți va spune mereu cât de mult te iubește, cât te-a căutat, cât de fericit este cu tine, pentru că ești cel mai bun lucru care s-a întâmplat în viața lui. Bărbatul care va fi interesat să afle mereu cum ți-a fost ziua, până în cele mai mici detalii. 

Împreună, puteți atinge orice obiectiv și să realizați orice vis. Împreună puteți deveni cele mai bune versiuni ale voastre. Găsește pe cineva care dorește să construiască alături de tine o viață nouă. 

Surse foto: Unsplash, istock

Articolul urmator Am avut o aventură cu cel mai bun prieten al soțului meu și nu-i pot spune adevărul pentru că i-aș distruge viața

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.