Am avut o aventură cu cel mai bun prieten al soțului meu și nu-i pot spune adevărul pentru că i-aș distruge viața

Am avut o aventură cu cel mai bun prieten al soțului meu și nu-i pot spune adevărul pentru că i-aș distruge viața

Ramona Jurubita

Fericirea unui cuplu stă în încrederea și iubirea pe care și-o poartă partenerii. Totul merge bine dacă sunt sinceri și nu își oferă motive de gelozie, iar relația poate ajunge la un alt nivel dacă niciunul nu calcă strâmb de-a lungul timpului. Căsătoria este cel mai important pas al unei relații și se ajunge în acest punct când perechea se simte pregătită să își declare iubire și loialitate pentru totdeauna. Acesta este scenariul ideal, dar din nefericire, nu se întâmplă așa de fiecare dată și unele cupluri nu se cunosc suficient când aleg să rămână împreună pentru tot restul vieții.

Există și căsătorii construite pe baza minciunilor sau a intereselor dintre parteneri, iar cel mai dureros este când doar unul dintre ei are ceva de ascuns și celălalt nu știe adevărul. Poți vedea în rândurile de mai jos povestea Mariei, o femeie care și-a înșelat soțul înainte de căsătorie, iar el nu a aflat niciodată acest apect care le putea separa drumurile chiar de atunci. Mihai trăiește de zeci de ani în minciună alături de Maria și este fericit pentru că nu știe ce s-a întâmplat de fapt.

Femeie care își înșală soțul cu prietenul lui cel mai bun

Iată o pagină din jurnalul Mariei, în care a mărturisit că și-a înșelat soțul cu cel mai bun prieten al familiei...

„Eu și soțul meu Mihai suntem împreună de peste 20 de ani. Ne-am cunoscut în timpul liceului și am rămas nedespărțiți pentru că amândoi am fost prima iubire a celuilalt, ne-am dăruit primul sărut și prima noapte de dragoste. Am stat de câteva ori la distanță în timpul facultății, dar de fiecare dată ne-am regăsit și ne-am continuat relația din punctul în care o lăsasem înainte de plecarea unuia dintre noi la studii.

Relația noastră este superbă, încă ne scriem mesaje lungi de dragoste, facem gesturi romantice neașteptate, organizăm ieșiri surpriză, ne oferim sprijin și afecțiune, chiar dacă au trecut 21 de ani de la prima întâlnire. Evoluăm împreună și totul este mai frumos pe zi ce trece, iar legătura dintre noi este din ce în ce mai puternică.

Există totuși un secret care ar putea distruge tot ce am construit împreună și este secretul meu pentru care mă simt extrem de vinovată. Relația noastră este bazată pe încredere și onestitate, dar totul s-ar prăbuși dacă soțul meu ar afla că am un secret atât de mare. L-am înșelat pe Mihai acum zece ani, chiar înainte de nunta noastră.

El are un prieten foarte bun pe nume Vlad și toți trei avem o relație specială de ani de zile, pentru că acesta este nelipsit de la toate momentele importante din viața noastră. Mihai l-a ales pe el cavaler de onoare la nunta noastră pentru că are cea mai mare încredere în el, dar adevărul ar strica până și prietenia dintre ei.

La două zile după logodnă, eu am ieșit cu niște prietene într-un club, iar acolo era și Vlad care a dansat cu mine până dimineața. La finalul petrecerii m-a invitat la el acasă și atunci l-am înșelat pe cel care avea să îmi devină soț. Așa a început cea mai nebună poveste a vieții mele pentru că întâlnirile noastre au durat mai bine de o lună, timp în care nimeni nu a bănuit nimic. Eu mă vedeam cu Vlad când Mihai era la muncă, iar în timpul liber ieșeam toți trei ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am realizat în timp că am făcut acest pas greșit pentru că îmi doream să încerc și altceva, având în vedere că Mihai fusese singurul bărbat din viața mea până la acel moment. Nu m-am simțit vinovată până într-o zi când mi-am dat seama că era total greșit ce făceam și că puteam să îmi stric viața – a fost ziua de probă pentru rochia de mireasă.

Am mers cu mama și cu surorile mele într-un magazin pentru a alege rochia de mireasă fiindcă, așa cum am spus, mai era puțin până la nunta mea cu Mihai. În timp ce mă aflam în cabina de probă am început să primesc mesaje pe telefon și mi-am dat seama că erau de la Vlad. M-am privit atunci în oglindă și am realizat că am făcut o mare greșeală, apoi m-a cuprins instant un sentiment profund de vinovăție. Mi-am dat seama că eram extrem de fericită cu viața pe care o aveam și că urma să mă căsătoresc cu iubirea vieții mele, în timp ce era să dau cu piciorul la tot ce construisem, din cauza unui moment de nebunie. Am luat imediat telefonul și i-am scris lui Vlad că totul trebuie să înceteze imediat. A fost ultima noastră discuție privată și de atunci niciunul dintre noi nu a mai avut vreo intenție față de celălalt. Ne-am continuat relația de prietenie și eu m-am căsătorit cu Mihai.

Au trecut zece ani de atunci și încă mă simt vinovată, nu îmi vine să cred ce faptă de neiertat am comis și chiar cu cel mai bun prieten al soțului meu. Nu mă voi ierta niciodată pentru gestul oribil, dar știu că voi păstra această povară în sufletul meu pentru că Mihai este iubirea vieții mele și nu vreau să îl pierd. Știu că recunoașterea adevărului va reprezenta finalul căsniciei noastre și nu îmi doresc să destram familia frumoasă pe care o avem împreună.”

Poate gândurile acestei femei te-au făcut și pe tine să realizezi cât de urâtă este o astfel de faptă și că nimeni nu merită înșelat, mai ales dacă este un om care îți aduce fericire și care nu a greșit cu nimic. Nimic nu poate justifica o aventură în afara relației de cuplu și nu există iertare pentru durerea provocată în acest mod. Gândește-te cât suferă cei care poartă asupra lor o astfel de vină și cât ar suferi cei înșelați când li se va spulbera încrederea în partenerul pe care îl credeau perfect și fără greșeală.

 Citește și: Soția primeste o scrisoare de divorț de la soțul care a înșelat-o. Răspunsul ei e strălucit!

Articol adaptat de pe: Kidspot

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cum să-i spun partenerului meu că am o boală cu transmitere sexuală?
Cum să-i spun partenerului meu că am o boală cu transmitere sexuală?
Cine e cel mai bun prieten al tau?
Incepe quiz
Cine e cel mai bun prieten al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.