Be You Studio, din nou prezent la summit-ul Bcams.ro

Be You Studio, din nou prezent la summit-ul Bcams.ro

Lorena Teacă

In perioada 6-8 noiembrie BeYou Studio va fi prezent la summitul Bcams organizat in incinta hotelului Intercontinental. Acesta este evenimentul care aduna deopotriva cele mai bine cotate studiouri de videochat Bucuresti si nu numai, dar si multe dintre modelele independente care isi doresc sa acumuleze cat mai multe informatii in cadrul seminariilor unde se aduc in discutie cele mai arzatoare subiecte cotidiene.

In cadrul „CamStar Awards Gala” Bcams ofera posibilitatea fiecaruia dintre studiourile participante de a-si premia cel mai bun model pentru anul 2018. La fel ca si in editia trecuta, cunoscutul studio BeYou Studio nu rateaza oportunitatea de a aduce in lumina reflectoarelor pe cea mai buna dintre modelele cu care colaboreaza (din motive de confidentialitate numele nu va fi facut public). Acest titlu este justificat de incasarile pe care a reusit sa le realizeze de la inceputul anului si pana in prezent, incasari ce au depasit pragul de 130.000$. Chiar daca pare o suma imposibil de realizat si probabil multi se vor grabi sa comenteze faptul ca acesta este doar un alt articol in care „se vand gogosi”, iata si dovada acestor afirmatii:

Imagine cu informații în cifre

Ce inseamna acest premiu ?

Reprezinta modalitatea prin care studioul alege sa-i demonstreze modelului ca este cu adevarat apreciat, sa-i multumeasca in mod public ca face parte din echipa BeYou Studio si totodata premierea tuturor eforturilor depuse de-a lungul timpului!

Ceea ce trebuie constientizat in legatura cu jobul de model este faptul ca fara implicare si seriozitate nu poate fi vorba de performante notabile. „Ne bucuram ca acest lucru a fost foarte bine inteles de catre modelul nostru ce urmeaza sa primeasca trofeul pe data de 8 noiembrie, in cadrul galei de premiere ce va avea loc la Le Chateau. Pentru noutati si poze urmariti blogul nostru de pe www.beyou-studio.ro si pagina de Facebook.” - informeaza unul din reprezentantii BeYou Studio.

Acesta este premiul castigat de catre cea mai buna dintre modelele BeYou Studio la editia „Best Cam Star Awards 2017”

Flori, un trofeu și o ramă foto

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa afli mai multe detalii depre studioul nostru sau daca acum esti la inceput de drum si nemultumita de incasarile tale te asteptam ... unde in alta parte daca nu fix in km 0 al Bucurestiului la hotelul Intercontinental. Accesul la summit se face doar pe baza de badge, asa ca nu uita sa te inscrii pe siteul oficial BCams.

Articolul urmator
Cele 9 semne clare că nu poți să ai încredere în EL
Cele 9 semne clare că nu poți să ai încredere în EL
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?
Incepe quiz
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.