Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Câţi bani poţi să câştigi ca model într-un studio de videochat?

DivaHair

Vrei să câştigi mulţi bani şi să ai parte de condiţii de lucru excelente şi un program flexibil? Contactează echipa Studio 20 şi devino model într-un studio de videochat profesional, cu faima internaţională.

Cunosc multe tinere, care nu se mai mulţumesc cu un job prost plătit, chiar dacă nu şi-au terminat încă studiile şi nici nu au experienţă. Şi nu este vorba doar de bani, ci şi de satisfacţia profesională generală. Acestea vor să le fie recunoscute meritele, vor să simtă că sunt apreciate la locul de muncă. Generaţia aceasta nu se mai mulţumeşte cu un simplu salariu la sfârşit de lună; vrea ca muncă şi efortul depuse la job să aibă un impact pozitiv mai mare asupra vieţii ei. Vrea să-şi cumpere un apartament şi o maşină cât mai repede pentru a se bucura de ele cât mai mult, vrea să călătorească în locuri exotice şi să dispună de cele mai moderne tehnologii. De aceea, stilul de viaţă pe care ar putea să-l aibă le determina pe multe tinere să devină modele într-un studio de videochat. Ele ştiu că pot să-şi atingă obiectivele financiare în doar 2-3 ani, aşa că trec peste orice prejudecată legată de videochat, mai ales când află că acesta este un domeniu legal în România încă din 2003 şi că un studio de videochat profesionist, cum este Studio 20, le oferă contracte şi le plăteşte asigurările sociale (pensia şi sănătatea), la fel că la orice alt loc de muncă.

Anunţurile de angajări în videochat sunt pline cu promisiunile marilor câştiguri financiare, însă cât de concrete sunt acestea? Sunt miile sau zecile de mii de dolari pe luna un fapt real? Adevărul este că banii câştigaţi de un model într-un studio de videochat variază între 500 şi 50.000 de dolari. Ei depind de multe criterii, de aceea pot există modele care se zbat să adune 500 de dolari pe luna şi altele care fac lejer chiar şi 10.000 de dolari în aceeaşi perioada. Personalitatea modelului este mai importantă decât aspectul fizic, aşa că cine se bazează doar pe atuurile fizice nu va avea foarte mare succes. Banii sunt direct proporţionali cu timpul petrecut în sesiunile private de pe site-urile de videochat, aşa că un model care ştie să se adapteze fiecărui membru în parte, să îl ţină cât mai mult timp online şi să-l determine să revină dăţile următoare tot la el, va face cu siguranţă performanţă.

Un alt criteriu important este experienţa. Iniţial, Studio 20 îţi va asigura o perioada de training în care vei învăţa tot ce trebuie să faci sau să discuţi în faţă camerei şi multe trucuri ale meseriei. În prima lună, probabil vei câştigă în jur de 1.000 de dolari, însă, ulterior, după ce vei stăpâni tainele seducţiei, ai mari şanse să câştigi între 3.000 şi 5.000 de dolari. Poţi ajunge şi la 10.000 de dolari lunar, cum fac Devious Angel şi Raquella Diva, două dintre cele mai bune modele de videochat de la Studio 20, care au fost recompensate cu diferite premii la festivalurile internaţionale de profil.

Banii pe care îi câştigi depind şi de locul în care munceşti: acasă sau într-un studio de videochat. Veniturile unui model care vine la studio sunt, în general, mai mari cu 200% până la 500% decât cele ale unui model care face videochat de acasă, deoarece este mult mai motivat, are un program structurat şi beneficiază de suportul unei armate de oameni. De asemenea, este important că studioul de videochat la care te angajezi să fie unul cunoscut, care lucrează legal şi este corect cu ţine. Numai aşa poţi să pui bazele unei cariere pe termen lung, care să te ajute să devii independenţa financiar şi să îţi permiţi să-ţi cumperi tot ceea ce doreşti. Evident, dacă nu speri la “bonusuri de angajare” şi procente “legale” de 99% şi “1000$ în prima săptămâna”, precum îţi oferă mincinos o mulţime de pseudo-studiouri.

Studio 20 este considerat cel mai bun studio de videochat din România şi te aşteaptă să faci parte din echipa de modele de videochat. Sună la 0724.777.757 sau la 0748.777.757 sau trimite un e-mail la angajari@studio20.ro şi ia legătura cu un reprezentant al companiei pentru a-ţi explica tot ceea ce doreşti să ştii despre acest job.

Îndeplinirea viselor tale stă doar în puterea ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!