Calea cea mai scurtă spre inima lui. 5 lucruri care-i transmit că tu ești aleasa

Calea cea mai scurtă spre inima lui. 5 lucruri care-i transmit că tu ești aleasa

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când două persoane se iubesc, pasul firesc este căsătoria. Însă cum îl faci să vadă acest lucru? Ce îl va determina să gândească că tu ești cea alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții? 

Nu vrei să schimbi radical cine ești. Ar fi absurd. Însă sunt mici lucruri pe care le poți face pentru a întări legătura dintre voi și a-l determina să te ceară în căsătorie.  Bineînțeles, și el trebuie să îți demonstreze că este bărbatul potrivit pentru tine. Însă dacă te gândești deja la o căsnicie, probabil că este deja pe drumul cel bun.

Iată care sunt cele 5 lucruri pe care le poți face pentru a ajunge mai repede în fața altarului: 

1.Ai grijă de tine

Atracția este un element cheie în orice relație. Chiar dacă deja aveți o legătură puternică, pe care știi cum să o întreții, nu uita să ai grijă de tine. Poate suna superficial, însă felul în care arătăm este important într-o relație. Și este valabil de ambele părți. Fă sport, mănâncă sănătos, petrece timp și cu prietenii și familia și, cel mai important, acordă-ți momente numai pentru tine. Păstrează-ți curiozitatea vie, continuă-ți studiile și nu renunța la visul de a avea o carieră de succes. Toate aceste lucruri pot părea banale sau evidente, însă sunt elemente pe care bărbații le observă, chiar și inconștient. Reprezintă, cel mai probabil, tocmai lucrurile care l-au și atras la tine. Așadar, îndrăznește să investești timp și resurse în carieră și nu mai asculta sfaturile prietenelor de modă veche care îți șoptesc în taină că cea mai mare împlinire sunt copiii. Nu renunța nici la vacanțele petrecute în compania celei mai bune prietene și nici la nopțile nebune în care iei toate cluburile la rând cu gașca de fete. 

Nu în ultimul rând, nu uita că există elemente care ne definesc imaginea nu numai într-o relație, ci și în societate în general. Este astfel important și să înveți arta de a schimba subtil anumite obiceiuri care pot deranja. Unul dintre acestea este fumatul. Mirosul de fum din haine sau pauzele lungi și dese pot deranja și la locul de muncă și într-o poveste de iubire. Este neplăcut ca cineva să aștepte mereu după tine. Un astfel de dispozitiv de pe iqos.ro, creat special pentru adulți, rezolvă această problemă. Pentru că îți permite să consumi tutun adevărat fără ardere scapi de mirosul neplăcut de fum. Și pentru că IQOS este un gadget elegant, futurist, poate fi folosit și pe fugă, chiar pe stradă, în drumul spre mașina unde te așteaptă iubitul, sau între două întâlniri la birou. Îți salvează astfel timp prețios și îți îmbunătățește imaginea în societate. 

2. Arată-i că te simți bine în propria piele

Este printre singurele persoane care te vede dimineața, fără machiaj, fără haine și fără accesorii. Arată-i că te simți confortabil în propria piele. Bărbații simt nesiguranța de la distanța și nu prea agreează ideea de a-și petrece restul vieții alături de o femeie care nu are încredere în propria persoană. Așadar, bărbații sunt atrași mai ales de femeile puternice. Fii spontană, învață să pui în valoare calitățile pe care le ai și acceptă-ți cu grație defectele.

3. Fii afectuoasă 

Toate femeile au nevoie de afecțiune și de complimente din partea partenerilor. Este un lucru cât se poate de firesc. Însă și bărbații au în aceeași măsură nevoie de confirmări de acest tip. Și nu doar la începutul relației, ci mai ales după ce povestea dintre voi s-a sudat deja și ați intrat într-un soi de rutină. Ține-l de mână, spune-i că-l iubești și cât de mult înseamnă această relație pentru tine. Demonstrează-i mereu că dragostea ta pentru el nu a murit și e mai vie ca niciodată.

4. Păstrează-ți calmul când el trece prin clipe grele

Va trece și prin momente grele și va avea nevoie de un partener care să poată juca la perfecție vocea rațiunii. Nu caută pe cineva care să-l facă să se simtă anxios sau care să fie un motiv de stres în plus. Fii calmă, iubitoare și înțeleaptă în astfel de momente. Va observa cât de mult contribui la starea lui de bine. Este un fapt deja cunoscut că bărbaților le plac femeile care îi sprijină și au încredere în ei indiferent de decizia pe care o iau sau de cât de grele sunt obiectivele pe care și le setează.

5. Demonstrează-i că ești loială 

Dacă vrei ca el să-ți fie loial, trebuie să fii loială la rândul tău. Fă din relația vostră o prioritate. Asta nu înseamnă să renunți la tot pentru el, ci doar să-i demonstrezi constant că ești cât se poate de implicată și că investești în viitorul vostru împreună. 

Tu ce trucuri ai aplicat pentru a-i demonstra că ești aleasa? A funcționat? 

Sursa foto: Shutterstock.com

 

Articolul urmator
5 lucruri pe care le fac femeile care descopera marea dragoste
5 lucruri pe care le fac femeile care descopera marea dragoste
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.