Când îţi vei găsi marea iubire în funcţie de zodie

Când îţi vei găsi marea iubire în funcţie de zodie

Redactor Andreea Baluteanu

Prinţul pe cal alb se lasă aşteptat, iar tu ţi-ai pierdut speranţa că îţi vei mai întâlni vreodată marea iubire? Te-ai gândit vreodată că este posibil ca Făt Frumosul tău să întârzie din motive... astrologice?

Poate că petalele de flori nu au reuşit niciodată să îţi spună dacă te iubeşte sau nu, dar noi suntem gata să îţi dezvăluim momentul în care îţi vei întâlni marea iubire în funcţie de zodie!

Când îţi vei întâlni marea iubire în funcţie de zodie

Berbec

Nativele din Berbec sunt pline de energie, hotărâte şi pasionale, dar nu îşi pierd capul prea repede în dragoste. Luciditatea care te caracterizează te împiedică să crezi în basme cu Feţi Frumoşi şi conduri de cristal sau chiar în poveşti frumoase precum marea dragoste. Este posibil să nu îţi recunoşti niciodată sortitul, dar nici nu mai contează, pentru că vei avea parte de doza ta îndestulătoare de fericire în compania mai multor bărbaţi, iar magazinele cu accesorii te vor aştepta mereu cu braţele deschise şi pantofii de Cenuşăreasă.

cuplu care se priveste in ochi

Taur

Femeia Taur este calmă şi loială, plină de senzualitate şi etern îndrăgostită de... plăcerile vieţii. Ea nu visează neapărat la marea iubire, ci la un partener stabil, cu care să îşi întemeieze o viaţă de familie împlinită. Îl vei găsi destul de repede, după 25 de ani, tocmai pentru că ai aşteptări realiste şi o intuiţie de zile mari, care îţi indică imediat candidatul perfect la inima ta. E suficient să îi găteşti o mâncare delicioasă şi să petreci o noapte pasională cu el, pentru a-și aşeza singur pe cap coroana de „mare iubire”!

Gemeni

Pe cât de independentă şi liberă se vede nativa din Gemeni, pe atât de drăgăstoasă şi romantică este în iubire. Atunci când se îndrăgosteşte (şi o face des), fata născută sub acest semn zodiacal se dăruieşte cu totul şi nu suportă să stea departe de cel iubit. Tocmai de aceea, îţi vei întâlni prima mare iubire în jurul vârstei de 18 ani, dar va fi o dragoste dureroasă care te va face să suferi. Biletul tău în dragoste are două capete câştigătoare, aşa că te vei bucura de o a doua mai mare iubire, cu puţin înainte de 30 de ani, alături de care ai şanse să rămâi pentru tot restul vieţii.

Rac

Sensibilă, romantică, familistă şi adorabilă, nativa din Rac se îndrăgosteşte repede şi cu pasiune. Cu toate acestea, firea ei interiorizată şi pornirea de a da înapoi, caracteristică semnului său zodiacal, o vor face să îşi camufleze cu grijă sentimentele şi să joace cartea răcelii. Din această cauză, îţi vei întâlni marea iubire mai târziu, după 35 de ani, când vei învăţa că dragostea mai trebuie şi exprimată, nu numai trăită.

Leu

Fire pătimaşă, solară, Leoaica are o relaţie excepţională cu maestrul Cupidon! Firea ei magnetică şi carisma pe care o exultă prin toţi porii smulg inimi de bărbaţi pe bandă rulantă şi, chiar dacă nativa adoră să fie îndrăgostită, îşi iubeşte mult mai pătimaş libertatea. Tocmai de aceea, îşi va găsi marea iubire după 30 de ani, când se va plictisi de propria companie şi va accepta să îşi împartă fiinţa preţioasă cu un bărbat.

parteneri care se tin de mana

Fecioară

Fecioara şi marea iubire sunt două concepte greu de alăturat în aceeaşi propoziţie echilibrată. Acest semn zodiacal perfecţionist şi destul de critic va găsi cu greu un bărbat care să îi placă (şi pe bună dreptate) şi, chiar şi atunci când se va declara în sfârşit mulţumită, îi va fi dificil să îşi exprime sentimentele pe care le trăieşte cu intensitate, abordând o faţadă cool, dar rece. După 30-35 de ani, Fecioara va coborî ştacheta şi va permite unui tip norocos să vadă dincolo de masca asumată a indiferenţei.

Balanţă

Fata Balanţă este o etern îndrăgostită! Ea adoră hainele frumoase, şi-a dăruit inima multor perechi de pantofi superbi şi este topită după artele frumoase. Unde să mai aibă loc şi de o mare iubire? Cunoscându-şi valoarea, această nativă pretinde multe de la bărbatul visurilor sale, aşa că va petrece ceva timp căutându-l. Este posibil să îşi găsească alesul chiar şi după 35 de ani, având în vedere că sunt mulţi bărbaţi care merită testaţi!

Scorpion

Personalitatea nativei Scorpion o ajută să intre uşor în graţiile dragostei! Este magnetică, are o fire intensă şi emană sexualitate prin toţi porii! Pare o favorită certă la marea iubire, dar tocmai dificultatea ei de a rezista tentaţiilor şi precauţia în a-şi dărui sufletul o îndepărtează de relaţia care să rimeze cu „tot restul vieţii”. Când îţi vei găsi marea iubire? Poate niciodată, poate chiar „acum”: răspunsul este la fel de misterios precum personalitatea ta!

Săgetător

Fata Săgetător are o personalitate adorabilă: este inteligentă, curajoasă şi lipsită de inhibiţii în dragoste! Va fi nu numai o iubită pasională, ci şi o companie plăcută şi o prietenă de nădejde: visul oricărui bărbat. Dacă eşti născută în această zodie, îţi vei găsi marea dragoste repede, între 20 şi 25 de ani, şi vei rămâne alături de ea pentru toată viaţa. Numai rutina îţi poate ameninţa relaţia!

un barbat si o femeie care se uita unul la altul

Capricorn

Nativa din Capricorn este ambiţioasă şi ştie ce vrea de la viaţă, aşa că nu va avea nicio problemă în a-şi găsi marea iubire! O casă frumoasă, un soţ perfect şi drăgăstos şi o carieră plină de succes se află printre obiectivele tale. Se pare că ai „pile” la Univers, pentru că porneşti pe drumul cel bun destul de devreme, în jurul vârstei de 20 de ani!

Vărsător

Fata din Vărsător este personalitatea originală a zodiacului! Tu nu te simţi obligată să porneşti pe drumul pavat de celelalte zodii şi nu percepi viaţa ca pe o cursă cu obstacole, pe care trebuie să le depăşeşti contracronometru. Îţi place să iubeşti şi să fii iubită, dar nu consideri că acesta este scopul suprem al existenţei şi nu depui mari eforturi pentru a-ţi găsi marea iubire. Felicitări, atitudinea ta este cea mai potrivită, aşa că eşti pregătită oricând să îţi întâlneşti perechea!

Peşti

Cineva ar trebui să îi explice şi nativei din Peşti ce înseamnă marea iubire! Nu este vorba despre fiecare bărbat pe care îl placi şi care te place! Fata născută în zodia Peşti, sufletul sensibil şi romantic al zodiacului, are impresia că fiecare nouă relaţie este marea sa iubire şi investeşte sentimente arzătoare de fiecare dată, suferind intens când este dezamăgită. Pentru tine, alesul apare la intervale fulgerătoare, deşi prinţii se transformă, de cele mai multe ori, în broscoi hidoşi!

Tu ţi-ai întâlnit până acum marea iubire? Descoperă şi câţi bărbaţi vei schimba în funcţie de zodie şi care îţi este ursitul!

Articolul urmator
5 lucruri pe care le fac femeile care descopera marea dragoste
5 lucruri pe care le fac femeile care descopera marea dragoste
Ce să faci când te plictisești, în funcție de personalitatea ta
Incepe quiz
Ce să faci când te plictisești, în funcție de personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (27)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - cuplu

    1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (81 vizite)