Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Care sunt cuvintele mai puternice și mai importante decât "te iubesc"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
"Mă sacrific pentru tine"

"Mă sacrific pentru tine"

A fi dispus să pui nevoile sau dorințele partenerului mai presus de ale tale este considerat un simbol al iubirii puternice. Este o acțiune lipsită de orice formă de egoism. Nu există o modalitate mai bună de a-ți arăta iubirea decât prin sacrificiu.

"Te iubesc" sunt cele două cuvinte cu însemnătate uriașă în orice limbă a lumii. Însă iubirea nu ar trebui să fie mereu verbalizată și atât. Ea ar trebui să fie exprimată și prin acțiuni sincere și gesturi naturale. Și chiar și atunci când cuvintele trebuie spuse, ar trebui să fie cele potrivite pentru că știm toți că uneori este dificil să îți oferi inima pe tavă în fața cuiva.

Tu știai că există și alte cuvinte mult mai simple de care te poți folosi îți exprimi cu ușurință și în forme variate și calde iubirea față de cel apropiat?

Poate crezi că este prea devreme să îi spui "te iubesc" sau poate că nu simți cu adevărat. Oricare ar fi motivul reținerii tale, Divahair.ro îți dezvăluie care sunt cele câteva cuvinte pe care le poți folosi dacă îți dorești îți arăți dragostea și aprecierea față de cineva. Există fraze care cântăresc mai mult într-o relaţie decât un "te iubesc", declarații de iubire ce vor fi apreciate din suflet persoana căreia îi sunt adresate.

Surse articol: Familytoday / LifeHack / Huffpost

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!