Care sunt defectele relațiilor serioase: 11 mărturisiri adevărate

Marţi, 03.05.2016
de Victoria Dragan

Relațiile serioase și de lungă durată nu sunt ușor de întreținut, mai ales când monotonia începe să își facă simțită prezența tot mai des. Chiar dacă te afli lângă persoana pe care o iubești cel mai mult pe lume, tot te mai confrunți cu momente în care îți amintești cât de bine te simțeai când erai singură.

Vrei să afli care sunt defectele relațiilor serioase? Iată ce mărturisesc femeile și bărbații aflați în legături amoroase de lungă durată!

Ce le lipsește persoanelor implicate în relații serioase: femei versus bărbati

Uneori consideri că pieptul partenerului este cel mai frumos loc din lume, alteori te gândești că parcă îți era mai bine singură. Tu te regăsești în vreuna dintre mărturisirile de mai jos?

Ce le lipsește femeilor implicate în relații de lungă durată

1. „Îmi este dor de romantismul de la început. Îmi lipsesc nopțile în care mă uitam la emisiunea preferată fără să mă întrerupă cineva...” Rachel (3 ani de relație)

2. „Câteodată mă gândesc la toți băieții cu care nu am fost în timpul facultății, pentru că sunt de la 20 de ani cu același partener.Jennifer (4 ani de relație)

3. „Îmi este dor să ies în oraș, să mă distrez și să mă îmbăt. Tot ce facem acum este să stăm pe canapea și să bem vin, ceea ce știam că mă așteaptă, dar o fată mai simte nevoia să își dea frâu liber câteodată.” Kaitlyn (căsătorită de un an)

4. „Îmi este dor de spontaneitate. Îmi lipsesc acele mesaje când soțul meu îmi spunea să port ceva drăguț diseară, apoi ieșeam la o cină extravagantă. Acum mănânc fast food și stau în pantalonii lui scurți.” Lea (căsătorită de 2 ani)

5. „Îmi este dor de momentele în care nu îmi dădeam seama la ce se gândește când mă uitam la el. Misterul dispare la un moment dat...” Kristina (căsătorită de 7 ani)

6. „M-am săturat să mă duc în fiecare zi la sală, să mănânc salate și să îmi cumpăr lenjerie sexy doar pentru a simți că îi mențin interesul. Bineînțeles, el nu îmi spune că nu arăt bine, dar, după 5 ani de relație, nu ai cum să nu te gândești că trebuie să apelezi la orice truc pentru a-l atrage. Este obositor!” Alexa (5 ani de relație)

Ce le lipsește bărbaților implicați în relații de lungă durată

7. „O să par un nesimțit, dar îmi este dor să merg în baruri și să cheltui mulți bani. Obișnuiam să cumpăr shoturi fetelor și să mă întorc măcar cu una dintre ele acasă. Acum, când mai ies cu prietenii mei, mă uit cum cumpără ei băuturi fetelor frumoase și cum au parte de atenția lor.” Alex (un an de relație)

8. „Îmi este dor de acea perioadă în care puteam să fiu obraznic în dormitor și nu eram nevoit să ies la o cafea după câteva zile.” Kevin (un an de relație)

9. „Urăsc faptul că florile și Ziua Îndrăgostiților au devenit ceva normal, și nu un gest drăguț - așa cum mi-aș dori să fie.” Ryan (2 ani de relație)

10. „Îmi lipsește acea senzație pe care o aveam când eram singur și puteam să mă culc cu oricine. Uneori, pur și simplu, simți nevoia să fii altfel în pat.” Paul (un an de relație)

11. „Îmi este dor să nu îmi fac griji de modul în care decurge relația cu ea și cu mama ei... Mă înțelegeți, nu?” Trent (căsătorit de 3 ani)

Poți să mai adaugi și alte minusuri ale relațiilor serioase? Ție ce îți lipsește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!