Cât de bun este la pat în funcție de ziua în care s-a născut

Cât de bun este la pat în funcție de ziua în care s-a născut

Redactor Andreea Baluteanu

Suntem obișnuite să punem succesul unei relații pe seama zodiei tipului cu care ne vedem sau să întrebăm astrele, visătoare, dacă ne vom îndrăgosti sau nu. Dacă și tu consideri că destinul ne e scris în stele și că personalitatea cuiva poate fi descifrată în funcție de data nașterii sale, informațiile de mai jos se vor dovedi mai mult decât prețioase.

Talentul în pat poate fi șlefuit prin experiență, dar este nativ, în cele mai multe cazuri. Ca să afli la ce mișcări te poți aștepta în dormitor de la bărbatul cu care ieși, întreabă-l în ce zi a lunii s-a născut. De restul de vom ocupa noi!

Cum face dragoste în funcție de ziua în care s-a născut

Întreabă-l care e data nașterii sale și află cât de bine te va satisface în pat!

Iubitul tău s-a născut în...

tiă in pat

...prima zi a lunii. E pasional și dă tot ce e mai bun în pat. Va face orice ca să te facă fericită, așa că așteaptă-te să fie tipul care îți împlinește toate fanteziile. Nu e deloc egoist și te va purta pe culmile plăcerii, făcând orice ca să te țină lângă el!

...a doua zi a lunii. Romantic și loial, tipul născut în a doua zi a lunii merită păstrat pentru totdeauna. Te va iubi cu tandrețe și sensibilitate, încet și delicat, dar va scoate ce e mai bun din el în pat după o anumită vreme, când scapă de timiditate. Te vei bucura că ai așteptat, însă!

...a treia zi a lunii. Dacă te iubește, va da totul pentru tine. E capabil să citească din scoarță în scoarță KamaSutra ca să te înnebunească cu mișcările sale, dar intensitatea sa are și o latură întunecată: cade prea ușor pradă geloziei și chiar depresiei.

...a patra zi a lunii. Felicitări, tocmai ai întâlnit reprezentarea perfectă a expresiei „nu judeca un om după aspectul său”. Tipul născut în a patra zi a lunii e timid și rușinos în viața de zi cu zi, dar un adevărat zeu în pat. Atunci când își descătușează energiile secrete, te va lăsa fără suflare.

...a cincea zi a lunii. Nimic nu mai contează atunci când ești în pat cu tipul născut în a cincea zi a lunii, atât de bun e. Te va face să te simți ca o prințesă adulată, atât timp cât îi faci pe plac în restul timpului. E însă extrem de gelos și posesiv, așa că ai grijă cu el!

...a șasea zi a lunii. Ca să poată da tot ce poate în pat, bărbatul cu această zi de naștere trebuie să simtă că te cunoaște. De aceea, va fi cazul să te împrietenești cu el la cataramă înainte de a ajunge între așternuturi. Chiar dacă e perfect capabil să te satisfacă, parcă atâta tatonare ucide orice urmă de pasiune.

...a șaptea zi a lunii. Dacă te adoră, îți va face surprize, te va duce în excursii la Paris și îți va umple casa cu flori...ca să compenseze faptul că nu e atât de bun la pat. Nu e vorba că nu e capabil să îți ofere un orgasm spectaculos, dar nu prea are încredere în el și simte nevoia să apeleze mereu la artificii pentru a te da pe spate.

...a opta zi a lunii. Urăște să fie singur! Partea bună este că are foarte multă experiență, așa că nimic nu îl ia prin surprindere în pat. Partea proastă e că se plictisește repede și, dacă nu ești la fel de talentată la dragoste ca și el, te va înlocui fără regrete cu alta.

...a noua  zi a lunii. În cazul tipului născut în a noua zi a lunii, lucrurile depind în mare parte de sentimentele pe care le are pentru tine. Acest bărbat iubește la intensitate maximă doar a dată: dacă ești aleasa sa, experiența în pat va fi de șase stele, dacă nu, nu te aștepta la prea multe eforturi din partea sa.

...a zecea zi a lunii. E atât de serios și de preocupat, încât ai impresia că are o listă cu obiective de bifat și atunci când vine vorba despre sex. Atâta matematică și geometrie între așternuturi ajunge să te lase rece, mai ales că ai impresia că e oricând gata să îți puncteze și ție performanțele.

...a unsprezecea zi a lunii. E respectuos, romantic și fidel, un partener de cursă lungă. Ține la tine cu adevărat și ar face orice să te facă fericită, dar nu își depășește prea ușor zona de confort și nici nu îi place să experimenteze, ceea ce se poate dovedi plictisitor la un moment dat.

...a doisprezecea zi a lunii. E plin de încredere în el, genul de mascul care se crede regele lumii. Cu o asemenea charismă și cu zâmbetul său sexi te va înnebuni, dar are deja atât de multe cuceriri la activ, încât nu își va bate prea mult capul să te satisfacă în pat. Are câteva mișcări care îi ies de minune, dar nu e interesat să descopere ce îți place ție.

barbat sexi

...a treisprezecea zi a lunii. Nu e foarte romantic și nici nu debordează de pasiune, dar e sincer și onest. Spune-i ce îți place și va învăța cu dedicație, făcând tot ce îi stă în putință ca să te satisfacă. Dacă nu preiei însă controlul, nu te aștepta la prea multe.

...a paisprezecea zi a lunii. Cu tipul născut pe 14, e ori albă, ori neagră. Te poate duce până în al nouălea cer sau poate fi o dezamăgire totală. E imprevizibil și destul de greu de ghicit, așa că totul depinde de conexiunea care se stabilește între voi.

...a cinsprezecea zi a lunii. E sensibil și se îndrăgostește din inimă, cu toată inima, dar nu doar o dată. Vrea cu adevărat să te facă să te simți bine și va reuși destul de repede să îți găsească toate punctele sensibile, dar nu e o persoană pe care să te poți baza.

...a șaisprezecea zi a lunii. Contrastele se atrag, aceasta este expresia care îl definește cel mai bine pe tipul născut pe 16. Ca un vulcan și un ghețar, veți arde așternuturile, veți rupe paturi și veți speria vecinii cu țipetele voastre de plăcere. Norocoaso!

...a șaptesprezecea zi a lunii. E drăguț și dulce, așa că nu te poți abține să nu te îndrăgostești de el la prima vedere. Nu e însă genul care să te ducă în al nouălea cer, dar nu neapărat pentru că nu știe sau nu poate, ci pentru că e prea drăgălaș ca să îți aprindă gânduri murdare în minte!

...a optsprezecea zi a lunii. Vei avea tendința să îl treci cu vederea pentru că nu e capabil să își exprime sentimentele și se bâlbâie atunci când vorbește cu tine. Amintește-ți însă că în pat nu trebuie să rostești niciun cuvânt și vei înțelege cât de bun e!

...a nouăsprezecea zi a lunii. E genul de tip care se ridică la înălțimea așteptărilor: nu te va dezamăgi, dar nici nu te va impresiona. Te simți bine cu el în pat, e amuzant și romantic, dar nu îl vei ține mintea prea multă vreme.

...a douăzecea zi a lunii. Dacă ai răbdare să îi dai asigurări constante de afecțiune, vei avea parte de nopți de neuitat în compania sa. Dacă nu, vei experimenta rateuri și stângăcii, așa că gândește-te bine dacă ești în stare să fii iubita sa.

...a douăzeci și una zi a lunii. Fii complexă, răpitoare, peste măsură de interesantă și poate va depune eforturi în pat. În caz contrar, se va preocupa de propria lui plăcere și atât. Merită efortul să îl subjugi, dar trebuie să știi la ce te înhami.

...a douăzeci și doua zi a lunii. Te-am sfătui să îți iei liber a doua zi după ce te vezi cu el, pentru că nu știm dacă vei fi capabilă să mergi. E un uragan în pat și îți va oferi cea mai tare noapte din viața ta. Nu garantăm însă pentru mai mult!

...a douăzeci și treia zi a lunii. Îi plac provocările, e aventuros și nu se teme să încerce ceva nou. Vei avea parte de scenarii trase din filmele porno sau de nopți liniștite în brațele lui, dar important este că e mereu deschis la ceva nou și gata să se amuze pe seama sa. E de păstrat!

sex

...a douăzeci și patra zi a lunii. Îi place să fie într-o relație, cât timp e vorba de ceva stabil și îndelungat. Nu prea experimentează în pat, ci face ce a învățat și ce știe că îi iese. E bun pentru o căsnicie, dar nu pentru o aventură!

...a douăzeci și cincea zi a lunii. E adorabil! Arată demențial și are grijă de fizicul lui mai ceva ca o fată. Te va da pe spate cu look-ul lui, dar e prea interesat de cum arată atunci când face sex ca să mai acorde prea multă importanță și plăcerii tale!

...a douăzeci și șasea zi a lunii. Confuzie în dragoste: așa sună diagnosticul pe care i-l vei pune. Te uimește neîncetat și te lasă mereu să aștepți, provocându-te constant. La început, e pur și simplu irezistibil, apoi devine indiferent, pentru a te urca pe culmile plăcerii când te aștepți mai puțin. Va deveni prea curând obositor!

...a douăzeci și șaptea zi a lunii. Se pricepe și are cu ce, dar așteaptă la fel de multe de la tine. E pretențios și te va analiza constant. Dacă suporți stresul și accepți să fii mereu examinată sub o lupă imensă, te va răsplăti cu nopți de dragoste incendiare.

...a douăzeci și opta zi a lunii. Relația cu el e ca un roller-coaster. Se lasă afectat de orice mic necaz și exaltat de orice sursă de fericire. Te va iubi frenetic pentru că l-a lăudat șeful sau va trebui să îl ții în brațe o noapte întreagă pentru că s-a certat cu mama sa.

...a douăzeci și noua zi a lunii. Ai grijă, pentru că e destul de paranoic. I se pare că totul e o teorie a conspirației, ceea ce îi va afecta performanțele în pat. Așteaptă-te la discuții obositoare după sex și fii pregătită să îi asculți toate părerile ieșite din comun!

...a treizecea zi a lunii. Are o personalitate fascinantă, e misterios și atrăgător.Puține au avut norocul de a ajunge cu el în pat pentru că e extrem de precaut, dar toate i-au dat nota 10. Îți urăm noroc!

...a treizeci și una zi a lunii. Calculat și extrem de inteligent, e prea deștept  ca să nu te aducă în al nouălea cer. Te citește imediat și știe ce vrei, așa că nopțile cu el vor fi de neuitat, dar ai tot timpul impresia că nu se implică cu adevărat. Și s-ar putea să ai dreptate!

Tu ce părere ai? Iubitul tău ce coeficient a primit în pat, în funcție de data nașterii?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cât de des ar fi indicat să vorbești cu partenerul tău despre bani
Cât de des ar fi indicat să vorbești cu partenerul tău despre bani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.