Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cât de mult rezistă iubitul tău în pat în funcție de greutate

Luni, 27.02.2017
de Andreea Baluteanu

Dacă aveai impresia că performanțele bărbatului tău în pat țin de cât de dotat e, de experiență sau de cât de implicat e în relația cu tine, studiile îți atrag atenția că ai uitat să iei în calcul un factor: greutatea. Și nu, oricât de neobișnuit ar suna, nu ne referim aici la pachețelele de pe abdomen, ci la coeficientul de grăsime corporală!

Oamenii de știință ne lasă cu gura căscată de uimire: se pare că procentul de grăsime din trupul iubitului tău decide cât de mult rezistă în pat! Cu alte cuvinte, relația dintre orgasmul tău și apetitul lui pentru mâncare e mai puternică decât ai putea crede: află mai jos informațiile care ne-au dat pe spate!

Rezistența în pat, influențată de greutate

Dacă obișnuiai să îți critici iubitul că a făcut „burtă de la bere”, de acum încolo ar trebui să îți cenzurezi aceste porniri, deoarece se pare că tocmai acea grăsime nedorită din zona abdominală te face pe tine fericită în pat. Și nu ne referim la nicio fantezie aducătoare de plăcere, ci ne bazăm pe informații științifice!

barbat rezistenta

Astfel, bărbații supraponderali au fost încununați zeii absoluți ai sexului: se pare că rezistă cu 1 minut și 30 de secunde mai mult decât confrații lor înrobiți de patima pentru fitness. Nu știm care sunt performanțele iubitului tău în pat, dar îți amintim că media anuală de rezistență în pat este de 6 minute, ceea ce face ca acest plus să fie de-a dreptul... uriaș.

Nu e vorba de niciun stimulent psihologic la mijloc și nici de vreun spor misterios de putere sexuală, pe care bărbații îl primesc de la prăjitura de ciocolată pe care au devorat-o înainte să treacă la tine. Totul ține de prezența unui hormon sexual feminin, estradiol, a cărui doză crește în funcție de greutate în corpul bărbaților. De ce e atât de important acest hormon? Deoarece întârzie momentul producerii orgasmului, acționând precum un gel de întârziere a ejaculării, conform oamenilor de știință.

Specialiștii de la Universitatea Erciyes din Turcia au realizat acest studiu care poate schimba parametrii plăcerii feminine. Ei consideră că și reversul medaliei este valabil și că bărbații cu un procent scăzut de grăsime corporală ajung mai repede la climax, lăsându-și uneori partenerele nesatisfăcute.

Pornind de la aceste date, autorii studiului au conchis că, cu cât bărbatul e mai prieten cu kilogramele, cu atât riscul de ejaculare precoce scade.

cuplu pasiune

Dacă deja ai sărit bucuroasă, grăbindu-te să te îndopi cu bunătăți ca să îi faci față, află că această descoperire nu are nimic de-a face și cu anatomia feminină. Dimpotrivă, în cazul nostru, kilogramele în plus ar contribui la scăderea libidoului, conform unui studiu realizat de Santa Chiara Regional Hospital din Trento, Italia. Astfel, femeile care consumă alimente sănătoase au mai multe orgasme și o viață sexuală mai activă. Mai precis, fructele bogate în polifenoli (merele se pare că sunt eroinele plăcerii noastre) sunt considerate a fi mană cerească atunci când vine vorba de fericirea în pat.

Înainte de a conchide, simțim nevoia să te avertizăm: e vorba doar de un studiu. Nu îi reproșa acum iubitului tău cu pătrățele că e mai interesat de fizicul său decât de fericirea ta! Până la urmă, gradul de satisfacție al celor doi parteneri în pat e un proces complex, care ține de mai mulți factori, iar rezistența în pat nu este doar consecinţa prezenței sau absenței unui hormon sexual.

Mai departe, ține cont de faptul că persoanele supraponderale se confruntă cu riscuri ridicate la adresa sănătății și sunt predispuse la boli de inimă, diabet sau chiar cancer. Chiar dacă performanțele sale sexuale pot fi mai ridicate decât ale bărbaților fără pic de grăsime, suntem sigure că nu ți-ai îndemna iubitul să se îngrașe doar pentru plăcerea ta.

Suntem curioase să auzim părerea ta despre concluziile la care a ajuns studiul desfășurat de specialiștii turci!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!