Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Câte umbre ale lui Grey îţi caracterizează relaţia în funcţie de zodie

Marţi, 14.02.2017

Megahitul „Fifty Shades Darker” a făcut ravagii în cinematografe, iar relaţia întortocheată și periculoasă dintre Christian Grey şi Anatasia Steele a devenit un ideal al multor fete şi femei. Un strop de pericol e incitant, iar o iubire trăită pe muchie de cuţit ne face pe multe dintre noi să cădem în extaz, dar te-ai întrebat vreodată dacă eşti pregătită pentru o dragoste „cu umbre”?

Noi îţi răspundem în rândurile de mai jos! Află câte umbre ale lui Grey îţi împânzesc relaţia în funcţie de zodie!

Câte umbre ale lui Grey au loc în relaţia ta în funcţie de zodie

Berbec: -50 de umbre

Ne pare rău dacă, într-un exces al fanteziei, te-ai imaginat cumva în rolul Anastasiei Steele, pentru că nu ţi se potriveşte deloc! Tu ai ocupa mai degrabă rolul de dominatoare decât cel de supusă şi nu ai reuşi să suporţi prea multă vreme o persoană cu atât de multe metehne precum Christian Grey. Câte umbre ale lui Grey îţi caracterizează relaţia: -50!

50 shades darker

Taur: 50 de umbre

Tu adori frumuseţea şi luxul, ai o personalitate blajină şi răbdătoare, deşi te poţi dovedi şi încăpăţânată atunci când trebuie. Personalitatea ta este o replică a Anastasiei Steele, ceea ce te-ar transforma în iubita perfectă a unui seducător tulburat, un bad guy precum Christian Grey. Eşti una dintre puţinele care îl pot schimba, aşa că ai suporta uşor cele 50 de umbre asupra relaţiei tale!

Gemeni: fără număr

Sociabilitatea, curiozitatea şi inteligenţa ta ar vibra perfect alături de umbrele lui Grey, dar nu din punct de vedere amoros. Ţie îţi place ca bărbatul pe care îl iubeşti să îţi fie şi prieten şi te simţi împlinită într-un cuplu armonios, nu într-unul cu tenebre. Dar asta nu înseamnă că ai fugi de umbrele lui Grey, ci că le-ai accepta mai degrabă într-o relaţie de prietenie, unde ai discuta la nesfârşit despre problemele sale. Potenţial de umbre: fără număr, atât timp cât nu părăsesc teritoriul amiciţiei.

Rac: 25 de umbre

Sensibilă, romantică şi dulce, fata din Rac reprezintă prototipul supusei perfecte şi suntem sigure că mulţi bad guys ţi-au făcut curte insistent. Toleranţa ta pare nelimitată în dragoste, dar este vorba doar de o aparenţă care înşală: de fapt, nu ai suporta prea multe umbre asupra relaţiei tale, deoarece tu visezi la o familie împlinită, cu mulţi copii, ceea ce un prototip de Christian Grey nu ţi-ar putea oferi. Coeficient de umbre în relaţie: 25.

Leu: 10 umbre

Tu eşti una dintre femeile care adoră să se joace cu focul şi nu ai spune „nu” unor partide fierbinţi alături de un bărbat de tipul lui Christian Grey. Puterea, independenţa şi caracterul său dominant te-ar incita, cu siguranţă, iar relaţia voastră ar arde. Dar, ca orice foc, s-ar stinge la un moment dat într-un morman de cenuşă, deoarece ai la rândul tău o personalitate puternică, ce nu se va lăsa subjugată prea mult. Nu ai suporta mai mult de 10 umbre ale lui Grey în relaţia ta!

Fecioară: 0 umbre

Perfecţionistă, serioasă şi atentă, ai mătura pe jos cu o relaţie cu umbre, à la Christian şi Ana. Bărbatul pe care l-ai accepta trebuie să întrunească o serie de calităţi, nu să fie apăsat de coşmaruri din trecut, aşteptând ca o fată bună să îl salveze. Cu siguranţă nu ai avea răbdarea necesară pentru a rezolva un asemenea dezastru şi nici el nu ar rezista prea mult alături de o fire dificilă ca a ta. Relaţia ta ar bifa un măreţ 0 la numărul de umbre ale lui Grey!

fifty shades darker

Balanţă: 30 de umbre

Sociabilă, fermecătoare, una dintre cele mai frumoase native şi cu siguranţă cea mai elegantă, Balanţa ar arăta superb la braţul unui bad guy atrăgător, iar contrastul dintre voi v-ar transforma în cel mai hot cuplu. Cu un instinct puternic pentru dreptate, această zodie ar resimţi empatie faţă de dificultăţile prin care a trecut Grey-ul ei şi ar suporta destul de multe umbre, dar nu prea multe, pentru că respectul faţă de ea e prea puternic ca să se lase înjosită. Nu ar depăşi 30 de umbre, nici dacă ar vrea!

Scorpion: 69 de umbre

Îţi vom spune pe şleau, încă de la început: relaţia ta are nici mai mult, nici mai puţin de 69 de umbre ale lui Grey. Nu, nu am ales numărul la întâmplare şi, da, ne referim exact la acea semnificaţie kinky la care te gândeşti şi tu! Senzuală, cu un apetit feroce pentru sexualitate şi o fire uşor „perversă”, fata din Scorpion ar reprezenta perechea pe care Grey nu ar uita-o niciodată! Nu ai însă abnegaţia de a-i obloji cu răbdare îngerească rănile trecutului, aşa că, cel mai probabil, nu aţi avea succes împreună. 

Săgetător: 5 umbre

Firea ta cutezătoare nu ar spune „nu” unei aventuri şi, la început, ai considera că e o adevărată provocare să îl îmblânzeşti pe atrăgătorul Grey. La fel ca toate semnele de foc, nu ai suporta prea mult poziţia de supusă, chiar dacă schimbul de roluri ţi s-ar părea excitant la prima vedere. În momentul în care ţi-ai pierde interesul (destul de repede, preconizăm noi, după cinci umbre), i-ai spune „adio” oricărui bad boy!

Capricorn: 45 de umbre

Vom aborda altfel problema cu tine: Grey nu e doar seducătorul cu inima rănită din aşternuturi, ci şi un bărbat de afaceri cu minte brici şi o poziţie socială de invidiat. Astfel, dacă ai intui că relaţia cu alesul tău bad boy are potenţial, ai accepta destul de multe umbre pe cerul relaţiei voastre. Ambiţioasă, devotată şi muncitoare, nu dispari la primul pericol şi ai putea constitui perechea de suflet a lui Grey, dacă nu ai intui, la un moment dat, că depui prea mult efort, pentru prea puţine câştiguri. E un gând care te demoralizează întotdeauna, aşa că nu ai accepta mai mult de 45 de umbre!

fifty shades darker

Vărsător: o umbră

Şi tu ai un strop de sânge de salvatoare în tine şi îţi plac cauzele pierdute, aşa că nu ai fugi de o relaţie „umbrită”... cel puţin în teorie. În realitate, independenţa ta ar fi mereu obstacolul din calea realizării amoroase alături de un Grey în miniatură. Întreaga filosofie a „supusei” îţi displace din start, chiar dacă înţelegi că e vorba doar de un joc în aşternuturi: până la urmă, ce rost ar mai avea luptele feminismului, dacă tu ai accepta mai mult de o umbră a lui Grey?

Peşti: cel puţin 100 de umbre

Un bărbat cu potenţialul lui Christian Grey ar putea să se considere norocos dacă ţi-a furat inima! Romantismul şi puritatea ta sufletească te-ar face incapabilă să nu dăruieşti totul în dragoste, aşa că ai juca rolul supusei cu plăcere, mai ales că timiditatea nativă te împiedică să fii dominatoare, cel puţin nu la primele întâlniri. Imaginaţia şi senzualitatea în aşternuturi, trezite odată ce ţi se şterge inocenţa, l-ar aprinde cu siguranţă şi pe el, iar instinctul tău de salvatoare te-ar determina să accepţi cel puţin 100 de umbre. Chiar dacă adori un bad boy, nu ai însă răbdarea nesfârşită a Taurului şi la un moment dat vei ceda!

Tu ce părere ai? Te regăseşti în numărul de umbre ale lui Grey care îţi caracterizează relaţia în funcţie de zodie?

Surse foto: Instagram, Hepta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!