Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce gândeşte despre tine un bărbat dacă faci sex din prima seară

Marţi, 20.06.2017

Timpurile în care trăim s-au schimbat şi acelaşi lucru se poate spune şi despre regulile care guvernează jocurile iubirii. Femeia modernă este mult mai îndrăzneaţă şi mai pregătită pentru orice provocare când vine vorba despre sex. Înseamnă, oare, acest lucru că multe dintre principiile tradiţionale nu mai sunt actuale şi că bărbaţii apreciază mai mult această îndrăzneală?

Cât de repede înseamnă... prea repede? Cazi pradă ispitei sau încerci să rezişti o perioadă mai îndelungată până la prima noapte de amor? Părerile privind sexul din prima seară sunt împărţite, iar acest subiect a devenit motiv de dezbatere în ultimii ani.

Unii spun că vei regreta dacă vei face asta de la prima întâlnire şi că bărbaţii nu iau în serios femeile care cedează aşa de uşor. Alţii cred că nu este nimic greşit în asta şi că nu vei fi desconsiderată, dacă eşti femeia pe care o caută.

cuplu

Sigur ai avut momente în care te-ai întrebat ce părere ar avea cel cu care te întâlneşti despre sexul din prima seară.

Majoritatea bărbaţilor îmbrăţişează deschis această idee. Ceea ce contează mai mult pentru ei este tipul de femeie care ajunge în patul lor. O femeie care are un spirit libertin şi nu este prea afectată de ceea ce spun cei din jurul ei sau bărbatul de lângă ea va fi întotdeauna preferată în locul unei femei care nu este sigură pe ea şi pe calităţile ei.

Niciun bărbat care face sex de la prima întâlnire nu vrea să ajungă să regrete că a făcut asta cu persoana nepotrivită. Întotdeauna va fi mai atras de o femeie seducătoare decât de una cuminte, cu alură inocentă, pe care a cunoscut-o recent. Nu vrea să strice ceva ce ar putea deveni o relaţie serioasă.

Pentru unii bărbaţi nu este de actualitate faptul că au o relaţie cu o femeie care a făcut sau nu sex la prima întâlnire. De vreme ce relaţia merge înainte şi cei doi se înţeleg foarte bine, acest amănunt nu contează absolut deloc. Acest lucru se datorează faptului că amândoi au căzut de acord asupra acestei decizii şi nu se judecă reciproc pentru că au acceptat să facă asta.

fata care seduce un barbat

Mai există opinia conform căreia femeile care îşi fac iubiţii să aştepte până la marele moment sunt mai speciale şi mai apreciate. Asta nu înseamnă că celelalte sunt femei uşoare, însă unii bărbaţi preferă să savureze o cină pasională, în detrimetrul unui desert care îi va sătura doar pe moment. Ei consideră că aşteptarea este ingredientul-secret, ca un preludiu, de aceea cel mai bine este să nu fie grabă, chiar dacă există o atracţie foarte mare pentru persoana respectivă.

De asemenea, pe bărbați nu îi deranjează ca femeia să cedeze din prima seară, dar nu îşi vor dori să aibă o relaţie amoroasă cu o astfel de femeie. Cel mult, singurul contact va fi de tipul „prieteni cu beneficii” sau „amanţi ocazionali”. În concluzie, preferă să o cunoască mai bine din alte perspective decât cele sexuale. Le plac femeile care nu cedează din prima şi care îi pun pe jar, făcându-i să aştepte cât mai mult.

Tu ce părere ai? Este bine să dau frâu liber pasiunii din prima seară sau e mai indicat să îţi controlezi instinctele şi să aştepţi momentul potrivit?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!