Ce gânduri de iubire îi poți transmite partenerului tău

Luni, 10.10.2016
de Alexa Galgau

Într-o relație, lucrurile mărunte sunt cele care țin flacăra iubirii aprinsă și monotonia la distanță. Indiferent că îi cumperi iubitului tău o mică atenție, îi oferi un masaj, îi gătești ceva bun sau îi trimiți mesaje de dragoste, toate aceste lucruri vă vor consolida relația și vă vor face mai fericiți. De ce să nu îi transmiți chiar acum cele mai frumoase gânduri de iubire partenerului tău?

Noi te ajutăm cu câteva mesaje de dragoste, iar ție nu îți rămâne decât să îi aduci zâmbetul pe buze cu vorbele tale dulci!

Gânduri de iubire pentru partenerul tău

 •  În clipa în care ai intrat în viața mea, am înțeles instantaneu de ce nu a mers nicio relație pe care am avut-o vreodată înainte. Ai fost și ești ca o revelație pentru mine și m-ai făcut să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea.

 • Cea mai frumoasă dragoste este cea care îți trezește sufletul; cea care te face să tânjești mai mult, care stârnește un foc în inimile noastre și aduce liniște minților noastre. Asta îmi doresc să îți ofer ție, pentru totdeauna! („The Notebook”)

 • Când mă uit la tine, văd un prezent luminos, dar și un viitor perfect. Îmi văd viața întreagă reflectată în ochii tăi.

 • Cea mai mare bucurie în viață este convingerea că ești iubit. Iubit pentru ceea ce ești sau, mai degrabă, în ciuda a ceea ce ești. (Victor Hugo)

 • Nu am fost niciodată eu însămi în totalitate. Mereu a lipsit ceva, un fragment nedefinit, a existat un gol imposibil de umplut. Atunci când ai apărut tu, am fost „eu” mai mult decât am fost vreodată. Acum sunt completă, datorită ție, sufletul meu pereche.

 • A iubi nu înseamnă nimic. A fi iubit înseamnă ceva. A iubi și a fi iubit înseamnă totul.  (T. Tolis)

 • La început, în ochii mei erai perfect și te-am iubit pentru acest lucru. Apoi, am văzut că nu ești perfect și te-am iubit și mai mult!

 • În fiecare zi îmi spun că nu am cum să te iubesc mai mult decât în momentul respectiv, dar cu toate acestea știu că a doua zi te voi iubi și mai mult.

 • Nu ești doar iubirea vieții mele, ci și cel mai bun prieten al meu. Ești jurnalul sufletului meu, căruia îi mărturisesc totul, fiecare gând, fiecare sentiment, oricât de mărunt. Te iubesc!

 • În fiecare zi te aleg pe tine și, chiar dacă aș avea amnezie, tot pe tine te-aș alege, de o sută de ori, de o mie de ori, de câte ori este nevoie. Făra pauză, fără dubii, fără regret, într-o bătaie de inimă.

 • Atunci când îți dai seama că vrei să petreci restul vieții cu cineva, vrei ca restul vieții să înceapă cât mai repede. („When Harry Met Sally”)

 • Am început să mă gândesc adesea la tine și m-am întrebat cât timp a trecut de când mi-ai ocupat mintea. Apoi mi-am dat seama că, din clipa în care te-am cunoscut, nu mi-ai părăsit niciodată gândurile.

 • A fi iubit profund de cineva îți dă putere, în vreme ce a iubi profund pe cineva îți dă curaj. (Lao Tzu)

 • Atunci când mă gândesc la tine, acest lucru mă ține trează. Atunci când dorm și te visez, acest lucru mă ține adormită. Atunci când sunt cu tine, acest lucru mă ține în viață.

 • Dragostea este o forță care nu poate fi îmblânzită. Atunci când încercăm să o controlăm, ne distruge. Atunci când încercăm să o ținem prizonieră, ne înrobește. Atunci când încercăm să o înțelegem, ne lasă pierduți, într-o stare de confuzie. (Paulo Coelho)

 • Singurul lucru pe care aș vrea să îl fac, dacă aș putea controla timpul, ar fi să te caut mai devreme, ca să pot să te iubesc pentru mai mult timp.

 • Cred că am învățat ce înseamnă iubirea: atunci când dorești fericirea celuilalt, chiar dacă este în defavoarea ta. Atunci când poți să te pierzi pe tine, ca să îl găsești pe celălalt.

 • Iubirea adevărată este un cântec pe care doar inima ta și a jumătății tale îl pot auzi. Noi doi auzim aceeași melodie, aceeași vibrație minunată, pe care nimeni altcineva nu o mai poate auzi.

 • Dragostea mea pentru tine depășește orice neînțelegere pe care am putea să o avem, orice zi proastă, în care nu avem chef unul de celălalt, orice distanță ar putea exista între noi, orice obstacol care ar putea să ne zdruncine. Nimic nu mă va face să te iubesc mai puțin vreodată!

Așa cum spunea Platon, orice persoană care iubește poate să devină poet, așa că de ce să nu îi transmiți partenerului tău aceste gânduri de iubire? Cu siguranță îi vor înmuia inima și genunchii, pentru că orice bărbat vrea să audă cât de mult este iubit.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!