Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce înseamnă dacă un bărbat nu te sărută când faceți dragoste

Andreea Baluteanu

Sunteți în toiul unei partide de amor pasionale și totul ar fi perfect dacă el ți-ar alinta buzele cu aceeași frenezie cu care îți iubește trupul, dar, chiar și semi-conștientă, nu te poți abține să nu remarci că el se abține să te sărute. Fie că e sau nu prima dată când procedează astfel, începi să îți faci griji: oare ce înseamnă gestul său?

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt interpretările oferite de psihologi pentru faptul că el nu te sărută atunci când faceți dragoste!

Ce înseamnă dacă primești doar contact intim, nu și tandrețe

Nu ai ce să îi reproșezi; e un amant perfect și știe toate mișcările care te duc pe culmile plăcerii. Dar ai observat că nu te-a sărutat nici măcar o dată: ce înseamnă oare ciudata sa reținere?

cuplu care se cearta dupa ce au facut dragoste

Avem o veste bună și una rea! Descoperă mai jos dacă ești protagonista scenariului pozitiv sau negativ în ceea ce privește relația voastră!

Dacă sunteți împreună de puțin timp sau e prima dată când faceți dragoste, iar el evită să te sărute, din păcate, există o singură explicaţie plauzibilă: tipul nu vrea nimic serios. Îți amintești ce spunea frumușica protagonistă din ”Pretty Woman”, o femeie cu o bogată experiență în satisfacerea bărbaților? Prostituatele acceptă să facă amor, dar în foarte puține cazuri să-și sărute partenerul. Astfel, atingerea buzelor e considerată un gest mai intim decât cea a trupurilor, în același sens ca și distincția dintre a face dragoste și a avea un simplu contact intim.

Prin urmare, dacă tipul nu are nicio problemă în a te satisface, dar nu dă dovadă de niciun strop de tandrețe, cel mai probabil, nu are de gând să se implice și vrea ca lucrurile să fie extrem de clare pentru tine. Atenție! Este posibil să te sărute în timpul preludiului (e doar o metodă de a ajunge acolo unde își dorește), dar să evite cu totul să o facă în timpul contactului intim. 

Nu dispera, însă, gata să îl suni și să îi spui că i-ai decodat intențiile și că totul s-a terminat între voi, deoarece mai există o potențială explicație a gestului său. Și nu ține nici de intenții și nici de capitalul de iubire, ci de anatomia creierului masculin. Spre deosebire de femei, care sunt mult mai înclinate spre multitasking, bărbații obișnuiesc să identifice o singură problemă (sau misiune) și să o „rezolve” imediat. Cu alte cuvinte, principala lui concentrare este acum să îți producă satisfacție, nu să te giugiulească. E atent la mișcările trupurilor voastre, la mecanica lor, nu la buzele tale. Nu te dorește și nici nu te iubește mai puțin dacă nu te sărută în timp ce faceți dragoste!

Dar tu nu concepi o partidă reușită fără sărutări? Atrage-i atenția (cu subtilitate) spre ceea ce vrei: mângâie-l și trage-l spre tine, sărutându-l. În cazul (puțin probabil!) în care pare să te evite și acum, renunță la griji (momentan), dar deschide discuția mai târziu, însă nu imediat după ce faceți dragoste, dar nici înainte de următoarea partidă.

Noi sperăm că diferențele dintre bărbați și femei să fie cauza pentru care el nu te sărută atunci când faceți dragoste, și nu lipsa interesului sau intențiile neserioase. Tu ai trecut vreodată prin această situație? Împărtășește-ne din experiența ta și povestește-ne cum ai reacţionat!

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (105)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!