Ce lucruri își spun cuplurile perfecte? Urmează-le și tu exemplul!

Vineri, 08.07.2016
de Viorica Ghinea

Modul în care îi vorbim celui drag contează mult pentru stabilirea unei atmosfere calde și pline de iubire. Dacă nu știi cum ar trebui să te comporți pentru a avea o relație fericită, urmează exemplul cuplurilor perfecte. Iată ce își adresează partenerii lor și cum transformă orice moment într-unul minunat!

Șase lucruri pe care trebuie să le „furi” de la cuplurile perfecte

Cuplurile perfecte spun...

1. ... „Mulțumesc!” în loc de „Îmi pare rău!”

Cuplurile perfecte știu exact când să spună cuvintele potrivite. Partenerii știu să își mulțumească pentru că sunt alături unul de celălalt și rareori se scuză că nu pot petrece timpul împreună. Ei fac tot ce le stă în putință să nu se dezamăgească unul pe celălalt, astfel că nu ajung să își ceară atât de des iertare pentru greșelile lor.

2. ... „Noi” în loc de „Eu

Un alt secret al relațiilor fericite are legătură cu planurile de viitor pe care ți le faci cu partenerul tău. Atunci când îl incluzi pe cel drag în ele, îi arăți că te vezi și peste mulți ani alături de el. Nu mai există „eu”, ci ia naștere „noi”, ceea ce ajută la crearea unei conexiuni speciale, una care nu poate fi distrusă.

3. ... „O să fie totul bine” în loc de „Ți-am spus eu

Cuplurile perfecte știu că nu trebuie să existe competiție între parteneri, ci că este important să se susțină mereu. Cuplul este ca o echipă, ceea ce înseamnă că totul trebuie să se împartă între parteneri. Doar așa vor reuși să aibă o relație puternică, una care să dureze în timp.

4. ... „Da!” în loc de „Nu!

În cuplurile perfecte, partenerii sunt alături unul de celălalt și nu își refuză dorințele. Ei spun mai des „Da!” și mai rar „Nu!”. Bineînțeles, își respectă amândoi opiniile, însă apelează la sacrificii și compromisuri care demonstrează că sunt dispuși să facă multe lucruri unul pentru celălalt.

5. ... „Vino la mine!” în loc de „Lasă-mă în pace!”

Atunci când începi să îți îndepărtezi partenerul din diferite motive, se creează un gol între voi. Este important să fiți mereu uniți și să discutați deschis despre ceea ce vă doriți, altfel relația voastră nu va avea un final fericit.

6. ... „Mă faci fericită” în loc de „Mă enervezi

Faptul că îi spui partenerului tău cât de împlinită te simți alături de el îi demonstrează aprecierea ta. Este evident că vrea ca tu să fii fericită alături de el, dar uneori este bine să îl ghidezi și să îi spui ce anume te face să te simți așa. Dacă îl îndepărtezi mereu rostindu-i cuvinte dure, legătura dintre voi se va răci și veți ajunge în final la despărțire.

Inspiră-te de la cuplurile perfecte și vei avea o relație frumoasă! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!