Ce postări nu ar trebui să faci pe Facebook, dacă ești într-un cuplu

Ce postări nu ar trebui să faci pe Facebook, dacă ești într-un cuplu

Redactor Alexa Galgau

Atunci când ești îndrăgostită, te simți atât de fericită, încât simți și nevoia să împărtăsești cu întreaga lume acest sentiment minunat! Și ce altă metodă mai simplă de a face acest lucru decât prin a posta poze, statusuri și video-uri cu și despre voi, cuplul perfect? Chiar dacă îți înțelegem perfect entuziasmul și este perfect normal să ai această tendință de a face cât mai publică povestea voastră de dragoste, există anumite postări pe Facebook pe care nu ar mai trebui să le faci dacă ești într-un cuplu!

Postări de evitat pe Facebook

1. Declarații siropoase de amor: aproape nimeni nu va fi impresionat de acestea, în afară poate de părinții tăi și mătușile tale, care te vor felicita pentru vorbele frumoase. În rest, toți prietenii de pe Facebook fie vor ignora statusul plin de dulcegării, fie vor da ochii peste cap, pentru că adevărul este că nimeni nu prea vrea să citească așa ceva. Cel mai sănătos lucru pe care îl poți face este să nu mai faci astfel de postări pe Facebook, ci să îi spui iubitului tău în față aceste vorbe dulci, care cu siguranță îi vor merge direct la inimă!

2. Nenumărate selfie-uri cu voi doi. Tuturor ne place să vedem cupluri fericite și chiar și pe Facebook este plăcut să îți vezi prietenii îndrăgostiți, dar ce e prea mult strică! Câteva selfie-uri sunt drăguțe, dar dacă postezi astfel de imagini foarte des, nimeni nu le va mai aprecia, dimpotrivă. Mai mult, nu uita că angajatorii se uită și pe profilul tău de Facebook dacă ai aplicat la un job și cu siguranță nu vor să vadă numai poze cu tine și iubitul în ipostaze provocatoare sau drăgălașe.

3. Postările în care marchezi momente importante din relație. Sau, mai degrabă, momente care ție ți se par importante, dar de fapt pentru alții nu prezintă niciun interes. De exemplu, este perfect normal să marchezi cumva faptul ca v-ați căsătorit sau logodit, însă nimeni nu va fi interesat de aniversarea voastră de o lună, de jumătate de an sau de un an. Fii mai discretă în mediul online și nu face publice decât evenimentele cu adevărat importante și mari din relația voastră!

4. Orice fel de postare de pe un cont comun de Facebook. Nimic nu este mai iritant decât să vezi că un cuplu își face un cont pe care și el și ea să îl folosească la comun, fără a mai păstra astfel nicio brumă de individualitate, ci contopindu-se parcă într-o entitate nouă. Dacă aceasta este o metodă de a verifica ce face partenerul pe rețeaua de socializare, este mai degrabă o dovadă îngrijorătoare de lipsă de încredere. Iar dacă scopul unui astfel de cont este de a arăta lumii cât sunteti de uniți, ține minte că de fapt nu provoacă decât iritare!

5. Prea multe informații și detalii intime. Există cupluri care postează pe Facebook despre absolut orice ceartă sau despre lucruri pe care doar ei ar trebui să le știe și își spală rufele în public, cum se spune la noi, la români. Nimeni nu vrea să știe ce se întâmplă între voi dincolo de uși, iar detaliile legate de viața voastră intimă sunt cu atât mai neplăcute pentru cei din jur dacă sunt publicate pe o rețea de socializare. Dacă vrei să faci o bună impresie celor din jur, învață să fii mai discretă și să nu transformi viața ta de cuplu într-un show la care oricine poate fi spectactor (chiar dacă nimeni nu prea vrea, de fapt).

6. Nenumărate postări despre nunta ce urmează să aibă loc. În primul rând, este foarte obositor pentru prietenii tăi. În al doilea rând, este nepoliticos față de cei pe care nu i-ai invitat. Dacă vrei să îi ții la curent pe invitați cu planurile de nuntă și să discuți cu ei diverse lucruri pe această temă, creează un grup special în acest scop. Astfel, numai cei care chiar vor fi interesați de nunta ta vor afla și toate detaliile!

7. Check-in-uri permanente. Unele cupluri își inundă, efectiv, timeline-ul cu un check-in o dată la câteva ore, ceea ce devine rapid obositor și plictisitor pentru prietenii de pe Facebook. Dacă mergi într-un loc special, pe care vrei să îl recomanzi și celor din jur, este în regulă să dai check-in, dar să faci acest lucru doar pentru a arăta că ieși în nenumărate locuri cu iubitul tău este, din nou, iritant pentru cei din jur.

Nu face astfel de postări pe Facebook dacă vrei să dai dovadă de bun simț și discreție. Nu trebuie să dovedești nimănui nimic în mediul online, ci doar iubitului dragostea ta, în realitate!

Articolul urmator
Ce sa nu postezi pe Facebook dupa o despartire
Ce sa nu postezi pe Facebook dupa o despartire
Ce spune lista ta de prieteni de pe facebook despre tine?
Incepe quiz
Ce spune lista ta de prieteni de pe facebook despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.