Nu Skin

Ce să faci în pat ca să ai o relație de durată

Alexa Galgau

Chiar dacă suntem idealiști și visăm la o relație care transcede atracția pur fizică, adevărul gol-goluț este că sexul e o parte importantă a relațiilor amoroase. De fapt, este chiar una dintre cheile unei relații de durată, alături de comunicare și prietenie adevărată. Un cuplu format din doi oameni satisfăcuți fizic are șanse mult mai mari să reziste provocărilor timpului, pentru că sexul nu este doar un act pur fizic, ci și un moment de intimitate profundă, prin care doi oameni se pot conecta cu adevărat.

De aceea, este bine să știi ce trebuie să faci în pat ca să ai o relație frumoasă și fericită! Iată sfaturi în acest sens pentru ambii parteneri!

Relație de durată: ce să faci la capitolul sex

Ce să facă bărbații în pat pentru o relație de durată

Veste bună pentru femei: conform studiilor recente, bărbații ar trebui să își satisfacă mult mai des partenera prin sex oral (de parcă aveam nevoie de studii ca să știm acest lucru!). Nu de puține ori se întâmplă ca reprezentanții sexului tare să „primească” fără să ofere înapoi la capitolul sex oral, iar acest lucru poate să dăuneze relației.

Un studiu publicat în Medical Daily sugerează că femeile au evoluat astfel încât să rămână cu partenerii care le fac sex oral. Este de la sine înțeles că acesta poate să crească nivelul de excitare și nivelul de satisfacție sexuală per total. Însă studiul respectiv mai dezvăluie o informație interesantă: bărbații care au susținut că își aduc partenera la orgasm prin sex oral au fost cei care considerau că aceasta este „vânată” adesea de alți bărbați. Dincolo de această chestiune de percepție, cercetarea sugerează că femeile sunt mult mai puțin tentate să înșele dacă partenerii le fac sex oral, pentru că acest lucru arată cât de dornici sunt să le satisfacă.

În cazul bărbaților, aceștia ar trebui să facă sex oral mai des, dar și să meargă pe varianta unui preludiu mai lung și mai incitant pentru ca partenerele lor să aibă orgasm mai ușor.

Ce să facă femeile în pat pentru o relație de durată

Ca femeie, poți avea impresia că bărbații nu au nevoie de mare lucru în pat pentru că ajung atât de ușor la orgasm. Cât se poate de fals! Dacă vrei să ai un partener fericit, trebuie să depui eforturi pentru a mai condimenta viața sexuală, iar acest lucru îți va prinde bine și ție.

Pentru o relație de durată, este nevoie de variație. Dacă de fiecare dată când faceți sex ajungeți în poziția misionarului și uneori îți vine să caști de plictiseală, niciunuia dintre voi nu îi va mai plăcea sexul atât de mult. Bărbații adoră femeile „obraznice” în timpul sexului, așa că nu te sfii să fii cât mai pasională, să te manifești puternic atunci când plăcerea este mare și să preiei controlul din când în când, obligându-ți partenerul să se „supună”.

Sexul oral este una dintre cele mai mari dorințe sexuale ale bărbaților, așa că de ce să nu îi oferi partenerului această plăcere? Dar nu te opri aici, ci condimentează atmosfera cu tot felul de jocuri sexuale incitante, care să îl înnebunească și să îl facă să viseze la tine cu ochii deschiși toată ziua!

Una dintre marile probleme care apar în cuplu este diferența de libido dintre femei și bărbați. Sunt mulți factori care te fac să ai un libido scăzut, stresul fiind unul dintre cei mai frecvenți. Ca să ai o relație de durată, trebuie să te convingi că „pofta vine mâncând” și să încerci să folosești sexul pentru a te relaxa, nu să îl refuzi tocmai pentru că ești stresată. De altfel, este dovedit că orgasmul are beneficii incredibile pentru organism. Descoperă AICI ce se întâmplă în creierul tău atunci când ai orgasm!

Dincolo de toate sfaturile despre sex pe care le poți primi, unul singur este întotdeauna adevărat: atâta vreme cât te simți bine și arăți acest lucru, viața ta sexuală și relația de cuplu vor înflori. Așadar, în loc să te concentrezi pe alte lucruri, fixează-ți ca obiectiv principal atingerea orgasmului. Astfel, vei avea și tu parte de satisfacție, iar pentru un bărbat care iubește nimic nu este mai satisfăcător decât să își vadă iubita tremurând de plăcere!

O relație de durată implică multe eforturi, nu doar în pat, însă ajungem adesea să plasăm sexul foarte jos pe lista noastră de priorități. Ține cont de sfaturile de mai sus și vei avea parte de o legătură mult mai strânsă cu partenerul tău!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!