Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce să îi spui soțului dacă te înșală: 8 întrebări pentru el

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Vorbește despre sentimentele tale

Vorbește despre sentimentele tale

În primul rând, trebuie să-ți pui sentimentele pe tavă, oricând de dificil ți s-ar părea. Nu te arăți vulnerabilă, ci din contră. Doar oamenii puternici au curajul de a se arăta așa cum sunt și de a spune tot ce gândesc, mai ales într-o situație de genul. El trebuie să înțeleagă cât de mult te-a rănit. Nu te reține. Păstrează-ți controlul asupra emoțiilor tale și exprimă-le clar.

Oricare ar fi cazul, e teribil atunci când descoperi că bărbatul tău te înșală. În primul rând, este posibil să nu-l poți confrunta deoarece nu ai dovada sau dovezi pentru acuzațiile tale. Deci, s-ar putea să nu știi ce să-i spui, nici atunci când ești convinsă că te înșeală, pentru a-l determina să recunoască. Este o situație tensionată, însă dacă știi ce mai bine pentru tine trebuie să acționezi rapid. Trebuie să scapi de acel mediu stresant și dăunător pentru relația ta. Cu siguranță comportamentul lui deviant îți afectează sănătatea mentală.

E de înțeles, este foarte nervoasă că soțul tău te înșală. Când te-ai căsătorit, v-ați jurat credință unul celuilalt. Amândoi v-ați promis că veți rămâne alături la bine și la greu. Fidelitatea a fost un lucru pe care nu trebuia să îl stabiliți, pentru că e de la sine înțeles. Deci, este normal dacă te simți trădată atunci când afli că soțul tău nu ți-a fost credincios. La urma urmei, te-ai așteptat să-ți petreci restul vieții cu acest bărbat, nu? Lucrul la care te-ai așteptat cel mai puțin a fost să te înșele. 

În primul rând, trebuie doar să îți amintești să rămâi cât mai calmă. S-ar putea să fii extrem de emotivă. Este în regulă. Este normal să te simți așa, dar nu-l poți antagoniza pe soțul tău. Asta nu va duce decât la o discuție aprigă și într-un final inutilă. Deci, având în vedere acest lucru, află care sunt cele opt lucruri pe care ar trebui să i le spui soțului tău.

Surse foto: Istock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!