Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce să îi spui unei fete ca să o cucerești

Sorina Corneanu

Metoda clasică – și fără succes – a majorității bărbaților care încearcă să cucerească se bazează pe texte mult prea învechite, clișee și replici atât de standardizate, încât rezultatul imediat e exact cel invers: femeile pleacă mai repede decât și-ar fi imaginat ei. Asta în situația fericită în care conversația nu se bazează pe replicile îndrăznețe, pe care ei le consideră eficiente, făcute parcă să înlăture orice posibilitate a unei discuții firești.

Surprinzător, nu numai celor care nu au experiență li se întâmplă asta, ci mai ales celor cu multă experiență, dar care nu au îmbunătățit nimic în timp. Replicile lor au rămas aceleași, iar eșecurile sunt rezultatul firesc al lipsei de inspirație și al falsei străduințe. Din fericire, nu e totul pierdut. Există câteva lucruri pe care cele mai multe fete abia așteaptă să le audă.

cuplu fericit

Iată ce îi poți spune unei fete când vrei să o cucerești!

Aseară am privit cerul și, cu fiecare stea numărată, am descoperit încă un motiv pentru care te iubesc. Oricât de patetic crezi că ar putea suna, replica are ceva succes. Așa că... nu îți rămâne decât să încerci și să vezi dacă funcționează și în cazul tău.

Noaptea trecută am trimis un înger să te vegheze, dar s-a întors repede și mi-a spus că un înger nu poate veghea un alt înger. Nu te teme că replica e veche, are același succes și astăzi. Mai ales atunci când vine la pachet cu atitudinea potrivită. Dacă te temi de eșec, deși statisticile spun că nu prea ai de ce, atunci poți încerca sms-ul. Prima oară e mai ușor așa! În era tehnologiei, când totul se întâmplă mult mai ușor, nu mai ai motive să te temi.

Vezi cele mai frumoase mesaje de iubire pentru ea!

Se spune că o imagine valorează cât 1000 de cuvinte, dar, când te văd , totul se reduce la doar două: „Te iubesc!”. Dacă încă te întrebi ce îi spui unei fete ca să o cucerești, replica aceasta e una de top. A trecut testul timpului și a reușit să unească multe cupluri. Așadar, dacă ești în criză de idei, nu ai nimic de pierdut! Foarte multe fete reacționează pozitiv, mai ales atunci când sunt îndrăgostite. Iar dacă vrei să îi spui pentru prima oară că o iubești, atunci cu atât mai mult vei avea o bilă albă.

Dacă ar trebui să aleg între a respira și a iubi, mi-aș folosi ultima suflare pentru a-ți spune că te iubesc. N-ai fi crezut că replica mai e valabilă și astăzi, nu? Nu numai că este valabilă, dar e și de succes. Când ți-ai epuizat toate resursele și nu mai ai inspirație, dar vrei să o cucerești, s-ar putea să îți fie de mare ajutor. N-ar strica să vină la pachet cu o floare și cu atitudinea potrivită. Nu încerca să pari mai mult decât ești. De regulă, asta îți cam reduce șansele. Fetelor le plac textele romantice, dar le place și mai mult sinceritatea.

Cum a ajuns un tip ca mine lângă o prințesă ca tine? E suficient să îi spui asta, mai ales atunci când nu te simți inspirat, și o vei cuceri pe loc. Pentru că fetele apreciază sinceritatea, dacă o vei așeza pe un piedestal, iar tu vei trece în umbră, se va simți cu adevărat o prințesă și îi vei câștiga imediat inima.

Să cucerești nu înseamnă să folosești tehnici complicate și să recurgi la o atitudine de bad boy. Sinceritatea are mai mare succes! Atunci când vrei să o cucerești, lasă scopul să fie mai important decât mijloacele!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!