Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce să nu faci niciodată pentru iubitul tău

Luni, 06.03.2017

Când începem să avem fluturaşi în stomac, e semn că ne-am îndrăgostit. Asta înseamnă că viaţa noastră devine mai plină de gânduri transmise către persoana pe care o iubim, avem lentile roz prin care vedem lumea şi nu mai gândim obiectiv şi suntem în stare să facem orice pentru iubitul nostru.

Ei bine, nu e indicat să facem chiar orice, deşi acesta este primul impuls. Uneori, uităm că el este o persoană individuală care are propria viaţă, propriile frici, bucurii sau uităm că noi mai avem prieteni sau o viaţă privată.

Nu-ţi asuma toate problemele lui

Ştiu, avem tendinţa de a crede despre noi că avem superputeri şi rezolvăm toate problemele care apar în cale. Inclusiv pe ale partenerului nostru. Însă numai dacă încercăm să facem asta, lui ce-i mai rămâne? O să-i scadă stima de sine, se va crede neputincios, va încerca să se îndepărteze pentru că nu se mai simte util.

Nu-i zice „Ţi-am spus eu!”

În momentul când vedem că am avut dreptate, egoul nostru este foarte fericit. Avem tendinţa să ne credem superiori şi să le şi arătăm celorlalţi cât de buni suntem noi. Însă ghici ce? Să-ţi desconsideri, în acest mod, iubitul va duce la o îndepărtare din partea lui şi îţi va distruge armonia în cuplu.

Nu asista la toate momentele când el nu este bine

Deşi am crede că acest lucru e benefic, să-l ţinem de mână mereu pentru orice suspinare nu-l ajută nici pe el, nici relaţia.

Poate pe noi să ne alimentăm rolul de salvator.

Ce-l ajută este să-l inspirăm prin propriul exemplu şi să-i oferim sprijin, însă nu să-l ţinem de mână de fiecare dată când are nevoie să-şi clarifice propriile gânduri.

Nu-i da cadouri scumpe tot timpul

cadou

E frumos să-i dăruieşti persoanei iubite un cadou. Uneori, e semn că te-ai gândit la el şi afecţiunea se traduce şi în acest mod. Însă dacă pentru tine cadou înseamnă ceva consistent material, mulţi bani, iar el nu are posibilitatea să-ţi returneze gestul, se va simţi inconfortabil. Pe de altă parte, dacă îl înveţi aşa, va şti că va putea obţine ce vrea cu un mic gest de iubire.

Nu renunţa la viaţa ta personală şi la carieră

femeie se ascunde

Poate fi tentant să stai lipită de iubitul tău toată ziua. Însă nu e sănătos pentru relaţie. Prietenii tăi sunt acolo să se bucure împreună cu tine, iar iubitul e posibil să se plictisească sau să se simtă sufocat.

Diversitatea este o metodă bună de a te bucura de viaţă şi de toate minunile pe care aceasta ţi le oferă.

Nu-ţi schimba radical înfăţişarea

Nu face acest lucru dacă nu te simţi confortabil cu ce îţi propune el.

Noi mereu ne dorim să schimbăm câte ceva fie pentru a îmbunătăţi, fie pentru că nu ne place cum arătăm, dar şi aici este o limită, iar dacă există presiune din exterior cu un ochi critic şi nemulţumit, poţi să reconsideri relaţia în care te afli.

E bine să încerci noul, însă cel cu care eşti de acord, altfel îţi vei face rău singură emoţional.

Ştiai că într-o relaţie sunt trei, de fapt? Tu, el şi relaţia. Fiecare îşi vede de viaţa lui să şi-o împlinească după pofta inimii, cu interesele, plăcerile, bucuriile, tristeţile lui. Apoi vine relaţia care este un bonus, cireaşa de pe tort. Însă, individual, şi tu, şi el trebuie să munciţi separat pentru a evolua.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (30)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!