Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce-și doresc bărbații într-o relație de cuplu? Iată de ce au nevoie!

Viorica Ghinea

Nu este deloc ușor să intri în mintea unui reprezentant al sexului opus, mai ales dacă el nu este prea deschis atunci când vine vorba despre comunicarea în cuplu. Poate că te gândești că pe un bărbat îl interesează un singur lucru de la o relație: sex de calitate. Te înșeli! Cu siguranță speră la acest lucru atunci când se implică într-o nouă legătură amoroasă, însă mai vrea și altceva de la partenera lui.

Descoperă mai jos ce-și doresc bărbații într-o relație! Iată șase lucruri de care ei chiar au nevoie pentru a se simți împliniți și care îi fac să nu își mai dorească să fie în brațele altei femei!

cuplu

Ce-și doresc bărbații: șase lucruri care îi împlinesc într-o relație

1. Apreciere

Ce-și doresc bărbații într-o relație? Ei bine, ei au nevoie de apreciere. Nu ar trebui să îți critici constant partenerul, pentru că nu vei reuși altceva decât să îl îndepărtezi de tine cu fiecare zi care trece. Mai bine încearcă să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le face bine și laudă-l. Are nevoie să știe că este lângă o femeie care îl place așa cum este. Nu te sfii să îi spui ce te atrage la el și ce te face să te simți mândră că este cu tine.

2. Respect

Așa cum noi, femeile, ne dorim să avem parte de respect din partea partenerului nostru, la fel își dorește și el. Atunci când nu îl respecți, îi oferi impresia că nu îți dorești cu adevărat să fii cu el. Cu siguranță îi va trece prin minte că aștepți ocazia potrivită pentru a-ți găsi pe altcineva.

3. Conexiune sexuală

Ce-și doresc bărbații atunci când vine vorba despre activitatea din dormitor? Te-ar surprinde să afli că nu se simt împliniți doar cu o simplă partidă de sex, cel puțin nu atunci când este vorba de o relație serioasă. Ei își doresc să simtă o conexiune sexuală specială, să simtă că sunt compatibili în pat cu iubita lor. Poate acesta este motivul pentru care reacționează urât atunci când sunt refuzați în dormitor.

4. Susținere emoțională

Bărbații învață încă din copilărie că ei trebuie să fie mai puternici decât femeile, astfel că își ascund deseori grijile și temerile din dorința de a nu părea vulnerabili. Cu toate acestea, atunci când un bărbat se îndrăgostesște de o femeie, îi arată latura lui sensibilă. Iar dacă ea nu va fi lângă el atunci când are nevoie, se va îndepărta treptat de acea legătură sentimentală.

ținere de mână

5. Intimitate

De obicei, femeile își doresc să petreacă mai mult timp alături de partenerul lor, în timp ce el simte nevoia să se mai detașeze din când în când. Nu este deloc ușor să stabilești un echilibru în acest caz. Întotdeauna vor apărea conflicte mai mici ori mai mari legate de acest aspect. Prin urmare, atunci când un reprezentant al sexului opus se simte sufocat, nu va sta prea mult pe gânduri înainte să încheie o legătură amoroasă.

6. Siguranță

Dacă te întrebi ce-și doresc bărbații într-o relație de cuplu, află că și ei simt nevoia de siguranță și încredere. Cu cât realizează mai mult că partenera merită efortul, cu atât se va implica mai mult și își va deschide inima în fața ei. Este suficient să aibă chiar și o mică îndoială în privința ei, iar astfel va ridica un zid de apărare. Nu se va dărui în totalitate unei femei în care nu poate avea încredere.

Ce-și doresc bărbații într-o relație de cuplu nu este atât de greu de îndeplinit, însă trebuie să dai dovadă de multe ori de răbdare. Partenerul tău are nevoie să fii alături de el trup și suflet, altfel nu îi vei cuceri complet inima.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!