Ce spune despre tine bărbatul lângă care stai?

Vineri, 02.09.2016
de Andreea Baluteanu

Conştiente sau nu, alegerile pe care le facem ne reflectă personalitatea! Aşa cum o simplă imagine dintr-un test poate spune despre tine mai multe decât cei mai buni prieteni la un loc, la fel şi opţiunile din viaţa amoroasă pot fi edificatoare în privința caracterului tău!

Eşti dată pe spate de un singur tip de bărbaţi şi de fiecare dată cazi în mrejele aceluiaşi mascul, cu nume şi chip diferite, dar comportament asemănător? Iată ce spun alegerile tale despre tine!

Spune-ne pe cine iubeşti, ca să îţi spunem cine eşti!

E simplu: aruncă o privire asupra tipului din viaţa ta şi stabileşte în care dintre categoriile de mai jos se încadrează perfect! Atenţie însă, testul nu funcţionează dacă eşti nemulţumită de viaţa ta amoroasă sau dacă ai impresia că iubitul tău nu te reprezintă deloc şi că nu a fost decât o scăpare sau o excepţie!

Te îndrăgosteşti mereu de bad boys

Îl poţi recunoaşte de la o o poştă: cu atitudine de dur şi privire pătrunzătoare, care te face să te topeşti într-o clipită, ştii că vei ajunge rapid să îi vezi aşternuturile, dar că nu îi vei cunoaşte niciodată inima. Bad boy-ul este atrăgător, aventuros şi aparent lipsit de orice urmă de conştiinţă. Ba chiar debordează de sinceritate şi nu încearcă să pară ceea ce nu este. Aşa că nici măcar nu te poţi consola mai târziu, acuzându-l că te-a indus intenţionat în eroare.

Ce spune despre tine dragostea nestinsă pentru acest tip de bărbat? În primul rând, te descrie ca pe o fiinţă aventuroasă, nechibzuită chiar, care adoră giumbuşlucurile cu propria inimă. Îl acuzi pe el de imaturitate? Nici tu nu ai atins nivelul suprem al dezvoltării emoţionale: poate că nu vrei să recunoşti, dar eşti instinctiv înclinată spre aventuri cu tipi răi pentru că nu îţi doreşti cu adevărat o relaţie serioasă.

Eşti alături de un tip familist

Mai ştii proverbul „Cum îţi aşterni, aşa dormi”? Este valabil şi pentru tine! Dacă în pat te aşteaptă un tip cumsecade, familist şi cât se poate de stabil emoţional, cel mai probabil îi reflectezi perfect calităţile: eşti o fată bună, care îşi doreşte să se aşeze la casa ei. Felicitări, ţi-ai găsit companionul ideal pentru a întemeia o familie.

Cel mai important aspect al relaţiei voastre este că împărtăşiţi aceleaşi valori: ştiţi ce vă doriţi de la viaţă şi aţi înţeles că fericirea nu poate fi atinsă în absenţa celuilalt. De asemenea, preţuiţi amândoi tradiţiile şi aţi crescut în familii fericite, numeroase: deja vă invidiem sărbătorile de Crăciun!

Ai căzut în mrejele bărbatului-copil

Ca un adevărat copil, aşa este tipul din viaţa ta. Adoră parcurile de distracţii, farsele sunt specialitatea zilei şi nu prea ştie să înţeleagă sensul cuvântului „nu”! Chiar dacă te irită uneori cu atitudinea sa şi îi reproşezi adesea că e un „mare răsfăţat”, în secret adori faptul că nu se ia prea tare în serios.

Şi ţie îţi place să guşti bucuriile simple ale vieţii, dar relaţia cu bărbatul-copil spune şi altceva despre tine: eşti protectoare şi ai nevoie de un tip asupra căruia să îţi exerciţi abilităţile de mămică. Singurul pericol poate interveni dacă decideţi să faceţi un copil, iar tu va trebui să îţi împarţi atenţia şi afecţiunea între doi „năzdrăvani”. Sperăm ca tipul din viaţa ta să intre până atunci într-un program intens de maturizare emoţională.

Eşti într-o relaţie cu un „carierist”

Ştie de mic ce şi-a dorit să facă, şi-a petrecut anii facultăţii studiind intens, și nu frecventând cele mai hip cluburi, iar până la 30 de ani s-a familiarizat deja cu poziţia de şef. Tipul din viaţa ta are obiectivele bine setate în viaţă şi şi-a imaginat deja un parcurs strălucitor, cu trepte atent marcate pentru fiecare etapă în evoluţie.

Relaţia cu un carierist te descrie ca pe o fată ambiţioasă, care ştie ce vrea de la viaţă. Nici nu concepi ideea de a trăi de pe o zi pe alta şi consideri că spontaneitatea este supraestimată. Ordonată şi serioasă, ai la rândul tău planuri bine stabilite şi adori faptul că iubitul tău îţi înţelege pe deplin nevoia de a sta peste program sau faptul că uneori anulezi vizitele la părinţi din weekend pentru a trage o fugă la serviciu. Noi vă felicităm, dar îţi atragem totuşi atenţia asupra riscului de a vă pierde şi pe voi în această cursă contracronometru către un ideal tangibil, dar mereu mult prea îndepărtat!

Tu ce părere ai? Despre tine ce spune tipul cu care eşti într-o relaţie?

Află de aici şi care sunt semnele care îţi arată că e un fustangiu!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (7)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!