Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce te face vulnerabilă în dragoste. Acest test îți va dezvălui răspunsul

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toți avem un anumit fel de a ne arăta iubirea față de partener, dar este greu ca cineva să vorbească fluent toate cele 5 limbi ale iubirii. Potrivit doctorului Gary Chapman, „fiecare are un mod favorit de a-și exprima iubirea față de partener și de a primi, la rândul său, iubire”, scrie acesta în cartea sa, Cele cinci limbi ale iubirii: cum să vă exprimați angajamentul din inimă față de partenerul vostru.

Toți folosim cel puțin una dintre cele 5 expresii primare ale iubirii:

 1. Petrecem timp de calitate cu partenerul nostru.
 2. Dăruim și primim cadouri de la partener.
 3. Facem acte de devotament și sacrificii.
 4. Spunem cuvinte de confirmare a iubirii și a sprijinului.
 5. Ne atingem tandru partenerul.

Pentru unii, anumite limbaje de iubire sunt mai greu de înțeles și mai puțin accesibile decât altele. Iată unul dintre motivele care pot face o relație romantică să eșueze. Cum poți să înțelegi limbajul tău de dragoste și care este slăbiciunea ta ascunsă? Poți face un test foarte simplu!

Testul slăbiciunilor în limbajul iubirii

Privește imaginea și notează primul lucru pe care îl observi. Mai jos ai lista interpretărilor imaginilor văzute.

imagine test

Sursa foto: Pinterest

Bărbat în roșu - timpul de calitate petrecut cu partenerul

Cele 24 de ore nu îți sunt suficiente. Consideri dragostea o parte din numeroasele sarcini pe care le faci pe parcursul zilei. Chiar dacă ești o persoană foarte ocupată, când întâlnești un partener pentru care limbajul prioritar în iubire este timpul de calitate petrecut împreună, îți stabilești prioritățile în funcție de acest aspect. Ține cont că îl vei pierde, dacă nu îi dăruiești suficient timp numai pentru el, cel puțin câteva ore pe săptămână.

Un om în genunchi - acte de devotament față de partener

Îi poți arăta partenerului ceea ce îți dorești fără să-l domini, făcând pentru el lucrurile pe care și tu vrei să le facă pentru tine. Arată-i că devotamentul tău față de el nu se limitează la dormitor. Poți face lucruri mici pentru el, astfel încât, la rândul său, să-ți răspundă în aceeași manieră.

O față ascunsă - cuvintele de confirmare

Te-ai speriat că partenerul te-ar putea considera slabă și te-ar putea abandona, așa că ai nevoie de cuvinte de confirmare a iubirii sale. Dar pentru a le obține trebuie să-i arăți slăbiciunea ta. În momentul în care va înțelege că, în spatele aparenței tale de forță, se ascunde o nevoie constantă de sprijin, partenerul tău se va simți mândru că îl consideri astfel și vă veți apropia mai tare.

Omul din umbră - primirea cadourilor și atingerea fizică

Vă speriați de atingerea fizică și de obligațiile implicate de primirea unor daruri, dar nimeni nu vă cere să faceți sex la început, dacă nu doriți asta. Atingerea mâinii în timpul mersului sau o îmbrățișare când vă întâlniți pot fi suficiente inițial ca să-ți arăți dragostea. Dacă persoana care te atrage simte nevoia să primească daruri, pentru a i se confirma că este iubită, poți face gesturi mici, aducându-i bomboane sau flori, ca să-i arăți interesul și considerația.

Surse foto: iStock, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!