Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cel mai eficient remediu contra durerilor de cap!

Miercuri, 10.04.2019

Sexul generează eliberarea endorfinelor, analgezice naturale ale organismului, prin intermediul sistemului nervos central, reducând sau eliminând durerile de cap.

O echipa de neurologi a constatat că activitatea sexuală poate duce la o "ușurare parțială sau totală" a durerii de cap pentru cele mai multe migrene.Studiul, de la Universitatea din Münster, Germania, sugerează că, în loc să se folosească durerea de cap că o scuză pentru a refuză sexul, persoană în cauza ar trebui să ia în calcul un contact sexual mai degrabă decât să ia pastile pentru migrenă.

Cercetările specialiștilor, raportate în Cephalalgia, revista Societății Internaționale pentru Cefalee, au constatat că mai mult de jumătate dintre persoanele care suferă de migrene și care au făcut sex în timpul unui episod au prezentat o ameliorare a simptomelor.

migrena

Unul din cinci pacienți au eliminat complet durerea, în timp ce alții, în special cei care suferă de migrene constant, au folosit chiar activitatea sexuală că instrument terapeutic și au reușit să amelioreze eficient durerile de cap. Specialiștii au sugerat că sexul a declanșat eliberarea endorfinelor, analgezicele naturale ale organismului, prin sistemul nervos central, care pot, la rândul lor, să reducă sau chiar să elimine complet durerea de cap.

Majoritatea pacienților cu migrene sau cefalee nu au activitate sexuală în timpul manifestărilor intense, a concluzionat studiul. Datele noastre sugerează, totuși, că activitatea sexuală poate duce la scăderea parțială sau completă a durerilor de cap în cazul unei migrene și în cazul durerilor de cap sporadice.

Persoanele care nu au parteneri însă vor să testeze acest remediu, sau care au o criză când nu sunt lângă partener, pot încerca jucăriile sexuale. Întreagă gama We Vibe este o soluție perfectă pentru utilizare atât individuală cât și în cuplu, și aceste jucării vor ajută cu siguranță la ameliorarea migrenelor.

Sexul poate întrerupe migrenă și durerile de cap generale, iar activitatea sexuală este folosită de anumite persoane că tratament eficient pentru dureri de cap.

În studiul intitulat "Impactul activității sexuale asupra durerilor de cap idiopatice: un studiu observațional", echipa de neurologi a investigat dacă sexul poate declanșa dureri de cap.

Ei au dorit, de asemenea, să stabilească dacă nu există nici o substanță secretată de organism care să ușureze de fapt simptomele de migrenă, cunoscute și sub numele de dureri de cap unilaterale.

Un chestionar anonim a fost trimis la 800 de pacienți cu migrenă aleatorie și 200 de pacienți care suferă de dureri de cap de tip cefalee.

Mai mult de o treime dintre pacienții cu migrenă au putut răspunde în ceea ce privește activitatea sexuală în timpul unei criză și din acești pacienți, doi din trei au raportat o ameliorare a durerii. Aproape trei din patru au raportat o ameliorae moderată, iar o treime au raportat că durerea se înrăutățește.

Astfel concluzia este că activitatea sexuală are rolul de a ameliora simptomele cefaleei și migrenelor, iar atunci când jucăriile sexuale sunt introduse în scenă șansele de a reduce durerea sunt și mai mari, pentru că o jucărie la momentul potrivit va abate atenția de la durere.

Acest articol este realizat de LoveIsland.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!