Cel mai nou job legalizat in Romania

Redactor Divahair.ro

In tara noastra activitatea de videochat este reglementata prin lege, iar locul de munca in acest domeniu este considerat deosebit de avantajos, deoarece castigurile sunt foarte mari si programul flexibil . Desi cei mai multi romani sunt reticenti, acest job este ca oricare altul, consta in legatura directa, prin intermediul calculatorului si al camerei web, cu diverse persoane din alte tari, este o forma de comunicare. Conversatiile dintre modele si membri sunt variate, fie pe teme erotice, fie despre hobby-uri, muzica, carti, filme. Modelul isi poate alege interlocutorii, poate conversa pe tema dorita si are libertate deplina in timpul sesiunii. Nimic nu este impus sau prestabilit! 

Danyel Studio asigura deplina confidentialitate a conversatiilor, care nu vor fi niciodata inregistrate! Totul este strict protejat! Aparatura pe care specialistii Danyel Studio o pune la dispozitie faciliteaza comunicarea si permite utilizatorilor intimitatea si siguranta de care au nevoie!


Danyel Studio este sustinut de o echipa profesionista motivata, ambitioasa, cu peste 8 ani de experienta in domeniu. Studioul are stil, elaganta, iar modelele au atitudine, sunt serioase si foarte bine pregatite de specialisti. Danyel Studio lucreaza cu cele mai bune site-uri din domeniu si doresc o colaborare reciproc avantajoasa.

Fiecare model are propria personalitate, iar Danyel Studio le promoveaza si le ajuta sa devina modele de top. Le descopera calitatile si le indruma corect astfel incat sa isi puna atuurile in valoare, iar castigurile sunt pe masura eforturilor depuse. Danyel Studio incurajeaza forma de videochat glamour, care imbina cele doua sectiuni, adult si non adult si permite femeilor sa-si puna in valoare inteligenta, puterea de seductie. Este solutia ideala pentru modele care se folosesc de tinuta, machiaj si atitudine pentru a castiga multi membri si implicit independenta financiara.

Danyel Studio pune accent pe interesele angajatilor sai, incurajeaza initiativa si ofera un loc de munca stabil si interesant. Castigurile reprezinta unul dintre cele mai importante criterii in alegerea locului de munca. Un model poate incasa lunar intre 800 si 4000 USD. Depinde de experienta, implicare, seriozitate, atentie acordata clientilor, precum si de timpul petrecut online. O persoana ambitioasa, motivata, vesela, plina de energie va reusi sa fie mereu in top.Danyel Studio ofera comision 40% pentru plata la zi si 50% pentru plata la 2 saptamani, precum si bonusuri de angajare , de recomandare, premii periodice si multe surprize.
 
Danyel Studio se numara printre putinele studiouri de videochat din Romania care respecta legislatia in vigoare, angajarile se fac numai in baza contractului individual de munca, echipa isi cunoaste drepturile si obligatiile si isi desfasoara activitatea in cele mai bune conditii.

Taxele si impozitele sunt platite la timp, programul de lucru respecta legea. In plus, Danyel Studio colaboreaza doar cu persoane majore si asigura deplina confidentialitate a modelelor! 

Daca mai ai intrebari legate de acest domeniu, nu ezita sa adresezi intrebarea ta completand formularul disponibil aici

Articolul urmator Liniștește-te, te vei îndrăgosti din nou, când te aștepți mai puțin

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.