Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cele 7 lucruri pe care să le faci, urgent, dacă EL a încetat să-ți mai dea semne de viață

Cristina Gherghina
Nu îl bombarda cu mesaje

Nu îl bombarda cu mesaje

Oricât de tentant ar fi să îl bombardezi cu mesaje atunci când nu îți răspunde, nu face asta. Bărbații urăsc acest lucru și nu vei face decât să îl îndepărtezi. 

De asemenea, evită să îi scrii pe Facebook, Whatsapp sau oricare altă rețea de socializare. 

De asemenea, nu încerca să dai de el prin intermediul prietenilor lui. Este greu să nu știi ce se întâmplă, dar nu vrei ca el să simtă disperarea din spatele mesajelor.

Întâlnirile fac parte din viața fiecăruia dintre noi, dar nu întotdeauna lucrurile merg așa cum ne-am dori. Câteodată, bărbatul cu care ai ieșit de mai multe ori la întâlnire dispare brusc, fără niciun motiv. Unul dintre cele mai descurajatoare lucruri când vine vorba de întâlniri este atunci când persoana cealaltă nu îți mai scrie sau îți spune că te sună și nu o face. 

Genul acesta de atitudine te va înnebuni și, de cele mai multe ori, nu vei știi ce anume trebuie să faci. 

O parte din tine va găsi o scuză bună pentru care el nu te-a sunat sau nu a mai dat niciunn semn de viață. Te gândești că poate i s-a temrminat bateria la telefon sau poate este foarte ocupat la muncă. Dar, în același timp, cealaltă parte din tine se gândește că barbatul acela nu mai vrea să aibă nici o legătură cu tine. Așa apare sentimentul de neîncredere și teama de respingere. 

Ce ar trebui să faci în cazul acesta? Iată 7 lucruri pe care trebuie să le faci și care te vor ajuta într-o astfel de situație.

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!