Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cele două tipuri de femei care atrag atenția bărbaților

Redactor Andreea Baluteanu

Fie că o facem conștient sau nu, multe dintre gesturile noastre au drept scop atragerea atenției bărbaților. Chiar dacă ne îmbrăcăm în hainele care ne plac sau nu ținem cont de părerea nimănui atunci când ne tundem, adevărul este că orice femeie, oricât de independentă ar fi, se bucură atunci când este admirată.

Sunt însă două tipuri de femei care se evidențiază imediat și pe care bărbații le observă fulgerător. Nu își mai pot dezlipi ochii de ele, din diverse motive. Află care sunt aceste reprezentante ale sexului frumos!

Cele două femei pe care bărbații le observă imediat

Cu siguranță ai o prietenă, o cunoștință sau faci chiar tu parte din grupul select al femeilor care sunt imediat observate de bărbați. Iată care sunt cele două tipuri de femei care nu ratează niciodată privirile tipilor!

femeia inabordabila

În primul rând, este vorba despre femeia inabordabilă. O recunoști de la o poștă: pășește sigură pe ea, nu întoarce capul la nicio dovadă de admirație și se comportă de parcă ar purta pe cap o coroană strălucitoare. Bărbații simt instinctiv, de la prima privire aruncată, că nu o vor avea (sau că trebuie să depună eforturi uriașe, demne de un erou, pentru a-i atrage atenția), iar acest fapt îi determină, invariabil, pe toți să o dorească.

Nici măcar nu e vorba de faptul că e extraordinar de frumoasă! Desigur, există și femei superbe care se așază maiestuoase pe locul ființelor inabordabile, dar aici e vorba despre altceva, nu doar despre frumusețe fizică. E acea prețiozitate, acea superioritate pe care femeia intangibilă o reflectă prin orice gest, care o transformă în întruchiparea sex-appealului. E vorba despre puterea de a te ști atât de dorită, de a avea la picioare toți masculii și de a fi tu cea care alege.

Iar bărbații vor roi ca muștele în jurul său, lăsându-se subjugați de bunăvoie acestei dominații. Poate e vorba de un instinct strămoșesc sau de plăcerea vânătorii, cert este că femeia intangibilă le atrage tuturor atenția, chiar și celor „luați”, chiar și celor care nu au nici cea mică intenție de a-i face avansuri: fără excepție, toți o vor, deși mulți nu vor recunoaște niciodată!

femeie inghetata

La polul opus femeii intangibile se află cea prea ușor disponibilă. Această femeie e, din păcate, ori o romantică incurabilă, ori o naivă incorigibilă, deoarece crede prea ușor în promisiunile tuturor bărbaților. O recunoști și tu, așa că e de la sine înțeles că tipilor le atrage imediat atenția: cu ochi adumbriți de gene, cu un zâmbet timid în colțul gurii și obraji mai mereu roșii, ea își reflectă visurile cu prea mare ușurință.

Și marea ei dorință, pe care i-o poți citi atât de ușor pe chip, este să își găsească un bărbat care să o iubească până la adânci bătrâneți. Tocmai de aceea, ochii îi scrutează orice mascul din împrejurimi și pe cei mai mulți îi găsește eligibili. Nu e o promiscuă, ci doar un suflet permanent îndrăgostit, care cade prea des în capcana propriilor iluzii: de cele mai multe ori, el nici măcar nu trebuie să îi promită prea multe, pentru că ea i-a pus deja pe buze cuvintele pe care vrea să le audă în imaginație.

Spre deosebire de femeia intangibilă, deși toți bărbații o observă și pe cea disponibilă, majoritatea nu vor dori să se lege la cap cu o relație cu ea. Pe lângă faptul că sunt complet dezamăgiţi de lipsa oricărei provocări, tipii vor vedea povestea de dragoste cu ea ca pe un apogeu al plictiselii, în care ei vor fi venerați ca zei, fără a li se cere nimic în schimb, iar dragostea infinită pe care ea o oferă e simbolul monotoniei. Desigur, bărbații vor prefera să spună că se simt nedemni de o asemenea iubire, dar adevărul este că le e teamă că ea le va curma libertatea.

De partea cealaltă, vor exista și bărbați care vor încerca să profite de pe urma disponibilității acestui tip de femeie, pentru o aventură sexuală lipsită de (aproape) orice efort. Vor forma pe buze acele cuvinte pe care ea va dori să le audă, dar apoi o vor abandona fără niciun regret. Din păcate, dacă nu se dezbracă de atitudinea ei, femeia prea ușor disponibilă va suferi profund.

Deși cele două tipuri de femei de mai sus atrag cu siguranță bărbații, ele sunt rareori fericite, tocmai din prisma faptului că nu pot fi trecute cu vederea. Tu te încadrezi printre ele?

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!