Cele mai evidente semne că ești atrasă emoțional de cineva

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ai întâlnit vreodată pe cineva și te-ai simțit conectată imediat de persoana respectivă? Atracția emoțională poate fi produsă fără să fie introduse în ecuație și elemente de natură fizică. Înțelegerea semnelor de atracție emoțională te poate ajuta să dezvolți acea chimie și să construiți o relație profundă.

Ai simțit vreodată că știi pe cineva de mult timp chiar și atunci când l-ai întâlnit pentru prima dată? Acest tip special de sentiment este atracția emoțională. Când te simți atras de sufletul cuiva în loc de înfățișarea sa, devii atrasă emoțional de el. Mintea și spiritul acelei persoane te atrag spre ea și simți chimia incontestabil de puternică. Atracția emoțională duce adesea la relații profunde, care pot fi atât romantice, dar și de prietenie.

Îi acorzi atenția ta totală?

Îi acorzi atenția ta totală?

Dacă ești pe deplin prezent și implicat în discuție când ești cu acea persoană, atunci ai unul dintre semnele atracției emoționale. Când avem o legătură emoțională cu cineva, nu ne distrage nimic, cum ar fi telefoanele sau alte persoane, și îi oferim atenția noastră totală. 

Sursa foto: Unsplash

Te simți compatibilă din punct de vedere emoțional?

Te simți compatibilă din punct de vedere emoțional?

Împărtășiți anumite valori și credințe personale? Când două persoane au aceleași puncte de vedere despre stilul de viață, obiective și activități cu persoana de care este atrasă emoțional, relația devine mai profundă. Dacă simți că că sunteți compatibili din punct de vedere emoțional acest lucru te va face să te simți mai conectată cu acel om.

Sursa foto: Unsplash

Faceți contact vizual frecvent?

Faceți contact vizual frecvent?

Poate părea ceva lipsit de importanță, dar contactul vizual frecvent înseamnă că aveți o conexiune emoțională specială cu acea persoană. Atunci când o privești în ochi în timp ce vorbești, înseamnă că te interesează. Când te raportezi la cealaltă persoană cu empatie autentică și respect, se poate crea o legătură emoțională.

Sursa foto: Unsplash

Aveți discuții aproape non-stop?

Aveți discuții aproape non-stop?

Dacă ai zilnic conversații lungi până dimineața cu această persoană prin telefon, atunci este un semn proeminent al conexiunii emoționale. Deoarece în acel moment al zilei suntem mai vulnerabili decât de obicei, ajungem să ne împărtășim cele mai profunde gânduri, credințe și emoții despre relații, despre noi înșine și despre viață. Aceasta formează o conexiune unică ce întărește relația. 

Sursa foto: Unsplash

Surse foto: Unsplash, istock

Articolul urmator Motivele evidente pentru care cuplurile care au animale de companie sunt cele mai fericite din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.