Cele mai mari greșeli pe care le poate face un bărbat față de o femeie

Cele mai mari greșeli pe care le poate face un bărbat față de o femeie

Alida Enache

Relațiile nu sunt niciodată perfecte, fără doar și poate. Iubirea este complicată, iar ea nu poate funcționa decât cu foarte multă comunicare și răbdare, nu-i așa? Ei bine, pe parcursul unei frumoase povești de dragoste, ambii parteneri sunt predispuși la a face diverse greșeli. Femeile și bărbații sunt diferiți și acționează în moduri deosebite și distincte atunci când iubesc sau când sunt într-o relație.

Există cinci greșeli foarte des întâlnite pe care bărbații le fac și care duc la distrugerea relației în cele mai multe din cazuri. Află din rândurile de mai jos care sunt acestea, dar și de ce sunt femeile atât de deranjate de comportamentul lor!

Imagine alb-negru cu chipul unei femei care plânge

5 greșeli mari pe care le poate face un bărbat față de o femeie

  1. Este narcisist. Un bărbat care este întotdeauna obsedat de propria persoană nu va reuși niciodată să înțeleagă nevoile partenerei sale. O relație necesită două persoane care să se înțeleagă reciproc și care să se respecte pentru a putea funcționa armonios împreună. Dacă un bărbat nu poate face eforturi minime pentru iubita sa, atunci relația sa este sortită eșecului.
  2. Minte, minte și iar minte. Indiferent de cât de mică sau mare este, minciuna va fi și va rămâne pentru totdeauna o minciună. Femeile nu pot tolera ca partenerii lor să mintă, tocmai pentru că minciunile dăunează și încalcă toate temeiurile încrederii și ale loialității. Mai mult, o femeie care a fost mințită și care a aflat de greșeala partenerului său nu va mai avea niciodată încredere în acesta.
  3. Nu comunică. Comunicarea este cheia tuturor problemelor existente pe acest pământ, nu-i așa? Ei bine, bărbații au rețineri atunci când vine vorba de a se deschide față de partenerele lor și tocmai de aceea ei nu pot comunica eficient. Pe măsură ce un bărbat va refuza să vorbească, iubita sa se va depărta încetul cu încetul. Femeile știu că o relație se bazează pe comunicare, înainte de toate.Imagine alb-negru cu o femeie și un bărbat care stau cu spatele unul la celălalt
  4. Nu știe ce îi place partenerei sale. Femeile nu sunt prea încântate de cadouri care nu sunt pe placul lor sau care nu le reprezintă. Da, gestul contează! Dar asta nu scuză faptul că nu ai fost destul de atent la dorințele parteneri tale încât să-i faci cadoul potrivit. Aceasta situație va fi acceptată o dată sau de două ori la începutul relației, însă pe măsură ce lucrurile evoluează, femeia nu va mai accepta ca partenerul ei să-i ofere cadouri care nu sunt pe gustul ei. Acesta ar putea fi un semn clar că pur și simplu nu este luată în serios.
  5. Nu-și dă interesul. Un bărbat trebuie să aibă suficientă răbdare și să fie dispus să ofere o mare parte din timpul său pentru a face relația să funcționeze. Dacă nu-și ia timpul necesar pentru a o putea înțelege mai bine pe partenera sa, atunci acesta nu este chiar atât de interesat de ea. O relație în care ea își dă interesul mult mai mult decât el nu va funcționa niciodată. Ambii parteneri trebuie să participe în mod egal la scrierea unei minunate povești de dragoste. Altfel, finalul nu va fi unul fericit, fără doar și poate!

Tu ce crezi despre felul în care obișnuiesc bărbații să distruga relațiile? Ai mai adăuga ceva la această listă?

Citește și: 12 obiceiuri ale femeilor care îi scot pe bărbați din minți

Surse articol: Timesofindia, CNN, In.askmen

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Lidia Fecioru ne învață: ce complimente să-i faci unui bărbat ca să se îndrăgostească nebunește de tine
Lidia Fecioru ne învață: ce complimente să-i faci unui bărbat ca să se îndrăgostească nebunește de tine
Ce tip de barbat te poate face fericita?
Incepe quiz
Ce tip de barbat te poate face fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.