Cele mai romantice scrisori de dragoste pe care i le poți trimite lui

Cele mai romantice scrisori de dragoste pe care i le poți trimite lui

Ramona Jurubita

Vrei să îți impresionezi partenerul, dar simți că nu găsești niciodată cuvintele potrivite? Nu trebuie să disperi, pentru că orice problemă are o rezolvare, iar tu ești pe cale să găsești soluția perfectă.

Acum îți poți exprima dragostea prin cuvinte frumoase, inspirându-te din cele mai romantice scrisori de dragoste. Poți alege dintr-o varietate de mesaje și sigur unul se potrivește și cu povestea voastră de iubire. Iată ce îi poți scrie și tu iubitului/soțului dacă vrei să îl faci să se simtă special:

Bărbat care citește o scrisoare de dragoste primită de la parteneră

1. Scrisori pentru aniversarea de cuplu

„Iubirea vieții mele,
Nu pot să cred că a mai trecut un an. Parcă ne-am cunoscut ieri, dar totodată, simt că ne știm de o viață. Timpul nu mai are nicio valoare când sunt în preajma ta și totul devine atât de mic atunci când te privesc pe tine. Tu ești singurul care contează pentru că ai adus lumina în viața mea, iar eu aș fi pierdută fără iubirea ta. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru că m-ai ajutat să devin femeia care sunt astăzi.”

„Pentru cel care va fi în inima mea pentru totdeauna,
Iubesc relația noastră și cred că suntem cei mai frumoși împreună. Știu, pare că mă laud, dar consider că formăm un cuplu perfect. Ne înțelegem, ne completăm, ne ascultăm, ne inspirăm și devenim zi de zi mai puternici împreună. Să avem o aniversare frumoasă și să petrecem cât mai mulți ani unul în compania celuilalt! Nu există o ală persoană cu care aș putea să fiu, suntem făcuți unul pentru altul. Nu uita acest lucru!”

„Dragul meu,
Am vrut să îți scriu o scrisoare de dragoste, dar va suna mai mult ca o scrisoare de mulțumire. Vreau să îți mulțumesc pentru că ai spălat vasele când eu le-am uitat în chiuvetă, vreau să îți mulțumesc că ai acceptat să te uiți la seriale siropoase cu mine și că m-ai lăsat pe mine să aleg de fiecare dată melodiile din timpul plimbărilor noastre. Vreau să-ți mulțumesc pentru toate îmbrățișările pe care mi le-ai oferit pentru a mă scăpa de tristețe și pentru toate sfaturile încurajatoare pe care mi le-ai dat când m-am îndoit de mine. Mai presus de toate, vreau să îți mulțumesc pentru că exiști, pentru că ești partenerul meu și cel mai bun prieten din lume!”

Citește și: 57 mesaje pentru aniversarea căsătoriei

2. Scrisoare de trimis fără vreo ocazie specială

„Dulceața mea,
Nu vreau să aștept ziua ta sau aniversarea noastră pentru a-ți aminti cât de mult însemni pentru mine. Știu că nu spun întotdeauna ce simt și te-ai obișnuit să păstrez pentru mine anumite sentimente, dar vreau să mă asigur că ai înțeles că ești totul pentru mine și că îmi pasă enorm de tine.
Nu am crezut niciodată că este posibil să am atât de multă dragoste de oferit cuiva, nu am crezut niciodată că inima mea ar putea face față unei asemenea iubiri. Știu că mai sunt și zile în care ne certăm și nu ne vedem ochi în ochi, dar tu ești singura persoană cu care mi-aș dori să am chiar și acele certuri.”

3. Scrisori de trimis la ziua lui de naștere

„Iubitul meu frumos,
O să mă asigur ca va fi cea mai frumoasă zi de naștere pe care ai avut-o vreodată. Abia aștept să te fac cel mai fericit bărbat din lume pentru că tu deja m-ai făcut cea mai fericită femeie. Acum ridică privirea din această scrisoare și sărută-mă.”

„Dragostea mea,
Aceasta este ziua mea preferată din an. Știi de ce? Pentru că nu mi-aș putea imagina lumea fără tine. Sunt atât de recunoscătoare că te-am cunoscut și le mulțumesc părinților tăi pentru că au creat un bărbat atât de inteligent, respectuos și plin de compasiune. Sper să ai o zi deosebită! O meriți!”

4. Scrisori de trimis când vrei o împăcare

„Iubire,
Poate nu ar trebui să îți scriu asta, dar vreau să știi că nu te pot uita... Prietenii îmi spun să trec peste această despărțire, dar adevărul este că nu vreau să fac asta. Nu vreau să șterg mesajele sau fotografiile cu noi. Sper că nici tu nu ai făcut asta. Știu că am avut probleme, dar cred că le putem rezolva dacă amândoi depunem eforturi pentru iubirea noastră. Sunt dispusă să lupt pentru tine, sper că ești dispus să faci același lucru.”

„Iubitul meu,
Nu am vrut niciodată să mă despart de tine, voiam să ne mutăm împreună, să ne căsătorim și să trăim fericiți până la adânci bătrâneți. Voiam să gătim micul dejul dimineața și să adormim îmbrățișați seara, speram să văd cum arăți cu părul alb și să-i cunosc pe copiii noștri care ar fi avut ochii tăi... Aveam multe planuri pentru noi și simt că povestea noastră de dragoste s-a încheiat prea devreme. Poate cândva o să reușim să facem tot ce ne-am promis.”

5. Scrisori de trimis în relațiile la distanță

„Eternitatea mea,
Urăsc să stau departe de tine, dar dragostea noastră puternică îmi dă speranță zi de zi. Continui să număr clipele până când voi ajunge să te strâng din nou în brațe, până voi dormi din nou cu sunetul respirației tale pe fundal, pânâ când îți voi auzi iarăși răsul. Te iubesc și mi-e dor de tine! Tu meriți tot, iar iubirea noastră merită orice așteptare. Te-aș aștepta o viață întreagă!”

„Dragul meu,
Lipsa ta m-a înnebunit ușor, ușor și abia aștept să trăim împreună. Aștept ziua în care ne vom despărți doar pentru a merge la serviciu, îmi tot imaginez cum vor fi clipele în care vom locui doar noi doi. Încă simt atingerea degetelor tale pe pielea mea și încă retrăiesc amintirile ultimei întâlniri. Uneori sper că vei fi lângă mine dimineața când mă voi trezi din somn, dar sunt dezamăgită când mă lovește realitatea. Urăsc să fiu atât de departe de tine...”

6. Scrisori de trimis după ce ai fost ocupată prea mult timp

„Iubitul meu,
Să știi că nu am uitat de tine, dar amândoi am fost la fel de ocupați și nu am avut prea mult timp să vorbim sau să ne vedem. Se pare că treburile de la serviciu ne copleșesc, dar îți promit că va veni o zi în care vom sta numai noi doi. Dragostea mea pentru tine nu își va pierde din intensitate dacă o să continuăm să ne vedem la fel de rar pentru o vreme și nu o să îmi doresc niciodată pe altcineva. Sper că știi asta!”

„Pentru sufletul meu pereche,
Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Nu pot spune niciodată suficient aceste cuvinte și, din păcate, simt că nu le-ai auzit deloc în ultima vreme. Îmi pare rău. Am fost atât de copleșită de muncă încât nu am avut timp să îți acord prea multă atenție, dar asta se va schimba în curând. Știi de ce? Pentru că te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!”

7. Scrisori de trimis când vrei să îi sporești încrederea în el

„Iubi,
Nu am mai spus asta de ceva vreme, dar ești cel mai atrăgător bărbat pe care l-am cunoscut vreodată. Mă bucur că ești al meu, mă faci fericită și cred că ești perfect pentru mine. Nu aș schimba nimic la tine, nici măcar un fir de păr.”

„Dragule,
Îți spun mereu cât de mult te iubesc, dar niciodată nu îți detaliez motivele, iar acum a venit momentul să o fac. Îmi place cum îmi zâmbești, îmi place cum mă săruți, îmi place vocea ta și tot ce ține de tine. Iubesc versiunea în care te-am cunoscut, dar o iubesc și pe cea actuală pentru că ai crescut frumos și ești demn de admirația oricărei femei. Sunt mândră că te am și iubesc fiecare părticică din tine!”

8. Scrisori de trimis celui cu care ai o relație de lungă durată

„Soțul meu drag,
Suntem împreună de mulți ani pentru că doar așa funcționăm ca un întreg și nu am exista separat. Nu-mi văd viața fără tine și suntem mai buni atunci când facem totul împreună. Sunt mult mai fericită cu tine, iar timpul în doi este de neprețuit.”

„Pentru prietenul meu cel mai bun,
Noi am trecut împreună prin multe, mi-ai văzut rimelul scurgându-se pe față, m-ai văzut bolnavă și vulnerabilă, dar ai rămas lângă mine indiferent de situație. Tu mă cunoști mai bine decât oricine și știi ce vreau să aud atunci când am o zi mai proastă. Și eu știu totul despre tine, așa că am grijă mereu să te fac fericit. Tu ești familia mea și eu sunt familia ta. Te iubesc infinit!”

Ai găsit ceva care să se potrivească relației dintre tine și partenerul tău? Poți folosi aceste cuvinte să îi arăți recunoștința, aprecierea și iubirea, fără să te gândești prea mult la o formulare potrivită. Scrisorile sunt gata de trimis, tu trebuie să ai doar destinatarul.

Citește și: Cele mai frumoase 3 scrisori de dragoste

Sursa articol: Thoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
10 momente critice care o fac pe o femeie sa-l paraseasca pe barbatul pe care il iubeste
10 momente critice care o fac pe o femeie sa-l paraseasca pe barbatul pe care il iubeste
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - cuplu

    1. 5 trucuri prin care să scapi din rutina din viața de cuplu (1656 vizite)