Cinci idei inedite pentru o cerere în căsătorie

Redactor Divahair.ro

Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai importante și palpitante episoade ale vieții, fiind clipa în care începe o nouă etapă pentru voi ca pereche. Fiind un eveniment cu o mare încărcătură emoțională și care îți dorești să fie perfect, este normal să simți o presiune puternică.

Indiferent de grandoarea momentului, cererea este o poveste pe care ți-o vei aminti pentru totdeauna și pe care o vei împărtăși de-a lungul timpului cu oamenii dragi vouă. Chiar dacă nu există reguli care trebuie urmate privind conceperea unui astfel de eveniment, două lucruri sunt esențiale: florile și inelul de logodnă. Dacă în cazul florilor, lucrurile s-ar putea să fie un pic mai ușoare, în cazul bijuteriei, s-ar putea să ai nevoie de mai mult timp pentru a te decide. Fie că vei alege o variantă cu diamant alb, galben sau albastru, fie că vei opta pentru aur alb sau galben, cu siguranță vei găsi ceea ce visezi pentru persoana iubită în colecția de inele de logodna Teilor. Așadar, după ce ai cele două componente principale, este timpul să concepi scenariul cererii în căsătorie. Detalii aici

Cerere in casatorie

Alege un loc preferat - În viața fiecărui cuplu există un loc preferat, fie că este vorba de o fântână, o cafenea sau un parc. Odată ajunși acolo, roagă pe cineva să vă facă o fotografie împreună. În loc să te pregătești de poză, îngenunchează și arată-i inelul de logodnă, iar în loc de un buchet mare de flori, ascunde un trandafir în geanta sau rucsacul tău. Ideea este simplă și nu necesită o pregătire suplimentară, lucru care te va ajuta să treci mai ușor peste emoțiile momentului.

Aranjează o surpriză creionată - Vorbește cu un caricaturist stradal și roagă-l ca atunci când realizează desenul cu voi doi să adauge două căsuțe de dialog cu „Vrei să te căsătorești cu mine” și „Da, vreau”, în dreptul fiecăruia. În afară de sentimentul de uimire, veți rămâne și cu un tablou amintire.

Creează o „vânătoare” - O altă modalitate inedită de a organiza o cerere în căsătorie este realizarea unei vânători. Poți începe de acasă cu câteva indicii, fie mesaje trimise pe telefon, fie bilete scrise de mână, care să o conducă pe iubita ta către locurile voastre favorite din oraș - cafeneaua, banca din parc unde v-ați sărutat prima oară, restaurantul preferat. Totul va culmina cu tine așteptând-o în genunchi, cu un buchet de flori și inelul de logodnă.

Poză de grup cu mesaj - Chemați la voi gașca de prieteni pentru o mică petrecere și roagă-i pe toți să se îmbrace cu un tricou care poartă una dintre literele sau silabele frazei „Te căsătorești cu mine?”. Apoi, în timpul întâlnirii, spune-le tuturor să faceți o poză astfel încât mesajul să devină vizibil. Perfect ar fi ca viitoarea ta soție să realizeze fotografia.

Mesaj din ciocolată - Dacă prietena ta iubește ciocolata, atunci nu îți rămâne decât să cauți o firmă care creează mesaje personalizate din cuburi de ciocolată. Alături de cutia de bomboane care conține superba cerere, adaugă un buchet cu flori și o sticlă de șampanie. Vei crea momentul perfect pentru voi doi.

Sursă foto: Shutterstock

Articolul urmator Cum să refuzi politicos o cerere în căsătorie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.