Cinci lucruri pe care iubitul tău ar trebui să le știe despre stimularea zonei intime

Cinci lucruri pe care iubitul tău ar trebui să le știe despre stimularea zonei intime

Redactor Alexa Galgau

Chiar dacă cei mai mulți bărbați se bat cu pumnul în piept că sunt maeștri în pat, adevărul gol-goluț este că sunt puțini cei care știu cu adevărat să satisfacă oral o femeie. Stimularea clitorisului rămâne un mister pentru mulți masculi și, din cauza lipsei de comunicare în cuplu, ei rămân neștiutori. Dacă femeia mai și simulează orgasmul sau plăcerea intensă, deși nu simte mare lucru, e de la sine înțeles de ce mulți bărbați nu își îmbunătățesc acest „skill”.

Descoperă câteva lucruri esențiale pe care iubitul tău ar trebui să le știe despre stimularea acestei parti a zonei intime!

Stimularea clitorisului: un mister elucidat

Poate nu știai asta, dar este cea mai sensibilă parte a corpului feminin și are peste 8000 de terminații nervoase, adică de două ori mai mult decât penisul. Când este stimulat, clitorisul se mărește și are o singură funcție: plăcerea. Este singura parte a corpului uman destinată 100% plăcerii, așa că am putea să ne considerăm norocoase, nu? Cu toate acestea, puține femei au avut parte de bărbați care să știe cum să le aducă pe culmile plăcerii prin stimulare, așa că este timpul să schimbăm acest lucru!

Iată câteva lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe despre stimularea clitorisului:

1. Fiind atât de sensibil la atingere, nu trebuie „agresat”, așa cum se întâmplă în filmele porno. Este o zonă foarte delicată, care trebuie atinsă cu blândețe, cel puțin la început. Cât de mult poate crește intensitatea stimulării depinde de preferințele femeii în cauză. Unele femei adoră mișcările lente, iar altele mișcările rapide, însă cert este că niciuna n-o să poată să atingă orgasmul dacă stimularea este mult prea agresivă. De altfel, una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac bărbatii este să atingă direct zona sensibilă, după ce îl scot din stratul de piele care îl protejează.

2. Clitorisul nu este doar acel mic „buton” al plăcerii pe care noi îl putem vedea, ci este mult mai mare și are două brațe care îl conectează la punctul G. De altfel, se crede că și orgasmul vaginal este provocat tot de acestă mică membrană, prin intermediul punctului G. Cunoscând această informație, iubitul tău poate să te înnebunească de plăcere dacă, pe lângă stimularea de la suprafață, îți stimulează și punctul G cu un deget. Află mai multe despre punctul G și unde este localizat!

3. Când te apropii de orgasm, membrana devine mult mai sensibil la atingere, așa că stimularea lui trebuie „domolită”, iar atenția ar trebui îndreptată către zonele vecine. Daca iubitul continuă să îl stimuleze cu entuziasm, pentru că te vede că ești foarte aproape de orgasm, e posibil ca disconfortul să devină foarte mare și să ratezi momentul.

4. Unele poziții sexuale sunt mult mai bune pentru femei, dar te-ai întrebat vreodată de ce? Datorită (sau din cauza) clitorisului! De exemplu, clasica poziție misionarul permite stimularea lui în timpul penetrării, conducând astfel la orgasmul complet: vaginal și clitoridian. Dacă încercați o poziție în care clitorisul nu este atins în timpul penetrării, problema se rezolvă foarte ușor: iubitul tău poate să maseze zona ușor, crescând intensitatea în funcție de nevoile tale.

5. Există câteva mișcări care garantează orgasmul femeii când vine vorba despre stimularea pe cale orală:

  • mișcările laterale: limba trebuie pusă de o parte a membranei și apoi trebuie mișcată alternativ đintr-o parte în alta, începând cu mișcări lente și crescând viteza pe parcurs;
  • mișcările circulare: limba trebuie mișcată în cerc doar în jurul clitorisului, la început cu blândețe, apoi ceva mai intens;
  • mișcările „ABC” - Ce legătură are alfabetul cu orgasmul feminin? Ei bine, dacă iubitul tău își poziționează limba deasupra clitorisului și apoi „desenează” cu ea literele A, B și C, vei cunoaște niște senzații noi minunate, care te vor aduce rapid pe culmile plăcerii.

Dacă iubitul tău va ține cont de aceste sfaturi prețioase legate de stimularea clitorisului, vei avea parte de cele mai intense orgasme, așa cum nu credeai că e posibil!

Articolul urmator
5 intrebari intime care te apropie de cel pe care il iubesti
5 intrebari intime care te apropie de cel pe care il iubesti

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.