Nu Skin

Cinci secrete pe care orice cuplu fericit le are

Alexa Galgau
1. Cuplurile fericite nu au așteptări nerealiste

Cuplurile fericite nu au așteptări nerealiste

Atunci când spunem „cuplu fericit”, ne gândim automat la o pereche în care certurile sunt inexistente și dragostea este demonstrată iar și iar, prin cele mai mărunte gesturi de tandrețe. Poate că în basme este posibil, dar nu și în realitate. Certurile în cuplu și fericirea nu se exclud reciproc, în ciuda a ceea ce credem noi, pentru că doi oameni care se iubesc și vor să rămână împreună știu să facă diferența dintre „clima” relației și o simplă „furtună”. Ambii parteneri muncesc pentru a crea un mediu iubitor și respectuos, în care sentimentele și nevoile celuilalt contează. Și ambii parteneri știu că vor exista momente în care celălat va avea o criză de nervi sau pur și simplu o zi proastă. Este nerealist să te aștepți de la o altă persoană să fie mereu aceeași, indiferent ce se întâmplă. Într-un cuplu fericit, partenerii se văd așa cum sunt, cu bune și rele, și se acceptă.

Fericirea într-o relație pare să fie o ecuație foarte complicată, pe care mulți dintre noi nu reușim să o rezolvăm oricât de mult ne-am strădui. Există atâtea sfaturi mai mult sau mai puțin bune cu privire la relații, încât ajungi în punctul în care pur și simplu nu mai știi ce să faci pentru a trăi fericită până la adânci bătrâneți alături de omul pe care îl iubești.

Există două mari adevăruri pe care toți oamenii ar trebui să le conștientizeze: 1. dragostea nu este de ajuns, deși este esențială în orice relație de lungă durată și 2. nu există relația perfectă. 

Luând în considerare aceste două aspecte, mulți se vor întreba mai departe care sunt secretele unui cuplu fericit. Să fie oare vorba despre pur noroc sau despre ceva ce putem face cu toții pentru a fi mulțumiți de viața în doi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!