Cinci semne că îi este mai bine singur decât cu tine

Cinci semne că îi este mai bine singur decât cu tine

Redactor Alexa Galgau

Se spune că atunci când iubești cu adevărat pe cineva, fericirea lui contează, chiar dacă asta înseamnă să nu mai fie cu tine. Puțini sunt oamenii care pot într-adevăr să iubească astfel și merită toată admirația noastră. Dacă de curând te-ai despărțit de iubit și acum te întrebi dacă îi este mai bine singur decât cu tine, descoperă în rândurile următoare semnele că ai luat decizia cea bună atunci când l-ai părăsit!

 

Cinci semne că îi este mai bine singur

Nimănui nu îi place să treacă printr-o despărțire, dar de multe ori trebuie să ne gândim că tot răul e spre bine. Dacă la început vezi totul prin „lentilele” de îndrăgostită, se poate întâmpla ca atunci când magia dispare să nu mai vezi decât o mare incompatibilitate între voi, iar acela este momentul în care ar trebui să renunți la relație. Atunci când îți părăsești iubitul și continuați să rămâneți prieteni sau, cel puțin, să vă interesați unul de celălalt, poți să observi foarte ușor dacă îi este mai bine singur sau nu.

În primul rând, dacă observi că postează zeci de poze cu tot felul de femei sau în ipostaze indecente de la petreceri, trebuie să înțelegi că unii bărbați fac aceste lucruri când încearcă să uite pe cineva. Această fază poate să dureze mai mult sau mai puțin, în funcție de personalitatea fostului tău. La un moment dat, el își va reveni și, de ce nu, va deveni un om mai bun, pentru că va constata că, de fapt, îi este mai bine singur, la fel cum și ție îți este mai bine așa.

Iată la ce să fii atentă pe conturile lui de socializare sau dacă îi întrebi pe prietenii comuni ce mai face:

1. A început să iasă mai des cu prietenii. Dacă atunci când era cu tine stătea mai mult pe acasă și prietenii chiar îl luau peste picior pentru că părea să fi uitat de ei, acum îl vezi tot timpul postând poze cu ei. Și nu este vorba despre acele poze „ostentative” menite să îți arate ce mult se distrează fără tine, ci pur și simplu despre imagini obișnuite de la ieșirile cu prietenii. Este plăcut să vezi că un om, care înainte se izolase, începe să își refacă viața și să petreacă timp prețios cu prietenii lui.

2. A început să călătorească. Un semn clar că îi este mai bine singur este faptul că a început să călătorească tot mai mult. Chiar dacă face acest lucru pentru a te uita sau pentru a-și distrage mintea cumva de la despărțire, tot este un lucru foarte bun pentru el. Călătoritul te poate deschide la minte și poate trata chiar și cele mai adânci stări depresive. Iar dacă el a început să exploreze lumea, înseamnă că e deschis la schimbare și își dorește să își lărgească orizonturile. 

3. Are hobby-uri noi. Când suntem în relații, adesea uităm de noi și ne concentrăm exclusiv pe persoana de alături. Dacă fostul tău iubit a început să participe la tot felul de cursuri și workshopuri noi, înseamnă că îi este mai bine singur, pentru că acum poate să își urmeze pasiunile sau să își găsească unele noi. Chiar dacă tu îl încurajai să facă aceste lucruri înainte, poate că aveați o relație destul de nesănătoasă, de codependență, caz în care niciunul dintre voi nu a avut ocazia să se dezvolte prea mult.

4. Și-a schimbat lookul. Dacă atunci când era cu tine începuse deja să pună câteva kilograme și nu prea mai era atât de atent la cum arată, iar acum a început să meargă la sală și și-a îmbunătățit lookul, înseamnă că e gata să înceapă un nou capitol în viața sa, cu o doză în plus de încredere. Adesea, când suntem în relații nepotrivite pentru noi, nu mai încercăm suficient să arătăm bine și intrăm într-o stare de dolce far niente care nu e tocmai benefică pentru noi. 

5. Are un altfel de zâmbet. Indiferent că ai stat cu el o lună, un an sau mai mult, cert este că îi cunoști deja zâmbetul foarte bine și poți să îți dai seama când e sincer și când e doar de fațadă. Dacă îi urmărești pozele pe rețelele de socializare și observi că zâmbetul lui este unul sincer, poate chiar mai matur decât înainte, înseamnă că îi este mai bine singur. Pentru că zâmbetul este atât de greu de „falsificat”, la fel ca privirea, întotdeauna poți să îți dai seama de sentimentele cuiva dacă urmărești aceste două trăsături.

Nu trebuie să fii tristă că fostului tău îi este mai bine singur, ci trebuie să te bucuri că sunteți amândoi gata să explorati noi orizonturi în viață și, de ce nu, să vă descoperiți adevărata iubire!

Iată și cum să redactezi o scrisoare de despărțire!

Articolul urmator
Cinci motive pentru care ascultarea empatică este piatra de temelie a relațiilor sănătoase
Cinci motive pentru care ascultarea empatică este piatra de temelie a relațiilor sănătoase
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!
Incepe quiz
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.