Cinci zodii de bărbați care preferă femeile inteligente

Cinci zodii de bărbați care preferă femeile inteligente

Viorica Ghinea, redactor

Credeai că reprezentanții sexului opus știu să admire doar decolteul, posteriorul și picioarele unei femei? Da, poate că mulți dintre ei se lasă vrăjiți de aceste caracteristici fizice și le situează mai presus de orice, dar nu și cei născuți în zodiile de mai jos. Ei vor prefera mereu femeile inteligente, cu care pot purta tot felul de discuții interesante și în a căror profunzime se pot pierde.

Iată cinci zodii de bărbați care sunt atrași de femeile cu un nivel de inteligență crescut!

Bărbați atrași de femei inteligente: cinci zodii cu așteptări înalte

1. Bărbatul Taur

Bărbatul născut sub influența acestui semn zodiacal este îndrăgostit de carieră, dezvoltare personală și muncă, ceea ce înseamnă că are nevoie de o femeie care să îi semene. Nu va fi niciodată atras de o femeie care se află la polul opus cu principiile lui. Poate că un decolteu voluptuos îi va stârni interesul, dar nu înseamnă că va fi complet vrăjit de posesoarea lui, cel puțin nu până nu află că se numără printre femeile inteligente.

2. Bărbatul Leu

Un alt nativ din horoscop care preferă compania femeilor inteligente este cel născut în zodia Leu. Deși îi place să se afișeze alături de doamne rafinate, frumoase din cap până în picioare, nu își dorește lângă el pe cineva care să îl facă de râs la capitolul „cultură generală”. La început va cădea ușor pradă frumuseții fizice, dar, dacă nu este mulțumit de IQ-ul persoanei respective, va avea grijă să o trimită la plimbare în stil mare.

3. Bărbatul Fecioară

Alt nativ care are așteptări înalte de la reprezentantele sexului frumos este bărbatul Fecioară. El nu se joacă atunci când intră în vorbă cu o femeie, ci vrea să știe chiar de la început cât de mult o duce mintea. Dacă nu se ridică la nivelul standardelor lui, nu obișnuiește să își mai piardă timpul. Nu este dispus să învețe pe nimeni cum stă treaba cu dezvoltarea personală și cultura generală. La cât de dezvoltat are spiritul critic, își va pierde repede răbdarea cu femeile cu care nu poate să poarte discuții interesante.

4. Bărbatul Săgetător

Și bărbatul Săgetător apreciază compania femeilor inteligente. El nu se simte inferior în prezența lor. Dimpotrivă, adoră să se ia la întrecere cu ele, mai ales dacă îl atrag și din punct de vedere fizic. Va fi întotdeauna interesat de o reprezentantă a sexului frumos care știe ce vrea de la viață și care luptă pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional.

5. Bărbatul Capricorn

Reprezentantul zodiei Capricorn preferă mai degrabă să rămână singur toată viața decât să fie cu o femeie cu IQ-ul scăzut. El nu are neapărat nevoie de o femeie care vorbește frumos și iscusit din cărți de specialiatate, ci de una pe care chiar o duce capul. El se simte atras de acele femei care găsesc repede soluții, care sunt creative, determinate și îndrăznețe. Când va întâlni una care să se ridice la nivelul așteptărilor, cu siguranță nu o va mai lăsa să scape.

Ce părere ai despre aceste zodii de bărbați? Crezi că nativii umblă cu nasul pe sus ori au o demnitate de respectat?

Citește AICI și ce zodii de femei preferă bărbați inteligenți.

Articolul urmator
Minciuni nesanatoase pe care femeile si le spun intr-o relatie
Minciuni nesanatoase pe care femeile si le spun intr-o relatie
Cât de multe știi despre femeile care conduc lumea?
Incepe quiz
Cât de multe știi despre femeile care conduc lumea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.