Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Complimentul pe care orice femeie vrea să-l audă de la un bărbat

Marţi, 04.04.2017
de Violeta Ieremie

Cel mai bun mod de a iubi pe cineva sau de a-ți arăta interesul este aprecierea. În cazul relaţiilor dintre femei şi bărbaţi, acest lucru se traduce prin complimentele oferite femeii. Atenţia la detalii creşte atracţia dintre cei doi.

Femeile, în general, aud adesea aceleaşi complimente cu care sunt obişnuite şi deja au devenit ceva comun. Faptul că îţi spune că eşti frumoasă sau drăguţă nu mai prezintă un interes atât de mare.

femeie sigura pe ea

Ceea ce îţi atrage atenţia este ceva care implică mai mult decât nişte cuvinte frumoase. Este o stare de spirit pe care o simte bărbatul în preajma unei femei frumoase şi puternice.

Cel mai mare compliment este „Mă intimidezi”

La prima vedere, poate însemna că celălalt se îndepărtează, deoarece îi este teamă de femeia puternică de alături. Însă, de fapt, în spatele acestei replici, se ascunde admiraţia pentru personalitatea femeii în cauză. Faptul că îl intimidezi poate avea mai multe semnificaţii.

Nu eşti uşor de impresionat

De-a lungul timpului, ai investit în tine şi ţi-ai creat o personalitate frumoasă, interesantă şi atractivă. Ştii ce vrei şi nu eşti uşor de impresionat când cineva îţi spune câteva lucruri frumoase. Eşti cu adevărat mişcată de ceea ce are sens, de profunzime, de adevărurile la care ai ajuns în timp şi care ţi-au creat o stare de durere şi de plăcere din care ai învăţat.

Eşti greu de abordat

Nu eşti o persoană cu care să intri uşor în conversaţie, nu pentru că nu ai vrea, ci pentru că în jurul tău sunt oameni care nu se remarcă prin nimic, şi nu vrei să ai discuţii doar de dragul de a vorbi. Dacă nu eşti atentă, oamenii te prind în poveştile lor lungi şi nesemnificative.

femeie frumoasa

Nu laşi persoanele cu comportament nociv în viaţa ta

Proverbul „Spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti” este un adevăr universal, care spune, de fapt, să ai grijă pe cine primeşti în viaţa ta. Este important să ai lângă tine oameni cu aceleaşi valori, aceeaşi atitudine faţă de viaţă, aceleaşi interese, astfel încât să fiţi pe aceeaşi frecvenţă.

Oamenii foarte diferiţi pot fi atraşi de felul cum eşti, însă te şi pot trage în jos, pentru că au alte păreri şi te pot judeca pentru că ceea ce reprezinţi tu nu se potriveşte cu imaginea din mintea lor.

Transmiţi o putere pură, supraumană

Puterea ta este interioară şi uneori nici nu-ţi dai seama de energia pe care o emani. Însă oamenii reacţionează şi au tot felul de trăiri în preajma ta. Prin misterul tău, poţi inspira frică, admiraţie, atracţie. Atunci când intri într-o încăpere, se schimbă atmosfera, oamenii vin către tine fără vreo explicaţie, pentru că pur şi simplu aşa simt. Fii conştientă de impactul pe care îl ai asupra oamenilor şi cunoaşte-ţi punctele forte, altfel poţi răni mulţi oameni fără să-ţi dai seama.

Oamenii vor să fie prietenii tăi

Cu toate că inspiri mult mister și eşti admirată, faptul că pari inabordabilă te poate conduce la o viaţă singură, în care nu ai mulţi prieteni. Deşi ai investit mult în tine pentru a-ţi defini o personalitate interesantă, din când în când este bine să ai curaj să faci tu primul pas către oamenii care poate vor să te cunoască, dar nu au curajul să se apropie de tine.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!