Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Concepte vechi și noi – cum se raportează românii la masajele deocheate

DivaHair

Deși în aparență românii displac masajele senzuale, această nișă merge mai bine ca oricând.  O așa zisă emancipare a societății a început după era post comunistă și cel mai intens s-a manifestat în perioada anilor 2000. Acesta este și punctul… fierbinte, când pe piața de profil au început să apară și saloanele de masaj erotic.

Stârnind controverse și fiind în mijlocul unor discuții aprinse, la început astfel de saloane erau ca și un test: cazi pradă inspitei și le treci pragul sau menții și perpetuezi conceptele tradiționaliste și conservatoare. Desigur că cel mai adesea din rândul bărbaților a venit un răspuns pozitiv; de altfel așa se explică și faptul că marea majoritate a tipurilor de masaje de acest gen se dedică reprezentanților masculini.

camera de masaj

Masajele senzuale în societatea actuală

Față de anii de început, pe această nișă lumea s-a mai relaxat. Societatea actuală menține acel conflict între generații și contradicții de mentalitate. Însă lumea mai dezlănțuită, generații de tineri mai rebeli ca oricând fac ca unele concepte să fie mai ușor de digerat. Așadar când vine vorba de un masaj erotic Bucuresti există se pare și departajare a saloanelor. Există criterii specifice de selecție și un lung șir de pretenții, precum și aspecte ce plasează un salon într-un top al serviciilor calitative.

Ce anume face ca un astfel de masaj să fie perceput ca o experiență de dorit

Desigur că astfel de saloane au câștigat ca și nivel de popularitate datorită unor contexte, a unor preferințe. Dacă este adevărat ce se spune, că și publicitatea negativă tot publicitate este, atunci locațiile de genul saloane în cadrul cărora se oferă masaje senzuale au stârnit atenție în primul rând prin asocierile realizate: imoralitate, indecenţă. Oamenii erau șocați că pudoarea nu mai era o definiție a societății.

Încet, dar sigur, astfel de saloane au cucerit publicul tot mai mult. Se explică și cum:

Ineditul – fără doar și poate pentru faptul că astfel de saloane aveau să aducă elementul de inedit în ecuație a și existat un teren ce a favorizat ca acestea să fie apreciate. Cel puțin pentru a încerca, din pură curiozitate, orice bărbat avea să își dorească să testeze așa ceva.

Dacă mai punem la socoteală nuditatea, faptul că un masaj de acest gen nu avea cum să fie un compromis, ci o ofertă generoasă pentru ca un bărbat să fie răsfățat de maseuze divine, nici nu se mai pune întrebarea de ce astfel de saloane sunt atât de populare.

Experiența despre care nu a existat educație – la fel de interesant este și faptul că masajele erotice aveau să fie o lecție despre relaxare, despre intim și atingeri. Educația de așa natură lipsește din societatea curentă astfel că este de la sine înțeles că pentru ceea ce nu știm ne vom dori să încercăm și să definim prin prisma propriei experiențe.

Metodă de a combate stresul și nu numai – echilibrul vieții constă și într-o viață activă și mulțumitoare din punct de vedere al laturii intime. Fie că își doresc să mai descopere și alte laturi ale propriilor plăceri, fie că își doresc să experimenteze pur și simplu metoda antistres în brațele unei maseuze, masajele de acest gen sunt preferate.

Eroticul din ecuație se poate referi doar la atingerea în sine. Pare poate surprinzător însă atingerea pielii și masarea unor zone ale corpului acționează împreună pentru ca starea de bine să se instaleze. Pe aceste aspecte mizează și masajele erotice. Elemente de decor, tehnicile speciale și aspectul maseuzelor sunt rând pe rând strategii ce contribuie și ele la efectul de impresionare.

Trebuie spus că indiferent de cum se raportează românii la astfel de masaje, există un interes constant de a crea un cadru intim în cadrul saloanelor de profil. Pentru că încă există teama despre ce ar putea spune cei din jur, pentru că există teama de a fi văzut pășind într-un astfel de salon, există condiții ce favorizează orice doritor. Confidențialitate, intimitate, posibilitatea de a opta pentru o ședință de masaj ce se va desfășura la hotel și nu la salon sunt aspecte de menționat. Desigur, este vorba și de prestanța salonului. Cele de top se respectă, investesc masiv și drept dovadă oferă și servicii de măsură, așa cum este masajclub.com.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!