Cu cine eşti compatibil în funcţie de zona în care trăieşti

Cu cine eşti compatibil în funcţie de zona în care trăieşti

Redactor Divahair.ro

Dacă eşti o persoană singură în căutarea unei relaţii de lungă durată, este posibil să îţi găseşti alesul exact unde te afli sau... dimpotrivă, într-o altă regiune a ţării. Oricât de ciudat ar suna, există și o compatibilitate a... regiunilor ţării, atunci când vorbim de găsirea jumătății.

O să începem cu Moldova. Se ştie despre această regiune că deţine o cultură fascinantă şi are o puternică încărcătură istorică, lucruri care fac mândră o întreagă Românie. Despre moldovence se spune că sunt printre cele mai frumoase românce, dar aceasta nu este singura lor calitate. Pe lângă aspectul fizic ce este remarcat constant, se mai spune despre moldovence ca au abilităţi excepţionale de gospodină, dar mai ales că sunt bucătărese excelente. O altă caracteristică este ambiţia tocmai pentru că realizează tot ceea ce îşi propun. În iubire, moldovencele sunt foarte pasionale, iar dacă se îndrăgostesc sunt dedicate trup şi suflet partenerului lor. Dacă eşti moldoveancă, e bine de ştiut că eşti compatibilă cu... un ardelean. Despre ardeleni se ştie că fac lucrurile cu calm şi sunt mult mai calculaţi. Energia şi pasiunea ta se vor împleti perfect cu tactul şi atenţia unui ardelean.

Oltencele au o personalitate puternică și sunt mereu îndrăzneţe. Acestea nu se mulţumesc cu puţin şi nu renunţă la a căuta ceea ce îi trebuie. Alături de moldovence, muntencele fac parte din suita care alcătuieşte mândria ţării, fiind femei cu trăsături irezistibile. Sunt femei moderne, care ştiu să se distreze şi nu ai cum să te plictiseşti alături de ele. Pentru personalitatea lor îndrăzneaţă şi curajoasă, oltencele ar face casă bună cu cei din Transilvania care au caracteristici asemănătoare şi care ar putea să fie pe placul oltencelor.

Ardelencele sunt femei perfecţioniste, care nu vor lăsa treaba neterminată. Acestea nu sunt visătoare şi nu îşi fac speranţe inutile, ci preferă să trateze totul realist şi să rămână cu capul pe umeri. Femeile din această zonă a ţării nu se pricep doar să se îmbrace bine, ci şi să îşi aranjeze casa cu bun gust. Conform caracteristicilor, partenerii ideali pentru ardelence ar fi oltenii. Aceştia sunt la fel de aprigi atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor bine stabilite, dat au şi un simţ al umorului foarte dezvoltat.

Tu cu ce regiune crezi că te potriveşti cel mai bine?

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
8 secrete pe care un bărbat și o femeie trebuie să le cunoască unul despre celălalt
8 secrete pe care un bărbat și o femeie trebuie să le cunoască unul despre celălalt
Ce zona a corpului ar trebui sa alegi pentru tatuaj?
Incepe quiz
Ce zona a corpului ar trebui sa alegi pentru tatuaj?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.