Cum am aflat că bărbatul cu care aveam o relație era căsătorit

Cum am aflat că bărbatul cu care aveam o relație era căsătorit

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Am crezut că am întâlnit "bărbatul ideal" când l-am cunoscut prima dată pe Andrei, care locuia la Cluj, dar venea des în București în interes de serviciu. Am avut o relație frumoasă la distanță, până când i-am aflat marele secret. 

Am avut întotdeauna experiențe nefericite când era vorba de întâlniri, păream să aleg tot timpul bărbații greșiți. Surorii mele îi plăcea să-mi spună că sunt mereu în căutare de "tipi răi". Dar când l-am întâlnit pe Andrei am știut că el era diferit.

Are un suflet blând, îi păsa profund de mine, ar fi făcut orice pentru mine. M-am simțit foarte norocoasă că există în viața mea. Era genul de iubit care îți transporta pungile de cumpărături, ținea ușile deschise pentru tine, îți gătea cina, îți aducea micul dejun în pat în weekend. Nu exagerez, a făcut toate acestea și multe altele! Singurul dezavantaj a fost că locuia în Cluj, așa că puteam să-l văd doar în weekend. Poate de aceea m-a și răsfățat atât de mult, pentru că voia ca timpul petrecut împreună să fie special.

"Mi s-a părut ceva suspect"

Un lucru care mi s-a părut mereu suspect era faptul că de câte ori întrebam dacă pot merge la Cluj să îl vizitez îmi spunea câte un motiv pentru care ar trebui să rămânem în București. Mi-aș fi dorit să insist mai mult pe acel subiect, m-ar fi salvat de o inimă frântă ceva mai târziu. 

Se apropia aniversarea lui de 40 de ani și aveam o relație de aproape un an. Am vrut să organizez o petrecere surpriză pentru el, dar mi-am dat seama că nu îi cunosc pe mulți dintre prietenii lui. De fapt, i-am întâlnit doar pe doi dintre ei, ce îi erau și colegi de muncă, dar au fost cam distanți și reci cu mine. Am aflat mai târziu și motivul. 

În timp ce încercam să organizez petrecerea un prieten de-ai mei mi-a spus că de multe ori aceste petreceri eșuează și se află totul într-un final. Așa că mi-a venit altă idee - aveam să zbor la Cluj și să-l surprind. Era iubitul meu, dar m-a trăznit un gând: nu știam unde locuiește! L-am sunat pe prietenul său Matei, nu aveam numărul lui personal de telefon, așa că am contactat firma la care lucrau. 

I-am povestit despre planurile mele de a-l surprinde pe Andrei în Cluj, apoi s-a așternut liniștea pentru câteva momente: "Ce s-a întâmplat?" , am întrebat. El a spus: "Nu cred că este o idee foarte bună. De ce nu aștepți să vină la București și să faci ceva pentru el atunci." Mi s-a părut foarte ciudat pentru că mi-a spus că nu știe adresa din Cluj a lui Andrei, așa că nu eram sigură ce să fac în continuare. Poate că Matei avea dreptate, ar fi trebuit să nu mă complic.

Citește și: Relatia cu un barbat insurat

În noaptea aceea am primit un e-mail care provenea clar de la cont fals deoarece, atunci când am încercat să răspund, era deja inexistent. În e-mail se arăta: "Iubitul tău Andrei duce o viață dublă și are o soție în Cluj". Asta era tot ce spunea. La început am crezut că este o glumă, dar cine ar glumi despre așa ceva? L-am sunat pe cel mai bun prieten al meu și mi-a sugerat să-l confrunt imediat pe Andrei. L-am sunat pe Andrei, i-am spus despre e-mail și a mărturisit - da, are o soție în Cluj. Nu mi-a venit să cred!

"Acum are o fetiță"

Mi-a spus că vrea să ne vedem ca să îmi explice totul. A sosit la București două zile mai târziu și mi-a spus că vrea să-și părăsească soția, dar era este foarte sensibilă și șomeră și că, de îndată ce va fi disponibil se va muta la București pentru a fi cu mine. A adus în discuție chiar și căsătoria.

Dar eu deja eram hotărâtă că nu îmi doresc un bărbat care mințise că este singur de la început. Am terminat totul cu Andrei și el a fost devastat, chiar cred că mă iubea. Ei bine, îmi place să cred că mă iubește. Probabil că acesta este singurul lucru pe care l-am putut crede despre Andrei.

De asemenea, am înțeles și de ce prietenii lui din București erau atât de reci cu mine - mă vedeau ca pe "cealaltă femeie." Mai târziu, am aflat prin intermediul rețelelor sociale că Andrei nu numai că avea o soție, dar era însărcinată, iar acum are o fetiță. A fost un șoc dublu pentru mine și știu că va dura mult timp pentru a trece peste asta.

Surse articol: Honey-nine-com / Hackspirit / Aconsciousrethink

Surse foto: IStock

Articolul urmator
M-am casatorit si am divortat inainte de 30 de ani. Iata ce am invatat!
M-am casatorit si am divortat inainte de 30 de ani. Iata ce am invatat!
Esti intr-o relatie cu barbatul potrivit?
Incepe quiz
Esti intr-o relatie cu barbatul potrivit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.