Cum arată femeia perfectă în ochii bărbaților

Cum arată femeia perfectă în ochii bărbaților

Viorica Ghinea, redactor

Deși se spune despre perfecțiune că este relativă, există totuși câteva caracteristici pe care le punctăm cu toții când suntem întrebați de anumite lucruri. Într-adevăr, frumusețea stă în ochii privitorului, dar acest lucru nu înseamnă că nu sunt momente în care toți sunt măcar parțial de acord. Pornind de la aceste principii, cercetătorii au aflat cum arată femeia perfectă în viziunea bărbaților.

Ești curioasă să știi dacă ai bifat măcar câteva dintre preferințele lor? Iată ce își doresc bărbații de la noi!

Caracteristicile femeii perfecte: bărbații s-au hotărât!

Vârsta

Conform unor statistici publicate în Journal of Sex Research, femeia perfectă trebuie să fie cu 2-4 ani mai tânără decât ei. Această caracteristică îi face să se simtă mai împliniți în relație și, bineînțeles, în viața lor sexuală.

Sâni mari

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că reprezentanții sexului opus se simt atrași de decolteul generos. Chiar dacă unii dintre ei spun contrariul, le poți observa cu ușurință euforia când prin fața lor trece o femeie bine dotată.

femeie tunsa scurt si imbracata in tricou alb

Picioare lungi

Bărbații preferă femeile cu picioare lungi, așa că se abțin cu greu să nu le admire. Dacă mai sunt și tonifiate, și catifelate, atunci sunt de-a dreptul înnebuniți după posesoarea lor.

Tălpile mici

În același studiu, bărbații au mărturisit că, deși consideră că femeia perfectă are picioarele lungi, nu înseamnă că și tălpile ar trebui să fie la fel. Laba piciorului mai mică și mai delicată este considerată feminină și atractivă.

Șoldurile generoase

Încă din cele mai vechi timpuri, reprezentanții sexului opus se simt atrași de femeile care au șoldurile mai proeminente. Dacă atunci le asociau cu gradul de fertilitate, acum le asemuiesc cu mult sex appeal.

Părul brunet

Un studiu recent arată că bărbații sunt mai atrași de femeile brunete. Atunci când li s-a arătat aceeași femeie în varianta brunetă, blondă și roșcată, ei au ales-o detașat pe prima. Același studiu a arătat că bărbații le consideră pe acestea mai inteligente, mai competente și mai deschise.

Zâmbetul

Bărbații nu rezistă în fața unui zâmbet seducător, astfel că este de la sine înțeles că femeia perfectă îl are mereu pe buze. În plus, ei își doresc ca ea să râdă la glumele lor, chiar dacă nu sunt cele mai bune. Mai mult de 75% dintre ei au ales această caracteristică. Bineînțeles, la acest capitol se înscrie și o dantură frumoasă.

Independența financiară

Deși pare greu de crezut, bărbații nu sunt interesați doar de aspectul fizic, ci și de atitudine. Așadar, femeie perfectă nu depinde de buzunarul lor, ci este independentă și se poate întreține singură, conform unui studiu publicat în American Journal of Sociology.

Inteligența

Reprezentanții sexului puternic își doresc să aibă cu cine să discute, așa că preferă femeile inteligente. Totuși, nu își doresc ca ele să fie mai deștepte și să aibă mai mult succes decât ei. Doar trebuie să se simtă bine în relație, nu?

Apariții în roșu

Fie că este vorba despre haine ori ruj, femeia este mai atrăgătoare dacă poartă ceva roșu. Această nuanță este asociată cu femeia fatală, astfel că atracția este crescută în rândul reprezentanților sexului opus.

Câte dintre aceste caracteristici ai bifat? Te consideri o femeie perfectă?

Vezi care este idealul de frumuseţe feminină în 18 ţări!

Articolul urmator
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.