Cum faci un bărbat să te iubească: opt pași simpli de cucerire

Cum faci un bărbat să te iubească: opt pași simpli de cucerire

Viorica Ghinea, redactor

Dacă ai pus ochii pe un reprezentant al sexului opus atrăgător, te înțelegem de ce nu vrei să îl pierzi. Cucerirea lui poate fi o adevărată provocare pentru tine, mai ales dacă îți dorești să aibă sentimente de iubire cât mai repede. Dar nu îți pierde speranța. Există câtiva pași magici care te învață cum faci un bărbat să te iubească.

Iată de ce trebuie să ții cont dacă vrei ca inima unui bărbat să fie a ta

Cum faci un bărbat să te iubească: fii sufletul lui pereche!

1. Admiră-l!

Bărbații simt nevoia să fie admirați pentru abilitățile lor. Bineînțeles, nu este nevoie să exagerezi, ci să te legi de acele caracteristici care chiar pot fi considerate calități. Este suficient să îi spui ce îți place la el. Spune-i că te simți în siguranță lângă el și că te face să te simți împlinită.

2. Acceptă-l!

Dacă te întrebi ce nu suportă cel mai mult bărbații pe această lume, află că nu le place să fie criticați. Atunci când o femeie încearcă să își schimbe partenerul, nu reușește altceva decât să îl îndepărteze de ea. Așadar, în acest caz nu este greu să îți dai seama cum faci un bărbat să te iubească. Arată-i că îl accepți așa cum este și că vrei să fii cu el tocmai pentru că este așa.

3. Apreciază-l!

Poate că nu reușește el să se ridice întotdeauna la nivelul așteptărilor tale (Recunoaște! Ești cam pretețioasă!), dar măcar încearcă să îți facă pe plac în anumite cazuri. Spune-i cât de mult contează pentru tine ceea ce face și inima lui va fi a ta pentru totdeauna. Arată-i că ești diferită de celelalte femei și nu își va mai dori vreodată să fie cu alta.

4. Iubește-l!

Cel mai simplu mod de a cuceri inima unui bărbat este acela de a-i arăta că îl iubești și că ocupă un loc important în viața ta. Spune-i cuvinte frumoase și ai grijă de el. Chiar dacă vrea el să pară mai dur și mai rece câteodată, tot are nevoie ca tu să îl alinți și să îl răsfeți. Până la urmă, bărbații sunt ca niște copii mai mari.

5. Amuză-l!

Arată-i că ești fericită lângă el și fă-l să se simtă la fel lângă tine. Adu-i zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente ale vieții lui și va fi al tău cu siguranță. Dacă se simte bine bine alături de tine, nu își va mai putea lua gândul de la tine. Fii veselă, plină de viață și spontană. Bărbaților le plac femeile care au încredere în ele și se bucură de viață. Sunt mult mai atrăgătoare în ochii lor.

6. Susține-l!

Cum faci un bărbat să te iubească? Simplu! Este suficient să îl susții în viață și să fii lângă el cu o vorbă potrivită exact atunci când are mai multă nevoie de cineva. Chiar dacă pare că este puternic, tot are nevoie de atenția și de sprijinul tău, așa că ar trebui să i le oferi necondiționat.

7. Eliberează-l!

Dacă ești genul de femeie care înclină spre gelozie și posesivitate, încearcă să faci orice ca să te schimbi, altfel nu vei reuși să îl faci să te iubească. Va simți încă de la început că ai astfel de înclinații și se va îndepărta de tine. Oferă-i libertate în relație. Până la urmă, dacă este să te înșele, o s-o facă oricum.

8. Sedu-l!

Urmează pașii de mai sus, dar ai grijă să nu te transformi în cea mai bună prietenă a lui. Până la urmă, tu îți dorești să îți faci loc și în patul lui. Așadar, pune-ți la bătaie toate armele de seducere. Fii naturală, feminină, misterioasă și sexi. Nu va avea cum să îți reziste. Arată-i ce însemni tu ca femeie, dar stârnește-i curiozitatea și lasă-l să te descopere singur pas cu pas.

Urmează acești pași și nu te vei mai întreba cum faci un bărbat să te iubească. Nu numai că îl vei cuceri, dar îl vei face și să creadă că tu ești sufletul lui pereche și că nu va mai găsi pe nimeni ca tine.

Articolul urmator
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
Stii sa faci fata respingerii unui barbat?
Incepe quiz
Stii sa faci fata respingerii unui barbat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (61)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.