Cum îl faci să realizeze că este pe cale să te piardă definitiv, dacă nu își schimbă comportamentul odată

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Uneori, bărbații pot fi lipsiți de idei atunci când vine vorba de descifrarea modului în care femeile gândesc. Și dacă ai avut o relație cu un bărbat, atunci probabil că știi că este cu adevărat o luptă să îi arăți ce simți. Probabil că ești disperată să înțeleagă, dar poate el nu va primi niciodată mesajul corect. Bineînțeles, nu vrei nici să îi spui direct ce gândești, ci mai degrabă să realizeze pe cont propriu.

Totuși, să știi că s-ar putea să aibă nevoie de puțin ajutor suplimentar. Nu vrei să îi dai "mură în gură", dar nici nu vrei să-l lași în voie. Uneori, îți dorești să te trateze mai bine și, chiar și atunci când încerci să-i spui să facă acest lucru, el tot nu o face. Poate doar atunci când va fi speriat de gândul că te-ar putea pierde și-ar schimba comportamentul radical. Și dacă asta este ceea ce dorești să obții de la partenerul tău, vezi galeria foto și află câteva sfaturi utile. 

Nu fii agasantă

Nu fii agasantă

Nu mai încerca să fii atât de lipicioasă tot timpul. Nu numai că va fi jalnic din partea ta, dar lui nu îi va conveni deloc. În plus, majoritatea bărbaților nu vor să fie cu o fată agasantă. O să-și prețuiască mult libertatea. Deci, trebuie să-i poți oferi și timp de unul singur.

Flirtează și cu alți bărbați

Flirtează și cu alți bărbați

Spuneți-i că nimic nu este concret între voi doi. Dacă nu te tratează corect, reaminteste-i subtil că ești capabilă să accepți atenție și din partea altor bărbați. Cu toate acestea, nu trebuie să-l înșeli. Este o mare diferență. Dar un pic de flirt ar trebui să fie suficient pentru a-i servi drept avertisment.

Încearcă lucruri noi în dormitor

Încearcă lucruri noi în dormitor

Dacă există un lucru pe care toți bărbații se tem să-l piardă, acelea este privilegiul sexual. Și dacă îi reamintești cât de uimitoare poți fi în dormitor, atunci se va gândi de două ori înainte să te piardă. De asemenea, dacă încorporezi lucruri noi în rutina voastră, el se va simți obligat să facă același lucru.

Nu fi a doua prioritate

Nu fi a doua prioritate

Nu îi permite niciodată să fii a doua prioritate în viața lui. De exemplu, dacă prietenii lui renunță într-o seară la întâlnirea lor și el te consideră pe tine rezerva pentru a ieși în oraș, pur și simplu spune-i că nu ești disponibilă. Spune-i că TU ești prioritatea aici.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cum să-l faci să înțeleagă că te pierde dacă mai continuă așa

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.