Nu Skin

Cum îți dai seama că bărbatul din viața ta este sufletul pereche sau o lecție a destinului

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Este atât de ușor să fii învăluit de romantism și gânduri de viitor când găsești un partener nou. Cu toate acestea, trebuie să știi că înveți din fiecare experiență și că există două tipuri de parteneri pe care le poți avea de-a lungul vieții: un suflet pereche sau un "profesor" al destinului.

Primul este tipul de iubit cu care trebuie să fii, iar al doilea este iubitul alături de care relația nu va merge, dar care te va învața o lecție importantă.

S-ar putea să crezi că este ușor să îi identifici, deoarece par diferiți. De exemplu, există relații tumultuoase și dureroase, dar care te-au ajutat să primești niște lecții importante. Și s-ar putea să lupți pentru ca o relație să funcționeze atunci când pur și simplu nu este menită să fie. În aceste cazuri, ar trebui să accepți realitatea, să înveți din experiență și să mergi mai departe, pentru ca ai de-a face cu o lecție a Destinului. 

 Cum înveți să deosebești situațiile?

În general, dacă iubitul tău este doar o lecție a destinului, relația va fi greu de întreținut și plină de drame. Probabil că nu ai curajul să închei acest capitol pentru că pur și simplu crezi că îl iubești mai mult decât o face el. În cele din urmă, chiar dacă va fi greu să renunți, cu siguranță vei avea ceva de învățat la final. 

Sursa foto: Unsplash

Un iubit care este o lecție a destinului va reveni în viața ta până când vei afla ce ai nevoie și vei învăța ce ai greșit. De cele mai multe ori, trebuie să înveți cum să te iubești și să te respecți mai întâi pe tine și apoi să îți dai seama ce cauți în privința unui partener. 

De cele mai multe ori, obiceiurile proaste din cadrul unei relații cu o astfel de persoană se vor resimți și în relațiile viitoare, în mod negativ. De exemplu, felul în care argumentează noul tău partener te poate determina să devii excesiv de defensivă în fața unui lucru minor, deoarece fostul tău obișnuia să "explodeze" peste lucruri minuscule. Cu toate acestea, dacă reflectezi asupra greșelilor înainte de a începe o relație nouă, atunci modelul nu se va mai repeta. Chiar ai ce să înveți de la un "profesor" al destinului.

Sursa foto: Unsplash

De cealaltă parte, te vei simți mereu confortabil în preajma unui suflet pereche și vei simți mereu nevoia să îi împărtășești cele mai adânci secrete, în mod natural. Vei simți o conexiune unică și, atunci când vă întâlniți, timpul și nimic altceva nu vor mai conta.

Nu trebuie să muncești din greu pentru validare sau pentru dragostea lui. Vine natural și te simți complet în largul tău atunci când e prezent. Conversația nu este niciodată forțată. Indiferent de cât de repetitiv, serios, tăcut sau jucăuș e, va fi întotdeauna interesant și firesc să fii în preajma lui.

Sursa foto: Unsplash

De multe ori, încercăm să îl transformăm pe "profesorul" destinului în suflet pereche. Vrei ca dragostea zbuciumată să dureze pentru că vrei să creezi iluzia că încercările grele de înainte de succesul relației sunt ceea ce îți fac povestea de dragoste atât de frumoasă.

În profunzime, s-ar putea să îți dai seama că nu vei primi niciodată aprobarea lui, dar totuși o dorești atât de mult, încât și nu vei accepta un refuz sau un eșec. Chiar dacă nu vă puteți rezolva problemele, este totuși un lucru pe care îl dorești foarte mult - ca relația sa fie perfectă. Te vei minți că aveți o conexiune mai profundă decât ceea ce aveți de fapt.

Surse foto: Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta