Cum îți dai seama că cineva are un „crush”

Alexandra Dragoi

Cum poți să-ți dai seama că cineva are o pasiune pentru tine? A avea un „crush” pentru cineva este o expresie familiară pentru tine? În ultimul timp, oamenii se întâlnesc prin intermediul datingului online, caz în care nu există nicio îndoială cu privire la intențiile persoanelor implicate. Dar dacă întâlnești pe cineva în viața reală sau ești deja prietenă cu el, cum îți dai seama dacă te place sau pur și simplu este amabil?

Te stresează foarte tare faptul că nu îți poți da seama dacă un băiat te place? Vezi mai jos 8 semne prin care îți dai seama că cineva are un „crush” pentru tine.

femeie si barbat la masa

Semnele unui „crush” 

  1. Reține tot ceea ce spui

Oamenii rețin foarte multe lucruri din ceea ce spui tu, atunci când simt o atracție față de tine. Sunt foarte interesați de conversație, pun întrebări suplimentare și îți dau sfaturi chiar dacă subiectul nu îi interesează absolut deloc. Este doar o metodă de a-ți atrage atenția.

  1. Caută subiecte de discuție

Știi tipii ăia care încearcă să intre în discuție cu tine indiferent de subiect? Probabil ți-ai dat ușor seama că au pus ochii pe tine. Ei bine, nu ai crezut greșit. Tipii care se îndrăgostesc de tine o să inventeze fel și fel de subiecte doar ca să poarte o conversație cu tine.

  1. Nu se uită în telefonul mobil

Cineva se uită insistent la tine și te face să te simți ciudat? Este, poate, cel mai evident gest prin care îți dai seama că acel băiat are un crush pentru tine. Niciodată nu o să-l vezi că stă cu ochii în telefon. Întotdeauna o să aibă privirea ațintită asupra ta.

  1. Se joacă cu mâna în păr

Da, sună dubios ca un bărbat să se joace cu părul lui. De obicei, fetele fac asta când sunt stresate sau când se simt stânjenite. Ei bine, și bărbații fac asta atunci când în prezența lor se află o fată după care li s-au aprins călcâiele.

  1. Se oferă să te conducă acasă

Cel mai adesea, bărbații care au un crush pentru tine se vor oferi să te conducă acasă. Vor face asta, în general, cei care au mașini și vor ca tu să știi asta. Poți să îți dai seama că te place pentru că nu a mai luat pe nimeni altcineva în mașină. Doar voi doi!

  1. Se oferă să îți achite consumația

Bărbații, chiar dacă unii sunt bine crescuți, nu se oferă să achite consumația oricărei femeie. Dacă se oferă să achite el, înseamnă că vrea să îți atragă atenția și să îți arate respectul pe care ți-l poartă.

  1. Îți monitorizează în permanență profilul de Facebook

Mai ții minte fotografia de acum câteva luni pe care ai făcut-o în vacanță la mare și ai postat-o pe Facebook? Ei bine, tocmai ai primit încă o apreciere. De la cine? De la tipul care a stat în permanență cu ochii pe tine și pe profilul de Facebook. Știe tot ce faci și cu cine ieși. Clar vrea să te cunoască mai bine.

  1. O să îți povestească ce a mai făcut

Știi ce este chiar sexi? Încrederea. Faptul că îți povestește ce s-a mai întâmplat în ultimul timp cu el este o dovadă că are încredere în tine. Dacă îți povestește și detalii care țin de intimitatea lui, atunci lucrurile sunt și mai clare. Băiatul ăsta te place rău!

Prin urmare, fetelor, nu este atât de greu să vă dați seama că un tip are un crush pentru voi. Dacă se întâmplă ca tu să îi acorzi credit și între voi se înfiripă ceva frumos, este posibil să înceapă o poveste frumoasă de dragoste. Anul 2018 este bogat în nunți, așa că vezi dacă ești una dintre zodiile care se vor căsători anul acesta!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Cum să îți dai seama dacă soțul tău îți ascunde ceva

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.