Cum îți dai seama că este gata să facă pasul cel mare cu tine. Se aud clopotele de nuntă!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Uneori, femeile cred că își cunosc cu adevărat partenerul, însă pe de altă parte le macină întrebarea dacă el este pregătit sau nu să le ducă în fața Altarului. Potrivit expertei în sex Tracei Cox, există câteva semne la care ar trebui să fii atentă, în cazul în care vrei să știi dacă el va deveni soțul tău în viitorul apropiat.

Este gata să facă pasul cel mare cu tine?

Într-un studiu recent, 81% dintre bărbații chestionați au declarat că au decis să se căsătorească, deoarece au simțit că atunci este momentul. Vârsta lui, finanțele, independența - toți acești factori sunt extrem de importanți. Majoritatea bărbaților trebuie să se simtă puternici din punct de vedere financiar și să ajungă la un anumit prag al maturității, înainte de a se gândi să se așeze la casa lor. Doar pentru că tu ești gata, asta nu înseamnă că și el este.

"Am ieșit cu femei care încep să vorbească despre căsătorie după două luni de relație. Este jignitor. Nici măcar nu te cunosc, nici nu ți-au cunoscut toți prietenii sau familia. Cum pot să știe că vor să-și petreacă restul vieții cu tine? Este evident că vor doar căsătorie și copii și nu le pasă cine este tipul.", spune unul dintre bărbații chestionați, în vârstă de 35 de ani.

Acesta este un factor cheie: bărbații sunt, de asemenea, precauți față de femeile care par să-și dorească ziua nunții mai mult decât căsătoria. El trebuie să știe că îl iubești ca individ și nu îl vezi doar ca pe un furnizor de stil de viață stabil. 

Înfățișarea contează

Totodată, trebuie să existe o anumită atracție fizică pentru a începe o relație, dar nu numai că trebuie să te considere sexy, ci trebuie să știe că și tu îl vezi ca pe o persoană atrăgătoare.  Acestea fiind spuse, ambele sexe caută un alt tip de atractivitate odată ce decid să aibă o relație de lungă durată. Îi vedem pe oameni mai mult ca pe un pachet cu de toate atunci când ne gândim la căsătorie: astfel personalitatea și alte atribute contribuie la definirea unei imagini de ansamblu a partenerului ideal. De asemenea, este important să vă potriviți. Amândoi trebuie să vă simțiți aproximativ identici pe scara atractivității sau alți factori care echilibrează diferențele fizice și că obțineți o compatibilitate bună.

Semnele cheie către mariaj

Un bărbat trebuie să simtă că te iubește, dar trebuie să simtă că face alegerea corectă pe mai multe planuri. Bărbații sunt mult mai pragmatici și mai practici decât crezi. Totodată, este un semn clar că vrea să vă căsătoriți dacă în discuțiile voastre spune că ai fi o mamă grozavă. Acesta este un indicator important care te-a pus deja în caseta de potențială soție. Bărbații au, de asemenea, un ceas biologic și dorința de copii este un motiv pentru care ei ajung în fața Altarului. Chiar dacă nu nasc, există însă o vârstă la care se simt bine să devină părinți. Un bărbat care te anunță că dorește să aibă copii este foarte probabil să vrea să te ia și de soție.

Știi că ai găsit persoana potrivită atunci când persoanele care țin la tine îl apreciază și pe el enorm și invers. Dacă îi disprețuiești sora și îi urăști mama și cel mai bun prieten, este puțin probabil să vrea să se căsătorească cu tine. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cum să îți dai seama dacă soțul tău îți ascunde ceva

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.