Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit: 10 mărturisiri emoționante

Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit: 10 mărturisiri emoționante

Viorica Ghinea, redactor

Știi în sufletul tău că simți ceva special pentru un bărbat, dar cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit deja de el? Ce anume îți deschide ușa inimii și ce îți provoacă senzații euforice în tot corpul?

Citește poveștile a 10 femei care mărturisesc emoționate momentul în care și-au dat seama că inima lor aparține în întregime unui bărbat.

Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit: poveștile inimilor care iubesc

În cele ce urmează nu îți vom prezenta un ghid amoros ca să știi pe viitor „cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit”, ci mărturisirile sincere a 10 femei.

Iată cum descriu ele momentul în care au realizat că sunt îndrăgostite!

1. „Mi-a spus: «Ești ocupată pentru următorii 80 de ani?». L-am întrebat de ce și mi-a răspuns că se gândea că am putea să stăm împreună. Am știut de atunci că el mă iubește așa cum îl iubesc și eu. El înțelege simțul umorului puțin cam ciudat pe care îl am.

2. „Am fost amici un an, timp în care am avut o relație cu altcineva. Împlinisem 19 ani și tot făceam glume pe seama lui că nu a fost prima persoană care să îmi ureze la mulți ani. La 23:59 m-a sunat și mi-a spus: «Știu că nu sunt prima persoană care ți-a spus la mulți ani, dar am vrut să fiu ultima». Privind înapoi, realizez că acela a fost momentul când mi-am dat seama ce simțeam pentru el.”

3. „Ne-am întâlnit la facultate. Nu l-am plăcut deloc la început. Am știut că îl iubesc două luni mai târziu, când l-am surprins la două noaptea că îmi făcea masaj pe spate pentru că tușisem rău în somn din cauza astmului.”

4. „Prietenul meu îmi spune mereu că am prea multe oje și că ar trebui să mai renunț la unele dintre ele. Într-o zi am fost curioasă să aflu la ce se tot uita pe telefon și am descoperit că vizionase niște filmulețe de tipul DIY. Voia să știe cum să facă niște rafturi speciale pentru sticluțele de ojă. Am știut imediat că sunt îndrăgostită.”

5. „A venit în orașul meu natal pentru un festival anual. Stăteam întinși pe iarbă și priveam artificiile. L-am privit cum se uita la ele și am știut. Am simțit că îmi exploda inima dacă nu îi spuneam atunci ce simțeam. Era momentul perfect.

6. „Locuia departe de mine, așa că reușeam să ne vedem doar de două ori pe lună. Am avut un semestru greu la școală, așa că s-a gândit să mă ducă la plajă. Când a început să fredoneze niște versuri pe care le compusese pentru mine, am plâns. Am știut atunci că el este alesul inimii mele.

7. „Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit când m-a surprins cu apariția lui. Condusese două ore doar ca să îmi spună că mă iubește și a putut să stea doar 15 minute cu mine, pentru că trebuia să se întoarcă la muncă. Încă suntem împreună după 11 ani.”

8. „Am știut de prima oară când ne-am luat de mână. Am simțit un șoc intens în corpul meu. Nu ne-am mai desprins după aceea. Încă simțim la fel, nouă ani mai târziu.”

9. „Stăteam în mașina lui și discutam. Cred că am spus ceva nostim, pentru că a început să râdă, apoi s-a uitat la mine într-un mod greu de uitat. Am știut de atunci că nu voiam să mai treacă nicio zi fără să îi aud râsul ori fără să îi văd chipul privindu-mă.”

10. „În miezul nopții, când credea că dorm, m-a sărutat ușor pe frunte. Am știut imediat că îl iubesc, pentru că îmi oferea dovezi de iubire și când nu eram trează, ca să le observ.”

Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit, că inima ta îi aparține unui bărbat, viața ți se schimbă complet. Indiferent că știi exact ce te-a atras la el ori nu, cu siguranță știi că ești în stare de orice pentru iubirea vieții tale.

Articolul urmator
De ce îți autosabotezi relațiile (și cum să te oprești din a face asta)
De ce îți autosabotezi relațiile (și cum să te oprești din a face asta)
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.