Cum îți dai seama că un bărbat însurat te place și ce trebuie să faci

Cum îți dai seama că un bărbat însurat te place și ce trebuie să faci

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Ți-ai dat seama că un bărbat căsătorit este atras de tine, dar nu știi ce să faci? Depinde de felul în care vezi tu lucrurile. Ai dori să-l ignori deoarece ești convinsă că, asemenea atâtor bărbați căsătoriți, el dorește doar o aventură care să-i „anime” viața monotonă? Sau ești tu însățí tentată de o aventură cu el? Sau, poate, îl placi mult și ți-ai dori să fie sincer și să trăiți împreună o frumoasă poveste de dragoste? 

Poate că nu e fericit în căsnicie. Sau poate că trece prin criza de la mijlocul vieții. Sau nu-și poate stăpâni instinctul de vânător și vrea să-și adauge la colecție un nou „trofeu”. Să fie el, oare, unul dintre acei bărbați care fac orice pentru a „intra în pantalonii” celei ce face obiectul interesului lor de moment și, după ce obțin ce-și doresc, pleacă liniștiți spre o nouă aventură? Poate.

Când un bărbat însurat te place

Nu știi ce intenții are, dar dacă îți place personajul și îți surâde ideea unei relații romantice, atunci trebuie să fii mai inteligentă decât el. Să îi arăți că nu ești ușor de cucerit și că, dacă vrea să fiți împreună, va trebui să depună ceva efort. Nicio femeie nu-și dorește să fie „a doua opțiune” a unui bărbat. Și nici tu nu ar trebui să accepți să fii. Spune-i că, dacă toate poveștile despre cât de îndrăgostit este de tine sunt reale și dacă dorește cu adevărat să fie cu tine, trebuie să-și precizeze clar intențiile, planurile lui pentru viitorul vostru împreună.

Arată-i că nu ești o femeiușcă slabă, care se topește toată și îi cade în brațe doar pentru câteva vorbe dulci. Cere-i să-și dovedească dragostea pentru tine.

Oricum, dacă nu ești sigură că acel bărbat căsătorit este îndrăgostit de tine, poți să verifici aceasta. Iată câteva semne pentru a afla care sunt intențiile lui reale.

Semne că un bărbat însurat te place: Se uită la tine cu o privire aparte

Când te întrebi dacă un bărbat căsătorit este îndrăgostit de tine sau doar își dorește o aventură, primul lucru pe care ar trebui să-l observi este modul în care te privește. Probabil că, dacă chiar te place, la început, tipul acesta nu va avea curajul să-și mărturisească sentimentele pentru tine. Dar nici nu va putea să controleze modul în care te privește atunci când este în preajma ta: când te vede intrând în încăperea în care se află el, fața i se luminează deodată și-i citești în ochi că ziua lui tocmai a devenit mult mai frumoasă. Cu trecerea timpului, dacă acest bărbat chiar este îndrăgostit de tine, probabil că va deveni mai îndrăzneț și va începe să te privească adânc în ochi, încercând să-ți comunice fără cuvinte sentimentele lui și să citească un răspuns în privirea ta.

Se va comporta în continuare ca și cum ar dori să-și ascundă sentimentele pentru tine, dar, în adâncul sufletului, va spera că îți vei da seama de adevărata stare de lucruri. Și te va privi tot mai insistent, căutând să înțeleagă ceva din reacția ta, în speranța că va descoperi un semn că și tu simți același lucru pentru el. Îl vei surprinde de multe ori pe tipul acela uitându-se la tine pe furiș, pentru că, pur și simplu, este vrăjit de tine și nu se poate abține și nu se mai satură să te privească.

Este, totuși, posibil ca acel bărbat să reacționeze altfel: să se uite la tine de la distanță și, de fiecare dată când privirile vi se întâlnesc, să-și plece ochii și să te evite. Dacă așa se întâmplă în cazul tău, să fii sigură că bărbatul acela te place cu adevărat, dar nu vrea să-ți dai seama de sentimentele sale. Și poate că el însuși fuge de ele.

Când un bărbat te place cu adevărat: Nu mai poartă verigheta când este cu tine

cand un barbat insurat te place

Știi că tipul ăsta e căsătorit. Și știi că în fotografiile sale de pe rețelele de socializare are întotdeauna pe deget inelul său de nuntă. Observi însă că, ori de câte ori este cu tine, e ca și cum verigheta lui ar dispărea brusc și te întrebi de ce este așa. Păi, dacă tipul chiar este îndrăgostit de tine, probabil că se simte vinovat de acest lucru. Și poate că se teme că soția lui va afla despre sentimentele sale.

Când poartă verigheta, aceasta îl ajută să-și reamintească faptul că este un bărbat căsătorit, care nu trebuie să-și dea voie să aibă sentimente romantice pentru o altă femeie, din cauza soției sale. În plus, când are verigheta pe deget, simte că are o părticică din soția sa împreună cu el. Acest inel probabil îl face să se gândească la ea și la trădarea pe care el este pe care să o comită și acesta este ultimul lucru pe care îl dorește. Faptul că își scoate verigheta îl ajută să-și uite statutul și, în mod inconștient, crede că este liber să te acționeze.

O altă posibilitate este aceea ca el să nu-și ia verigheta doar atunci când este cu tine, ci să o facă din obișnuință, jucându-se cu ea fără să-și dea seama. Dacă așa se întâmplă, este probabil că el nu a ajuns încă la o decizie cu privire la voi doi și se gândește încă dacă să-și permită să dea frâu liber sentimentelor pe care le are pentru tine.

Citeşte şi: Relaţia cu un bărbat însurat

De ce se îndrăgostesc bărbaţii însuraţi

Dacă cineva are sentimente pentru tine, limbajul corpului său va fi primul lucru care îl va da de gol. Unul dintre semnele pe care le poți vedea la un bărbat căsătorit care este îndrăgostit de tine este faptul că el încearcă tot timpul să aibă un cât de mic contact fizic cu tine.

Dacă îl întâlnești pe acest bărbat la serviciu sau într-un grup de prieteni, el se va strădui să se apropie cât mai mult de tine. Când îți vorbește îți atinge umărul sau mâna și când vă salutați ar dori să te ia în brațe sau, cel puțin, să te sărute pe obraz. El îți imită involuntar mișcările și întotdeauna stă cu picioarele îndreptate spre tine, gata să alerge spre tine.

Acest bărbat are, evident, o pasiune secretă pentru tine, dar este conștient de starea lui maritală și nici nu este sigur dacă are vreo șansă cu tine. Cu toate acestea, corpul său are o mare dorință de a fi mereu aproape de tine, de a vă atinge, pe care nu și-o poate controla. În plus, el își dorește să te obișnuiești cu prezența lui mereu aproape de tine, pentru că speră că aceasta te va face, în cele din urmă, să te îndrăgostești de el.

Câteva dintre cele mai frecvente motive pentru care bărbaţii însuraţi ajung să se îndragostească de alte femei sunt: caută ceva diferit, nou, îşi doreşte să aibă în preajmă o femeie care râde, este fericită, ori o femeie care este un prieten, căreia i se poate confesa cu adevărat.

Simte nevoia să-ți facă destăinuiri

Dacă un bărbat căsătorit se îndrăgostește de tine și, mai ales, dacă dorește să te cucerească, este foarte conștient de faptul că sentimentele sale nu sunt ceva de care ar trebui să fie mândru. Deci, el va face tot ce este în puterea lui spre a se justifica. Față de tine și, probabil, chiar față de el însuși. Prin urmare, probabil că îți va vorbi despre căsnicia lui. Îți va destăinui toate problemele pe care le are cu soția lui. Îți va spune că ei doi nu mai împărtășesc niciun interes sau scop comun și altele asemenea. Va ajunge chiar să te mintă că nu a mai fost intim cu ea de cââiva ani și că singurul lucru care îl mai leagă de soția lui este certificatul de căsătorie, o hârtie acum fără nicio valoare. El își va prezenta căsnicia ca pe o formalitate, va spune că se simte aproape celibatar și va încerca să te facă să crezi că va pleca imediat de lângă soția sa dacă i-ai da o șansă.

Acest bărbat își va deschide sufletul în fața ta vorbindu-ți și despre alte lucruri din viața lui - despre trecutul lui și despre visurile, speranțele și dorințele sale - și îți va face tot felul de astfel de confesiuni care să te sensibilizeze, să te facă să vrei să-i fii aproape. Dar fii atentă, este mai mult decât prosibil ca niciuna dintre poveștile pe care ți le spune să nu fie adevărată; ți le spune pentru că el crede că asta este ceea ce ai vrea tu să auzi. Deci este puțin probabil ca el să fie sincer și în ceea ce privește intențiile sale cu tine.

În loc să îți mărturisească sentimentele, îți spune că nu există nimeni care să-l înțeleagă și că are mare nevoie de cineva care doar să-l asculte. Îți va mărturisi cât de fericit este că a găsit în tine un prieten, un umăr pe care să plângă, dar, de fapt, singurul său scop este să-ți intre sub piele, să te înduioșeze și, înainte ca tu să bagi de seamă, să se nască în sufletul tău noi sentimente pentru el.

Încearcă să te vrăjească și să fie fermecător în preajma ta

cand un barbat insurat te place

Orice bărbat știe că modul cel mai bun de a câștiga inima unei femei este acela de a o face să zâmbească. Iar acest tip, fiind căsătorit, are multă experiență, așa încât știe să folosească puterea umorului spre a te cuceri. De aceea, el va face tot ceea ce îi stă în putere ca să te facă să râzi, să te bucuri de prezența lui, să-ți pară o persoană spirituală, plină de farmec. De aceea, ori de câte ori sunteți cu un grup de oameni și el spune o povestioară hazlie sau o glumă, se va uita numai la tine în timp ce o face, arătându-ți astfel că reacția ta este singurul lucru care contează pentru el. De fapt, în felul acesta, vrea să te facă să încetezi să-l mai percepi ca pe un om căsătorit, serios și să-l vezi ca pe un tip amuzant și interesant.

Se preocupă să arate bine în fața ta

Este perfect normal ca toți să ne dorim ca oamenii dragi să ne vadă în cea mai bună lumină posibil. Același lucru este valabil și pentru acest bărbat îndrăgostit de tine, în ciuda faptului că este căsătorit. Așa încât, ori de câte ori știe că este posibil să te întâlnească, va căuta să fie îmbrăcat cât mai bine posibil și se va asigura că miroase foarte plăcut. Ai observat sau nu, cert e că, atunci când se află în prezența ta, tipul acesta își ajustează mereu ținuta, își aranjează întruna cravata sau părul și, probabil, o face în mod inconștient.

Citeşte şi: De ce m-am culcat cu un bărbat însurat. Povestea femeilor care fură bărbaţi

Semne că un bărbat te doreşte: Este mai mult decât prietenos cu tine

Există bărbați care sunt niște adevărați domni, în toate situațiile. Este în natura lor să fie politicoși cu fiecare femeie pe care o întâlnesc și aceasta nu are nimic de-a face cu faptul că au sau nu sentimente deosebite pentru acea femeie. Dar dacă un bărbat căsătorit este deosebit de săritor cu tine și face tot ce poate pentru a răspunde nevoilor tale, acesta este un semn că reprezinți ceva mai mult pentru el.

Tipul acela va avea grijă de tine, se va asigura mereu că ești în regulă, în orice privință; își va face griji dacă ai dormit suficient, dacă ești obosită, supărată sau nervoasă ori dacă te deranjează ceva. Bărbatul acesta vrea cu tot dinadinsul să te protejeze și să-ți arate astfel că, orice s-ar întâmpla, te poți baza întotdeauna pe sprijinul său.
Desigur, este posibil ca acest bărbat să fie doar un tip politicos și prietenos de felul lui, dar dacă se străduiește foarte mult și depune eforturi suplimentare pentru a avea grijă de tine, o face probabil pentru că este îndrăgostit de tine și dorește să-ți câștige dragostea.

De aceea, el încearcă tot ce poate ca să te facă să-l percepi ca pe un om demn de încredere, care nu te va părăsi niciodată. Și se va strădui să îți dovedească acest lucru în toate felurile cu putință. Va începe cu lucruri mai mărunte, obișnuite - cum ar fi acela de a-ți propune să te conducă acasă cu mașina - și va trece treptat la lucruri mai mari, cum ar fi să te ajute în probleme de viață mai serioase. Vrea să se apropie de tine, așa că încearcă să te facă să-l percepi ca pe un bun prieten și încet-încet să devină prima persoană pe care te vei gândi să o chemi ori de câte ori ai probleme.

Caută tot felul de motive ca să-ți vorbească și să te vadă

Când cineva are sentimente romantice pentru tine, este perfect normal ca acea persoană să vrea să petreacă alături de tine cât mai mult timp posibil. Dar când acel cineva se întâmplă să fie căsătorit, ei bine, el știe că nu îți poate cere să vă întâlniți așa cum ar fi făcut-o dacă ar fi fost celibatar.

Drept urmare, neputându-se manifesta deschis, va încerca tot felul de stratageme pentru a se afla cât mai mult în preajma ta. Deci unul dintre semnele prin care îți vei da seama că acel bărbat căsătorit chiar e îndrăgostit de tine este faptul că mereu va găsi motive pentru a te putea întâlni, va folosi toate ocaziile pe care le va avea pentru a încerca să-ți vorbească sau pentru a fi măcar mai aproape de tine.

El va căuta, cu orice prilej, să inițieze orice fel de comunicare între voi: probabil că va începe cu câteva subiecte mărunte, ocazionale, cu mici discuții obișnuite, propunându-și ca apoi, odată cu trecerea timpului, să aprofundeze această comunicare.

Acest bărbat este interesat de tine și vrea să te cunoască mai bine și, în același timp, vrea să ai și tu posibilitatea să îl cunoști. De aceea, el va avea întotdeauna o scuză cu privire la motivul pentru care voi doi trebuie să vă vedeți, îți va oferi ajutorul lui doar pentru a vă petrece timpul împreună și, din același motiv, îți va cere ca și tu să-l ajuți în vreo problemă.

Dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine, este posibil să constați că bărbatul acela începe să apară tot mai des în locuri unde știe că s-ar putea să te întâlnească. El chiar vrea să vă vedeți cât mai mult, să fie tot mai prezent în viața ta, pentru că speră că, dacă va deveni o parte din ea, până la urmă te vei îndrăgosti de el.

Este foarte interesat de viața ta amoroasă

cand un barbat insurat te vrea

Dacă ești într-o relație de prietenie cu un bărbat căsătorit, la un moment dat este inevitabil să nu ajungeți să aveți ca subiect de discuție întâmplările vieții tale amoroase. Acest om ar putea să-ți împărtășească gândurile sale sau să-ți dea un sfat în ceea ce privește relațiile de dragoste văzute din punctul de vedere al bărbaților, dar asta este mai mult decât suficient. Dacă te vede doar ca pe o prietenă, probabil că nu el va fi cel care va aduce în discuție viața ta amoroasă, ci tu. Dar dacă tipul acesta are mai mult decât simpatie sau sentimente de prietenie pentru tine, lucrurile se schimbă: el va arăta un interes enorm în ceea ce privește poveștile de dragoste din viața ta. Va dori să știe tot.

Mai întâi va căuta să afle dacă ești singură sau nu și, dacă ești, va dori să știe ce fel de bărbați preferi. Iar dacă se întâmplă să fii într-o relație de iubire, el va dori să știe toate detaliile cu privire la aceasta, cu speranța că va auzi că ești nemulțumită, că te plângi de relația voastră și va considera aceasta ca fiind o șansă pentru ca el să acționeze, să-ți mărturisească sentimentele sale.

Nu-și poate ascunde gelozia

Unul dintre semnele care îți arată că acel bărbat căsătorit este cu adevărat îndrăgostit de tine este gelozia lui. Tipul acesta știe că este căsătorit, știe și că nu e partenerul tău, așa că își dă bine seama că nu se poate arăta gelos față de tine. Dar este atât de înnebunit de dragostea pe care o simte pentru tine că, pur și simplu, oricât de mult ar încerca, nu-și poate stăpâni gelozia. Se simte amenințat de orice tip care se apropie de tine și, când aceasta se întâmplă, se comportă prea protectiv, ca și cum ai fi prietena lui. De asemenea, ori de câte ori vorbești despre un tip care ar putea fi viitorul tău iubit, el nu se poate abține și aduce în discuție toate defectele aceluia, lăsând să se înțeleagă că nu e potrivit pentru tine, că tu meriți ceva mult mai bun.

Dacă ești într-o relație de dragoste, el se va strădui să găsească motive să-ți critice partenerul, îi va scoate în evidență toate defectele și va încerca în mod constant să te facă să fii nemulțumită de relația ta, să te convingă că trebuie să te desparți de iubitul tău. În timp ce face toate acestea, el, evident, nu-și dezvăluie adevăratele sentimente pentru tine și intențiile pe care le are în această privință. În schimb, încearcă să te convingă că îți oferă doar sfaturi prietenești și nimic mai mult, dar tu știi deja că acesta este un semn evident al geloziei lui și al sentimentelor pe care le are pentru tine.

Așadar, nu-i chiar greu să afli dacă bărbatul acela căsătorit te iubește sau nu. Important este însă ce vei hotărî tu să faci știind aceasta. Poți să-l ignori definitiv, nedorindu-ți să fii rănită sau să-i rănești partenera de viață și nici chiar pe el, sau poți accepta să aveți aventură extraconjugală, ca multe altele. Ori poate visezi la o pasiune vibrantă alături de el... În ceea ce te privește, tu hotărăști!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Lidia Fecioru ne învață: ce complimente să-i faci unui bărbat ca să se îndrăgostească nebunește de tine
Lidia Fecioru ne învață: ce complimente să-i faci unui bărbat ca să se îndrăgostească nebunește de tine
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (131)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.