Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum poți reuși în viață ca model de videochat glamour

Redactor Divahair.ro

Probabil că ai dat peste nenumărate anunțuri pentru angajări în videochat, unde companiile respective promiteau un salariu foarte bun, program flexibil și condiții de lucru luxoase. Mai mult ca sigur că ai fost tentată să renunți la jobul tău prost plătit, unde muncești peste program și unde nu-ți sunt recunoscute niciodată meritele, însă ai avut o problemă cu faptul că va trebui să te dezbraci în fața camerei video. Poate că ești o persoană timidă și nu vrei să fii asociată cu un domeniu care implică nuditate, dar mai mult ca sigur că îți dorești și tu, la fel ca alte tinere de vârsta ta, să-ți poți permite orice din punct de vedere financiar. 

Vestea bună este că, în prezent, există posibilitatea să devii model de videochat glamour. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, înseamnă că poți beneficia de toate avantajele acestei meserii și îți poți aranja viitorul în numai câțiva ani de lucru, fără însă să-ți dai hainele jos. Videochatul glamour este o combinație între videochatul non adult, unde modelele doar poartă discuții cu membrii site-urilor și videochatul adult, unde se câștiga foarte bine. Această formă de comunicare se bazează pe faptul că femeile nu au nevoie decât de o personalitate plăcută și puternică pentru a cuceri bărbații. În felul acesta, ele leagă relații de durată și își fidelizează membrii, mărindu-și astfel șansele de câștig pe termen lung.

În ziua de astăzi, meseria de model de videochat a devenit una cât se poate de banală, studiourile profesioniste funcționând ca oricare altă afacere legală din România. Tinerele interesate de angajarea în acest domeniu beneficiază de contract de artist-interpret, de plată asigurărilor sociale și chiar de asigurare medicală privată. Însă nu orice fel de studio poate oferi aceste avantaje, așa că este recomandat să te documentezi bine și să găsești o companie cu renume în acest domeniu. Studio 20 este considerat, la ora actuală, drept cel mai bun studio de videochat din lume, dovadă fiind numeroasele premii internaționale câștigate în ultimii ani și continua extindere în țară și în străinătate, așa că poți fi sigură că aici vei găsi tot ceea ce îți dorești de la un loc de muncă și chiar mai mult.

Pe lângă cadrul legal, aici poți beneficia de numeroase decoruri diversificate, aparatură de fitness, make-up artist, hairstylist, profesoară de limba engleză și de cultură generală, fotografi profesioniști, editori video, suport tehnic nonstop, maseur și multe altele. Studio 20 a creat special pentru tine cele mai bune condiții de pe piață, pentru ca tu să te poți concentra 100% pe activitatea ta și pe atingerea obiectivelor financiare. 

Pentru a aplica pentru un job de model de videochat la Studio 20 nu îți trebuie niciun pic de experiență. Compania îți va pune la dispoziție traineri de sex feminin, care te vor învăța pas cu pas tot ceea ce trebuie să știi pentru a avea succes în această branșă și a-ți putea permite, în numai 2-3 ani de activitate, o mașină și un apartament. De asemenea, acest job îți oferă posibilitatea să călătorești oriunde ai visat și să îți cumperi tot ceea ce ți-ai dorit vreodată.

Un model de videochat glamor poate decide cu cine interacționează sau ce subiecte de discuție abordează, având libertate totală. Este important ca modelul să fie o persoană plăcută, deschisă, pozitivă, care să-i ajute pe interlocutori să se relaxeze și să se distreze. Nu trebuie să arăți perfect deoarece în acest domeniu personalitatea este ceea ce contează cel mai mult. De asemenea, este esențial să dai dovadă de profesionalism și implicare 100%, la fel ca în oricare alt job.

În videochat, câștigurile sunt foarte mari. Încă din prima lună, vei câștiga în jur de 1.000 de dolari, urmând ca, după ce prinzi experiență, să ajungi la venituri cuprinse între 3.000 și 5.000 de dolari. Dacă vei deveni o adevărată gheișă, vei putea ajunge chiar și la 10.000 de dolari pe lună.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!