Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Cum să ai parte de o căsătorie cosmică

Andreea Baluteanu

Dacă termenul de căsătorie cosmică ți-a evocat deja evenimente supranaturale, trebuie să știi că ai un pic de dreptate. Invocăm supranaturalul, pentru că vom discuta azi despre un concept care este mult prea blamat în ultima perioadă, cel al sufletului pereche!

În timp ce majoritatea oamenilor se scufundă în realitatea cotidiană și uită să mai caute înțelesuri profunde sau dragoste adevărată, există și persoane care nu renunță la credință și sunt convinse de existența unei relații de sorginte divină, una care a fost decisă în locuri miraculoase, în care muritorii de rând nu au acces. O iubire sigilată cu promisiunea unei fericiri perpetue. Pe scurt, noi credem în căsătoria cosmică, și îți vom argumenta în rândurile următoare de ce, dar și cum poți ajunge să fii și tu protagonista sa!

Căsătoria cosmică, împlinirea sufletelor pereche

Cum ai putea crede în dragoste eternă, când auzi numai vești tragice despre relații destrămate, când niciuna dintre cunoștințele tale nu mai crede în iubire și nici tu nu ai prea mult noroc la acest capitol. Din păcate, societatea în care trăim a cunoscut o proliferare a divorțurilor și, oricât ne-am dori să ne luptăm cu această realitate, pur și simplu trebuie să ne resemnăm să o acceptăm, la un moment dat.

relatie magica

De partea cealaltă, nu poți contesta faptul că există și relații frumoase, armonioase, pe deplin fericite în jurul tău. Și chiar dacă ai tendința de a pune fericirea lor pe seama unei iluzii sau a unei prefăcătorii de dragul ochilor lumii, un al șaselea simț îți spune că la mijloc există o conexiune specială, adevărată!

Exact pe acest al șaselea simț mizează și cei care cred în căsătoria cosmică. Despre ce este vorba, mai exact? Nu, nu te invităm să te măriți pe Calea Lactee sau pe Lună, ci discutăm despre un concept profund, despre acea relație dintre sufletele pereche. Conform acestei teorii, tu ai deja un partener, chiar dacă ești single, iar acest om cu care vei fi perfect compatibilă a fost deja stabilit și, mai mult, sufletul tău știe despre existența sa.

Iar principalul argument în favoarea ideii de căsătorie cosmică este tocmai al șaselea simț, intuiția despre care vorbeam mai sus. Da, nu îți putem oferi argumente științifice, dar te invităm să privești în interiorul tău și să asculţi de acea voce care îți spune că totul va fi bine, oricât de mică, de slabă ar fi.

Pași care te vor pregăti pentru căsătoria cosmică

Îmbrățișează eșecul! Cum ar putea exista dragoste adevărată, te întrebi, când până acum nu ai avut parte decât de suferință în relații? În loc să lași amărăciunea trecutului să te doboare, mai bine privește aceste experiențe ca pe unele de formare, care te-au ajutat să te descoperi sau să înțelegi mai bine ce își doresc bărbații.

Cunoaște-te pe tine! Cum ai putea fi fericită într-o căsătorie cosmică, atunci când nu te cunoști prea bine nici pe tine? Să te autodescoperi e cea mai importantă aventură a vieții, una plină de peripeții, dar și de satisfacții. Acceptă-te așa cum ești, cu defecte și calități, de la interior la exterior, și învață să te iubești!

Ascute-ți intuiția! Presupunând că partenerul tău cosmic nu poate fi identificat altfel decât cu ochii sufletului, cum ai putea să îl recunoști, când îți aduci mereu la tăcere intuiția? Dimpotrivă, dacă îți vei antrena al șaselea simț cu la fel de multă dăruire precum trupul în cadrul ședințelor de Pilates, vei vedea cum începi să presimți când va ploua, când vei avea parte de succes la un proiect sau când îți vei întâlni sufletul pereche.

Trăiește din inimă! Dacă îți petreci viața îngropată în muncă, mereu anxioasă, dezamăgită de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, sunt șanse mari să ratezi marea dragoste, chiar dacă ți-a trecut pe dinaintea ochilor. De partea cealaltă, femeile care transformă orice eveniment într-o sursă de încântare și plăcere și care privesc prin lentilele ochelarilor roz vor descoperi mult mai repede acel partener celest care le este rezervat.

Ai încredere! Executați așa cum trebuie, pașii de mai sus te-au dus mai aproape de sufletul tău pereche și probabil chiar în brațele sale. Odată ce ești implicată în acea relație magică, binecuvânteaz-o cu încrederea ta. E normal ca, acum, că ai cunoscut fericirea deplină, să nu mai vrei să îi dai drumul, dar trebuie să înțelegi că un strop de independență și toată încrederea din lume îți vor cimenta drumul către căsătoria cosmică.

Ai răbdare! Deși ești convinsă că ai cultivat întocmai toate virtuțile de mai sus, alesul întârzie să apară în viața ta? Nu ceda, intrând într-o relație despre care știi că nu are nicio șansă de reușită, doar din disperare sau din teamă de singurătate. Ai răbdare, și minunea se va produce și în viața ta!

Am reușit să te determinăm să crezi și tu în căsătoria cosmică?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!